header
Trude Sørensen Berge
13.10.2019

The Groovy Sixties

Vurdering
6/10
LeverandørNetEnt
Spillinformasjon
  • Hjul5
  • Gevinstlinjer40
  • FreespinsJa
  • JackpotNei
  • RTP96.5%
  • Utgitt2009

Volatilitet

Lav
Høy

Grafikk

4/10

Bonuser

8/10

Spillopplevelse

6/10

I likhet med broren The Funky Seventies fra samme produsent har denne spilleautomaten hele 40 gevinstlinjer og er bygd opp på helt samme måte. Den eneste forskjellen er design og tema, nettopp for å nå frem til så mange forskjellige spillere som mulig. Vi går allikevel gjennom de viktigste funksjonene også for denne automaten.

De viktigste funksjonene på denne automaten er scatter- og wild symbolene. Scatter symbolene er representert av en vakker mørkeblond skjønnhet og oppnår du 3 av denne fagre kvinnen snurrer automaten i gang 5 free spins hvor alle gevinster er doblet. Wild symbolene har også her en veldig behagelig tendens til å dukke opp på mange steder og veldig ofte. Disse flerdoble wild symbolene sammen med de 40 forskjellige gevinstlinjene leverer et enormt potensial for store utbetalinger. Det kan til tider virkelig føles som om gevinstene hagler i din retning.

Det er også å anbefale å ta en kikk på automatens paytable før du setter i gang å spille for ekte penger. Jo bedre oversikt over gevinstutbetalinger og hvordan automaten fungerer, jo bedre. Ønsker du å lete etter andre potensielle favorittautomater kan du ta en kikk på oversikten over alle våre gratis spilleautomater.

20 freespins ved registrering! 100% opptil 6000kr + 300 cash freespins!
Fordeler
  • 40 linjer
  • Gratisrunder med doble gevinster
Ulemper
  • Utdatert og kjedelig
20 freespins ved registrering! 100% opptil 6000kr
300 cash freespins!
The Groovy Sixties er en av flere spilleautomater i serien som baserer seg på et tiårs særegenheter. Og her er det forbløffende nok 60-tallets mest populære fakter som står i sentrum. Med båndopptakere, folkevogner og rock & roll svinger denne automaten deg tilbake i tid og kaster gevinster etter deg. Prøv ut skjønnheten helt gratis og les gjerne om de viktigste detaljene nedenfor. Skulle du mot formodning gå tom for penger er det bare å starte siden på nytt for å fylle opp kontoen igjen. Automaten er utviklet av svenske NetEnt.

Andre automater du kanskje liker

Del på