bg
10.14.2019 - Trude Sørensen Berge

Alaxe In Zombieland

Vurdering
6/10
Spillinformasjon
Hjul5
Gevinstlinjer25
FreespinsJa
JackpotNei
RTP95.55%
Utgitt2012
Volatilitet
Lav
Høy

Grafikk

5/10

Bonuser

7/10

Spillopplevelse

6/10

I spilleautomaten Alaxe In Zombieland får vi en alternativ og morbid vri på den kjente fortellingen om Alice In Wonderland. Alle de kjente skapningene fra filmen har blitt omgjort til zombier og vi følger den mørke Alaxe i sin kamp mot monstrene. Hvis du har en hang til mørke og morbide spilleautomater kan vi også anbefale Zombies og Blood Suckers

Spilleautomaten Alaxe In Zombieland består av 5 hjul og har 25 gevinstlinjer, og av funksjoner finner vi wilds og 3 forskjellige scattere som gir tilgang til forskjellige bonusfunksjoner – deriblant gratisrunder. Spill gratis her eller prøv automaten hos en av våre samarbeidspartnere!

Innsatsmuligheter

I denne spilleautomaten kan man spille med alt fra 1-10 mynter på hver gevinstlinje i tillegg til at man kan justere verdien på myntene til alt fra 0.01 til 0.20. Maksimal innsats på ett enkelt spinn er 250 mynter med en myntverdi på 0.20.

Wilderstatter

Symbolet som er merket ‘Wild’ fungerer som en erstatter for alle andre ordinære symboler i automaten, og kan dermed inngå i kombinasjoner med disse. Wildsymbolet kan man derfor si fungerer som en joker, og gjør det enklere å vinne gevinster. Hvis et wildsymbol er med i en vinnende kombinasjon blir gevinsten doblet i forhold det som er oppgitt i utbetalingstabellen.

Scattersymboler

I Alaxe In Zombieland får vi tre forskjellige scattere som hver for seg utløser forskjellige bonusfunksjoner. De forskjellige scattersymbolene er merket med Scatter 1, Scatter 2 og Scatter 3. At det er scattersymbol betyr at de ikke behøver å følge bestemte gevinstlinjer for å gi utbetaling.

Scatter 1: Tea Party Free Spin

Et Scatter 1 symbol i en tilfeldig posisjon på både hjul 1, 2 og 3 setter i gang Tea Party Free Spins. Her skal man plukke ett av scattersymbolene som vises på hjulene og dette symbolet vil deretter oppgi et antall tekanner man kan velge. Totalt vil man få se 14 tekanner på hjulene og man skal deretter plukke det antallet som ble bestemt tidligere. For hver tekanne man velger vil man finne enten gratisrunder eller gevinstmultiplikatorer.

Scatter 2: Red Queen Adventure

Bonusspillet Red Queen Adventure starter hvis man oppnår å få et Scatter 2 symbol tilfeldig plassert på både hjul 2, 3 og 4. Man får nå se 5 gravsteiner og hver av disse har 5 hvite roser på deg. Man begynner på gravsteinen lengst til venstre og velger hvilke av de hvite rosene som skal farges rød, noe som igjen gir en gevinst. Er denne gevinsten like stor eller høyere enn verdien som er oppgitt på gravsteinen fortsetter bonusspillet på neste gravstein. Kommer man til den siste steinen og gevinsten fortsatt er høyere enn steinens verdi, starter funksjonen Escape Level. 6 dører vil nå vises og én skal velges, og en gevinstmultiplikator eller Red Queen i egen person vil vise seg.

Scatter 3: Gravestones

For å starte bonusfunksjonen Gravestones må man få et Scatter 3 symbol på både hjul 3, 4 og 5. Velg blant blant flere gravsteiner og se på at Alaxe kutter dem opp! For hver stein som ødelegges vanker det en gevinst, men bonusspillet avsluttes når en stein viser ‘Collect’. Gevinstene samles da inn og man returneres til normal spillmodus.

Lansert
2012-12-14
Tilbakebetalingsprosent
95.55
Volatillitet
Medium
Maks gevinst
Gratisspinn
Ja
Hjul
5
Gevinstlinjer
25
Innsats
undefined kroner
Bonusfunksjoner

6000 kr og 100 freespins + 20 freespins uten innskudd!

Fordeler
  • Scatterbonus
  • Free spins
Ulemper
  • Er litt å hente på grafikken
  • Veldig mørk

Oppsummering

Alaxe In Zombieland er både en pussig, overraskende og morsom vri på en kjent historie, og automaten inneholder mange spennende funksjoner! Her er det mye variasjon og gode funksjoner pakket inn i et morbid tema!

6000 kr og 100 freespins + 20 freespins uten innskudd!

Del på