hit
        counter
Hjem / Jackpot

Jackpot

Når man tenker på spilleautomater skjer det ofte at man samtidig tenker på jackpot, og dette er slett ikke tilfeldig. Spilleautomater og jackpoter henger nemlig tett sammen og tilsammen har disse to fenomenene skapt mange lykkelige mennesker opp i gjennom tidene. Men hva er egentlig en jackpot? Ordet jackpot brukes i spillsammenheng ofte om ekstra store utbetalinger, og når det kommer til spilleautomater har man gjerne egne jackpotautomater som tilbyr slike gevinster. Man kan rett og slett si at en jackpot er en uventet og helst stor gevinst.

Nordmenn har tradisjonelt sett hatt godt flaks på forskjellige spilleautomater og det er flere som har vunnet gigantiske jackpoter. Blant annet er det en nordmann som har verdensrekorden i utbetaling på en online spilleautomat da han vant den progressive jackpoten på spilleautomaten Mega Fortune. For denne bragden kunne han innkassere over 92 millioner kroner. En progressiv jackpot er en en jackpot som vokser fortløpene ettersom en del av innsatsen som spillerne bruker på automaten legges til premiepotten. Hvis ingen vinner jackpoten over en lang periode, kan derfor gevinstene blir utrolig høye.

På denne siden finner du en oversikt over flere av de mest populære jackpot spilleautomatene som finnes på det norske markedet. Du kan prøve dem gratis ved å klikke på bildet, og du vil da komme til en egen side hvor du kan lese mer om spillet og spille gratis. Ønsker du å prøve med ekte penger klikker du bare på en av linkene du finner over eller under spilleautomaten. Lykke til!

Jackpot spilleautomater

FÅ 20 FREESPINS NÅ

Bli den første til å få vite om eksklusive tilbud, freespins, bonuser og nyheter ved å melde deg på våre nyhetsbrev i dag! Du får også 20 freespins uten innskudd, umiddelbart etter at du har påmeldt deg.

NESTEN FERDIG!

Vennligst bekreft at vi har registrert din riktige epostadresse ved å klikke på bekreftelseslinken i eposten vi sendte deg. Hvis du ikke mottar noen epost fra oss innen et par minutter, så vennligst sjekk søppelmappen din. Etter å ha bekreftet din epostadresse, vil du motta linken til dine 20 free spins umiddelbart.

Få dine freespins nå!