bg
10.13.2019 - Trude Sørensen Berge

The Funky Seventies

Vurdering
10/10
Spillinformasjon
Hjul5
Gevinstlinjer40
FreespinsJa
JackpotNei
RTP96.5%
Utgitt2009
Volatilitet
Lav
Høy

Grafikk

10/10

Bonuser

10/10

Spillopplevelse

10/10

Her har du den ultimate 70-talls spilleautomaten. Med funky musikk og ikoner som sender deg tilbake til det festlige tiåret sparker denne automaten virkelig fra seg. Det er veldig mange forskjellige gevinstlinjer, noe som betyr at du kan vinne på de mest merkelige kombinasjoner. Prøv ut gratis nedenfor hvis dette virker som et spennende alternativ.

Med hele 40 forskjellige gevinstlinjer kan denne automaten nesten bli litt uoversiktlig, og den kan til tider utbetale gevinster på kombinasjoner du aldri har sett maken til. Det kan rett og slett til tider føles som man er helgardert til å stikke av med solide gevinster. Dersom du liker filmen Starsky & Hutch og spilleautomater med mye fart kan nettopp denne automaten være midt i blinken for deg.

The Groovy Sixties

For å få bedre oversikt kan det være hensiktsmessig å ta en kikk på automatens paytable. Hvis dette var en passende automat kan du også finne andre favoritter ved å kikke på oversikten over Net Entertainment casinospill. Ønsker du å utvide horisonten enda mer anbefaler vi å ta en kikk på oversikten over alle spilleautomater.

Lansert
2009-10-01
Tilbakebetalingsprosent
96.5
Volatillitet
Medium
Maks gevinst
Gratisspinn
Ja
Hjul
5
Gevinstlinjer
40
Innsats
undefined kroner
Bonusfunksjoner

6000 kr og 100 freespins + 20 freespins uten innskudd!

Fordeler
  • 40 linjer
  • Gratisrunder
Ulemper
  • Mangler bonusfunksjoner

Oppsummering

The Funky Seventies har ingen spesielle funksjoner utenom sitt hav av gevinstlinjer. Det er ikke integrert noen spesielle bonusspill, men det følger selvfølgelig med både scatter- og wildsymboler. På papiret kan det føles ut som om dette er en automat med altfor lite innhold, men det er definitivt milevis i fra sannheten. 3 scatter symboler utløser nemlig 5 free spins med dobbel gevinst, og wild symbolene erstatter alle andre vanlige symboler med scatters som unntak. Det bør også legges til at wild symbolene har en meget behagelig tendens til å florere i skjermbildet.

6000 kr og 100 freespins + 20 freespins uten innskudd!

Del på