bg
10.14.2019 - Trude Sørensen Berge

Wonky Wabbits

Vurdering
6/10
Spillinformasjon
Hjul5
Gevinstlinjer15
FreespinsNei
JackpotNei
RTP96.44%
Utgitt2014
Volatilitet
Lav
Høy

Grafikk

5/10

Bonuser

7/10

Spillopplevelse

6/10

Bli med ut i bondens grønnsakshage og plukk med deg noen fine gevinster. Wonky Wabbits er en helsprø spilleautomat fra NetEnt med 5 hjul, 15 gevinstlinjer samt en toppremie på 390 000 mynter.

Når kaninen hopper inn på hjulene begynner ting virkelig å bli interessant – den kan nemlig skaffe deg opptil 14 wild-symboler samtidig.

Design, symboler og tema

Wonky Wabbits har et friskt design i en tegnefilm-lignende stil. Hjulene er plassert i en grønnsaksåker og symbolene inkluderer ulike avlinger som tomater, mais, brokkoli og auberginer. Spilkortverdiene A, K, Q, J og 10 representerer symbolene med lavest verdi.

Hovedpersonen i spillet er en rar, liten kanin som lever opp til spilleautomatens navn på alle måter. Designet er enkelt, men rent og pent – og som vanlig har NetEnt laget et solid gjennomført konsept, med innslag av humoristiske elementer.


Innsatser, gevinster og linjer

Spilleautomaten har 5 hjul, 3 rader og 15 gevinstlinjer. Du kan satse mellom €0,15 og €150 per spinn, noe som sikrer at spillet passer de fleste spillere uavhengig av budsjett. Gevinstlinjene er faste og kan ikke justeres, men du kan velge innsatsnivå (1-10) og justere myntverdien som du ønsker (0.01 til 0.50). Spillets RTP ligger på 96,5% som er nokså standard for NetEnt-spill fra denne tiden.

Den mest verdifulle grønnsaken er en gulrot som byr på utbetalinger på opptil 1500 mynter hvis du klarer å få 5 stk. på en gevinstlinje. Det viktigste symbolet i spilleautomaten er likevel kaninen. Denne helsprø figuren er wild-symbolet og kan formere seg i et tempo som bare kaniner kan, og dermed øke vinnersjansene dine betraktelig.

Spilleautomaten er en såkalt «Win Both Ways»-automat og gir derfor gevinst både fra høyre til venstre, så vel som fra venstre til høyre. Wonky Wabbits har medium volatilitet og du kan vinne opptil 390 000 mynter i denne spilleautomaten.

Begrenset antall bonusfunksjoner

Når det kommer til bonusfunksjoner faller Wonky Wabbits litt flatt. Der er nemlig ikke så mye som skjer på denne fronten, og det skal noe til å klare å bli underholdt over tid i dette spillet. Spilleautomaten har verken freespins, bonuspill eller noen andre spennende overraskelser, kun wild-funksjonen «Wild Duplication».

Hvis et Wild-symbol (kaninen) dukker opp på hjulene, blir det duplisert til posisjonen som skaper høyest mulig gevinst. Wild-symbolet kan dukke opp på alle hjul. I tillegg kan to stablede wilds dukke opp på hjul 2 og 4. Dette betyr at du maksimalt kan få 14 Wilds på hjulene etter at Wild-duplikasjonen oppstår, noe som sikrer deg en stor gevinst.

 

 

Lansert
2014-09-10
Tilbakebetalingsprosent
96.44
Volatillitet
Medium
Maks gevinst
Gratisspinn
Nei
Hjul
5
Gevinstlinjer
15
Innsats
undefined kroner
Bonusfunksjoner

100% opptil 20,000 kr + 20 freespins

Fordeler
  • Topputbetaling på 390.000 mynter
  • Lekent design og tema
  • Mange 'Wild' symboler
  • Mange fine humor-elementer
Ulemper
  • Mangler bonusspill
  • Mangler freespins
  • Blir litt kjedelig i lengden

Oppsummering

Det er ikke så altfor mye spennende som skjer i denne spilleautomaten. Designet og konseptet er morsomt, men det blir fort kjedelig over tid da det ikke er så mye som skjer i form av bonusfunksjoner. Mengder av wild-symboler er vel og bra og den dupliserende funksjonen kan blir svært lukrativ om man klarer å få 14 wild-symboler på hjulene samtidig. Likevel kommer den til kort underholdningsmessig da det ikke er noe som skjer utover dette. «Win Both Ways»-funksjonen høres lovende ut, men du som ser har det ikke noe å si for RTP-en som er på lik linje med andre NetEnt-spill fra samme periode, som kun betaler ut fra venstre til høyre. Vi savner freepins eller et morsomt bonusspill som vil gi oss en grunn til å fortsette å spinne mer enn et par runder på spilleautomaten. Det gøyale designet fikk oss i godt humør da vi åpnet spillet, og selv om vi hadde lyst til å like denne spilleautomaten, ble den rett og slett for tam for vår del når det kommer til selve gameplayet. Vi anbefaler selvsagt å teste spilleautomaten selv og gjøre opp din egen mening før du bestemmer deg for å om den er verdt å satse penger på. Du kan sjekke ut spillet på alle NetEnt-casinoer i oversikten vår. Vi kan for eksempel anbefale deg å registrere deg en konto hos Casumo. Da vil du kunne få med deg 200 freespins + opptil 20 000 kr i velkomstbonus. Til grønnsakshagen!

100% opptil 20,000 kr + 20 freespins

Del på