header
Trude Sørensen Berge
14.10.2019

Zombies

Vurdering
7/10
LeverandørNetEnt
Spillinformasjon
 • Hjul5
 • Gevinstlinjer40
 • FreespinsJa
 • JackpotNei
 • RTP97.2%
 • Utgitt2012

Volatilitet

Lav
Høy

Grafikk

8/10

Bonuser

6/10

Spillopplevelse

8/10

Zombies er en skikkelig skrekkaktig, hjernemassesplattende og bloddryppende video spilleautomat fra Net Entertainment! Høy underholdningsverdi, høy innsats og høy intensitet gjør dette til en vanvittig herlig spilleautomat!

Zombies er en video spilleautomat som består av 5 hjul og 20 konstante gevinstlinjer. Funksjonene automaten inneholder er wilds, stacked wilds og Random Wild, samt scattere, free spins med multiplikator og Zombie Score – utrolig mye underholdning samlet på få funksjoner!

Innsatsmuligheter

Innsatsen i Zombies viker faktisk litt fra det som er vanlig på Net Entertainments spilleautomater, ettersom det er mulig å satse litt høyere enn på andre automater. Man kan spille med alt fra 1-10 mynter som vanlig, men med en myntverdi som går fra 0.01 til 1.00 – altså noe høyere enn normalt. Den høyeste mulige innsatsen pr. runde blir derfor på €200!

Wilds

I Zombies kryr det av både zombier og wildfunksjoner, og totalt finnes 3 forskjellige wilds. Wilds er som kjent symboler som fungerer som jokere og som kan gå inn i kombinasjoner sammen med andre ordinære symboler. Det ordinære wildsymbolet vises på hjulene 1, 2, 4 og 5 og erstatter alle symboler med unntak av scattersymbolet.

Stacked Wilds, eller stablede wilds, er når flere wildsymboler vises på det samme hjulet og dekker hele eller deler av et hjul. I Zombies vises Stacked Wilds bare på hjul 3, og kan vises som ett enkelt symbol, en stacked wild på 2 symboler eller en stacked wild på 3 symboler. Hvis en stacked wild bestående av 1 eller 2 symboler kommer til syne på hjulene vil stacked wilds dyttes opp eller ned når den fullfører en vinnende gevinstlinje, eller fullføre en vinnende kombinasjon etter et slikt flytt/nudge.

Random Wilds er en ny og spennende funksjon fra NetEnt som rett og slett er helt ypperlig! Random Wilds er en funksjon som aktiveres helt tilfeldig etter en hvilken som helst runde, men unntak av etter runder i free spins eller i runder med stacked wilds. Når Random Wilds aktiveres så vil to zombier dekke hjulene og skjule alle symbolene. Deretter vil opptil 6 av symbolene (illustrert ved at zombiene skytes – ett wild for hvert skudd) i den runden hvor Random Wilds ble aktivert bli gjort om til wildsymboler, og eventuelle vinnende kombinasjoner vil utbetales. Dette er en funksjon hvor man virkelig har muligheten til å stikke av med digre utbetalinger!

Scatter, free spins og multiplikator

Scattersymbolet i Zombies viser en glassbeholder, og hvis man får 3 slike symboler i en hvilken som helst posisjon samtidig på hjul 2, 3 og 4 aktiveres 5 gratisrunder/free spins. I gratisrundene aktiveres også en tilleggsfunksjon som multipliserer gevinstene man vinner. Gevinstene man eventuelt vinner i gratisspinn nr. 1, 2, 3, 4, og 5 vil multipliseres med henholdsvis 1, 2, 3, 5 og 10!

Zombie Score er et tilleggsspill som foregår under free spins. Før hvert free spin skal man skyte zombier med en hagle og sanke inn bonusgevinster! Disse gevinstene summeres separat og legges sammen med den totale free spin utbetalingen når det siste spinnet er fullført. Tøff funksjon!

 

100% opptil 2 500 kr + 200 freespins
Fordeler
 • Gratisrunder
 • Tilfeldige wilds
 • Stacked wilds
 • 40 linjer
Ulemper
 • Ikke bonusspill
100% opptil 2 500 kr
200 freespins
Net Entertainment har gjennom video spilleautomaten Zombies laget en herlig automat som kan ta pusten fra noen og enhver! Automaten har i stedet for bonusspill laget mer omfattende free spins spill og wildfunksjoner, noe som fungerer utmerket! Automaten har en skikkelig ubehagelig stemning takket være grafikk og lydbilde, så denne automaten vil passe perfekt for de som liker denslags! Hvis man forresten skulle være så heldige å slumpe til å få en Big Win får man se et zombiehode bli splittet i to med en kjøttøks! Hvis du heller vil spille klassiske automater anbefaler vi Jackpot6000.

Andre automater du kanskje liker

Del på