Skrevet av

Ida Moen OlsenIda Moen Olsen
clockEstimert lesetid 1 minutterlesetid
Publisert 28.01.2021

Vilkår og betingelser

Ved å besøke og bruke Norskespilleautomater.com godtar du bruksvilkårene våre. Hvis du ikke aksepterer betingelsene våre ber vi deg om å vennligst ikke bruke nettstedet vårt.

Alt innhold på nettstedet Norskespilleautomater.com, for eksempel tekster, bilder, logoer, grafikk og annet materiale, er beskyttet av copyright. Innholdet kan ikke publiseres, sendes, endres eller reproduseres delvis uten skriftlig samtykke fra Norskespilleautomater.com.

ANSVARSFRASKRIVELSE

Norskespilleautomater.com er ikke en casinoleverandør. Spillene som tilbys på nettstedet vårt spilles ikke med ekte penger. Norskespilleautomater.com gir imidlertid informasjon om spill som kan spilles med ekte penger. Det er ingen eksplisitt garanti for at informasjonen vi gir er korrekt.

Norskespilleautomater.com og deres partnere påtar seg intet ansvar for funksjonaliteten og brukervennligheten av spillene, tilgjengeligheten av det som presenteres eller brudd på rettighetene til tredjepart. Norskespilleautomater.com og deres partnere påtar seg intet ansvar for korrektheten, påliteligheten, fullstendigheten av materialene, tjenestene, programvaren, tekster, grafikk eller lenker som leveres.

Gambling innebærer risiko for tap. Norskespilleautomater.com er ikke ansvarlig for tap som kan oppstå som følge av pengespill. Spillet på de presenterte sidene er på egen risiko.

Norskespilleautomater.com og alle spillsidene som er oppført på nettstedet er bare tilgjengelige for spillere som er i et land der pengespill er tillatt. Ikke bruk nettstedet vårt hvis du er under en jurisdiksjon der online gambling er forbudt. Det er forbudt å bruke nettstedet vårt hvis føderale, statlige eller lokale lover blir brutt.

For å spille på Norskespilleautomater.com eller et av nettstedene som er omtalt, må du være minst 18 år gammel. Norskespilleautomater.com forbeholder seg retten til å foreta oppdateringer eller endringer i vilkårene for bruk når som helst. Ved å fortsette å bruke nettstedet godtar du alle endringer i vilkårene og betingelsene.

Ida Moen OlsenIda Moen Olsen
Les mer