header
Trude Sørensen Berge
11.08.2021

Disco Spins

Vurdering
8/10
LeverandørNetEnt
Spillinformasjon
  • Hjul5
  • Gevinstlinjer20
  • FreespinsJa
  • JackpotNei
  • RTP96.4%
  • Utgitt2013

Volatilitet

Lav
Høy

Grafikk

8/10

Bonuser

8/10

Spillopplevelse

8/10

Det er på tide å bli funky igjen i spilleautomaten Disco Spins fra Net Entertainment! Her er det bare å booge hardt og hemningsløst og satse på at maksgevinsten på 230.000 mynter slår inn!

Disco Spins bringer minnene tilbake til det høyhælte og bartefagre 70-tallet, og det er det liten tvil om at det er mange som både elsker og savner! Her får vi en spilleautomat som tilbyr oss spennende funksjoner, og først og fremst er det wilds og freespins som sørger for at dette er en automat som mange nok vil like! Er dette et tema du er interessert så finnes det flere spilleautomater i samme gaten, deriblant Groovy 60’s og Funky 70’s!

Disco Spins leveres i et kjent format med sine 5 hjul, 3 rader og 20 innsatslinjer. Vi kan sette en innsats på inntil 10 mynter på hver linje, og ha en maksimal verdi pr. mynt på 1.00 – da klarer vi med litt enkel hoderegning å komme frem til at den største innsatsen pr. spinn blir €200!

Det er selve wildfunksjonen i Disco Spins som gjør dette til en uhyre spennende video spilleautomat å spille på! Wildfunksjonen har fått navnet Dansegulv Wilds og er bygd opp på en nokså spesiell måte, men vi skal begi oss ut på en forklaring her.

Symbolene av discodanserne er symbolene som står sentralt i wildfunksjonen, og grunnen til dette er at disse danserne har hver sin farge. Vi ser f.eks. at en av de mannlige danserne har blå klær og blå stjerne-briller. Hvis bakgrunnen de står på får samme farge som den fargen de selv representerer, så gjøres symbolet om til et wildsymbol, eller en joker om du vil. Det er forskjellige farge på bakgrunnen fra symbol til symbol samtidig på hjulene, så her kan mange av discodanserne bli til wildsymboler på én og samme gang – og da kan vi begynne å klappe oss i hendene for store utbetalinger! Utbetalingene kan blir digre, og da spesielt hvis denne funksjonen slår til for fullt i gratisrundene!

Vi finner et scattersymbol i Disco Spins som gir oss tilgang til gratisrunder, eller freespins, hvis det kommer til syne samtidig på hjul 3, 4 og 5. De kan komme til syne i en hvilken som helst posisjon på hjulene og fortsatt gi oss gratisrunder, og symbolet er representert av en discokule. I Disco Spins har man sjansen til å velge mellom to forskjellige gratisrunder som begge er utrolig bra – det vil derfor bare komme an på smak og behag egentlig.

I et nytt skjermbilde får man velge mellom vanlige gratisrunder ved å klikke på Freespins eller ved å klikke på Disco Spins som er det andre alternativet. Velger man Freespins så får man ordinære gratisrunder, totalt 15 i tallet, hvor alle gevinster man vinner blir multiplisert med 3. I tillegg til dette er også wildfunksjonen aktivert. Å si at gratisrundene er ordinær er egentlig ikke helt rettferdig ettersom man kan vinne digre gevinster her. 2 scattere på hjulene i gratisrundene gir ytterligere 3 gratisrunder.

Det andre alternativet, Disco Spins, gir oss 10 gratisrunder hvor vi bare får symbolene av discodanserne og scattersymbolene på hjulene, og da sier det seg selv at man kan vinne stort! Får man full klaff med fargekombinasjonene på danserne kan man hva svært mange klingende mynt i kassen!

Sjekk også ut Tales of Dr. Dolittle.

Sett inn 200 kr spill med 1000 kr +100 freespins
Fordeler
  • Gode gratisrunder
  • Fin wildfunksjon
  • Discofeber
Ulemper
  • Mangler bonusspill
Sett inn 200 kr spill med 1000 kr
100 freespins
Det er ikke ofte vi blir tatt på senga av en ny automat, men det ble vi virkelig denne gangen! Det som så ut til å være en litt kjedelig og tam automat viste seg å være det stikk motsatte - Disco Spins fra NetEnt er full av liv, og med sine spesielle wilds og gratisrunder er vi garantert full fart!

Andre automater du kanskje liker

Del på