bg
10.13.2019 - Trude Sørensen Berge

Royal Reels

Vurdering
5/10
Spillinformasjon
Hjul5
Gevinstlinjer30
FreespinsNei
JackpotNei
RTP92.93%
Utgitt2011
Volatilitet
Lav
Høy

Grafikk

5/10

Bonuser

5/10

Spillopplevelse

5/10

Royal Reels fra Betsoft er en automat som skal få deg til å føle seg som en kongelig – noe den klarer med glans! Her er det mye rødt og gull, i tillegg til muligheten til å vinne royale gevinster!

Royal Reels er en automat med 5 hjul og 30 innsatslinjer, og automaten har både wildserstattere, Click Me-bonus og et enkelt bonusspill. Du kan være en konge helt gratis her på NorskeSpilleautomater.com eller være en ekte konge med ekte penger hos Mr Green!

Innsatsmuligheter

I Royal Reels kan man selv velge hvilken myntverdi man vil spille med og man kan velge en verdi som strekker seg fra 0.02 til 0.50. I tillegg til dette kan man velge hvor mange mynter man ønsker å satse pr innsatslinje – altså fra 1-5 mynter. Dette gir en maksimal innsats pr spinn på finfine 150 kreditter.

Wilderstatter

Wilderstatteren i Royal Reels er symbolet av diamanten, og dette symboler kan erstatte alle andre symboler i spillet med unntak av bonussymbolet og Click Me-symbolene. At det kan erstatte andre symbolet betyr egentlig bare at det kan inngå i kombinasjoner sammen med andre symboler og fortsatt gi gevinstmuligheter – faktisk gjør denne egenskapen til at man får mange flere muligheter til å vinne gevinster. Wildsymbolets egenskaper gjør at det samme symbolet kan være en del av flere kombinasjoner samtidig.

Click Me-bonus

Click Me-bonusen er en liten bonusgevinst man kan vinne hvis man får 3 eller flere av edelsteinsymbolene på rad på en aktiv gevinstlinje fra hjulet som er helt til venstre og mot høyre. Da får man sjansen til å klikke å ett av disse 3 symbolene for å se hvilken pengegevinst som skjuler seg bak.

Royal Reels Bonusspill

Bonusspillet i Royal Reels starter når man får 3 eller flere av Kronesymbolene på rad på en aktiv gevinstlinje fra hjul 1 og mot høyre. I det enkle bonusspillet skal man bare velge 1 av 4 kroner for på avsløre hvilken bonusgevinst man vinner. Bonusspillet er litt for enkelt, men utbetalingene er gode!

Lansert
2011-07-15
Tilbakebetalingsprosent
92.93
Volatillitet
Medium
Maks gevinst
Gratisspinn
Nei
Hjul
5
Gevinstlinjer
30
Innsats
undefined kroner
Bonusfunksjoner

6000 kr og 100 freespins + 20 freespins uten innskudd!

Fordeler
  • Tar seg godt ut
  • Wilds
  • Click Me
Ulemper
  • Mangler bonusspill

Oppsummering

Spilleautomaten Royal Reels tar seg rett og slett godt ut, og grafikken og spillets fremtoning generelt gir en følelse av noe eksklusivt, nesten kongelig! De nødvendige funksjonene er tilstede, men man kunne kanskje ønsket at automatens bonusfunksjoner var litt mer avanserte.

6000 kr og 100 freespins + 20 freespins uten innskudd!

Del på