08.01.2020 - KentKent

Hugo

Vurdering
5 /10
Spillinformasjon
Hjul 5
Gevinstlinjer 10
Freespins Ja
Jackpot Nei
RTP 96.4%
Utgitt 2016
Volatilitet
Lav
Høy
Graphics

Grafikk

4 /10
Bonus

Bonuser

5 /10
Gaming

Spillopplevelse

6 /10

Vår kjære barndomshelt Hugo fra barne-tv serien Hugos Hule er tilbake i mansjen, og nå har jaggu Play’n Go laget spilleautomat med den lille trollkrabaten i hovedrollen. Vi må bare si det: det var herlig å se Hugo igjen!

Spillet har 5 hjul, 3 rader og 10 gevinstlinjer og det er som sagt freespins å vinne her, men vi får også et bonusspill samt jokersymboler også – naturligvis!

Lansert
2016-10-03
Tilbakebetalingsprosent
96.4
Volatillitet
Medium
Maks gevinst
Gratisspinn
Ja
Hjul
5
Gevinstilinjer
10
Innsats
Bonusfunksjoner
Spill Gratis

Opptil 35 000 kr og 20 gratis freespins + 200 freespins!

Jokeren Hugo

Vår venn Hugo spiller rollen som jokeren, eller wildsymbolet da, i dette spillet og er derfor viktig for oss i så måte. Han erstatter de øvrige normale symbolene i spillet, men dette inkluderer ikke scatteren eller bonussymbolet. Han kan dermed være en del av eller forlenge kombinasjoner av vanlige symboler og kan derfor gjøre en gevinst ekstra lukrativ. Når han er joker kan han jo også være en del av flere forskjellige kombinasjoner samtidig!

Success Circle Fordeler
  • Ekstra scatter i gratisrundene
  • Bonusspill på plass
  • Hugo er spillets wilds
  • Minner fra barndommen!
Close Circle Ulemper
  • Noe barnslig, menmen

Avskylia er scatteren i spillet

Den litt onde Avskylia har ansvaret for å være scattersymbol og behøver derfor ikke å havne på gevinstlinjene for aktivere freespins – for det er nemlig det som er rollen hennes. I spillet kan man velge mellom tre forskjellige gratisrunder, men du skal merke deg at Hugoline er ekstra scatter her. Når hun havner på hjulene kan hun gi oss ekstra gevinster og det skal vi forklare under. Hvor mye hun gir kommer an på hvilke gratisrunder du velger.

1. Du kan velge 5 gratisrunder hvor hvert Hugoline-symbol betaler ut innsatsen din ganger 3.
2. Du kan velge 10 gratisrunder hvor hvert Hugoline-symbol betaler ut innsatsen din ganger 2.
3. Du kan velge 15 gratisrunder hvor hvert Hugoline-symbol betaler ut innsatsen din ganger 1.

Pass deg for Don Croco i bonusen!

Banditten og skurken Don Croco venter på deg i bonusspillet, men for å komme deg dit må du få tre skattekiste-symboler fordelt utover hjul 1, 3 og 5. Du skal komme deg til skattekammeret i dette bonusspillet og for å klare dette må du åpne et par dører. Hvis Don Croco står bak en av disse er spillet over. Hvis du lykkes får du bonusgevinster for hver dør, samt at du får velge blant skattekistene i skattekammeret. Velger du her den største skatten blir du da til gjengjeld belønnet ekstra godt!

Oppsummering

Hugo is back! Ja, vi må neste få lov til å være litt entusiastiske her for dette var et trekk fra Play'n Go som vi ikke så komme. At denne karen var populær blant mange casinospillere den gang de var små er uten tvil, og det er utvilsomt mange som vil nyte gjensynet med den herlige trollgutten igjen. Men alt er ikke bare fryd og gammen i dette spillet, og selv om vi er på jakt etter skatter med Hugo må vi også passe på Hugoline - konen til Hugo! I gratisrundene finner vi henne og vi skal komme nærmere inn på hva som er rollen hennes der.

Opptil 35 000 kr og 20 gratis freespins + 200 freespins!