hit
        counter
Hjem / Klassiske Spilleautomater

Klassiske Spilleautomater

Klassiske spilleautomater har en spesiell plass i nordmenns hjerter, og derfor har vi laget en egen samleside på vår spillportal som er dedikert til disse spillene!

På denne siden finner du alle de beste klassiske spilleautomatene som vi tidligere kunne spille på i kiosken på hjørnet eller i videosjappa, og til og med noen helt nyproduserte spill i denne sjangeren. Vi gir deg også noen knallgode bonuser hvis du ønsker å spille med ekte penger – noe vi så absolutt anbefaler!

Våre klassiske spilleautomater

Her på NorskeAutomater.com vet vi at våre lesere setter pris på disse automatene, og det er mange som i tillegg benytter muligheten til å spille gratis på demoversjonene vi har. Vi har derfor laget en liten oversikt her som viser vår rangering av de forskjellige automatene, og denne rangeringen gjenspeiler både popularitiet og kvalitet.

Automatene kommer fra flere forskjellige leverandører og hvis du klikker inn på hver enkelt en av disse så ser du hvem som har tilvirket dem. I all hovedsak er det spillprodusentene i Net Entertainment og Betsoft som står bak de aller fleste av disse.

5 Stjerner

Her finner du de klassiske spilleautomatene som vi gir toppkarakter, og dette er det flere årsaker til. Disse automatene har en utrolig popularitet blant norske casinospillere, samtidig som flere av disse utbetaler meget gode gevinster. Den gamle Kronesautomaten måtte vi selvfølgelig plassere her ettersom den hadde en fantastisk høy stjerne da man kunne knipse mynter på den tidligere!

4 Stjerner

3 Stjerner

FÅ 405 FREESPINS NÅ

Bli den første til å få vite om eksklusive tilbud, freespins, bonuser og nyheter ved å melde deg på våre nyhetsbrev i dag! Du får også hele 405 freespins uten innskudd, umiddelbart etter at du har påmeldt deg.

NESTEN FERDIG!

Vennligst bekreft at vi har registrert din riktige epostadresse ved å klikke på bekreftelseslinken i eposten vi sendte deg. Hvis du ikke mottar noen epost fra oss innen et par minutter, så vennligst sjekk søppelmappen din. Etter å ha bekreftet din epostadresse, vil du motta linken til dine 405 free spins umiddelbart.

Få dine freespins nå!