bg
12.15.2020 - Trude Sørensen Berge

Vinyl Countdown

Vurdering
3/10
Spillinformasjon
Hjul5
Gevinstlinjer9
FreespinsNei
JackpotNei
RTP95.56%
Utgitt1999
Volatilitet
Lav
Høy

Grafikk

2/10

Bonuser

2/10

Spillopplevelse

4/10

Spilleautomaten Vinyl Countdown er en videoslot utviklet av Microgaming og dersom du er glad i gratis spilleautomater kan du nå prøve den helt uten kostnad i demoversjonen som vi har lagt ut på denne siden.

Her får du en ganske enkel videoautomat fra Microgaming hvor lydene og grafikken er satt i høysetet. Vinyl Countdown kan man si er en retro-inspirert maskin med elementer fra flere årtier. Her skal du få en liten anmeldelse av maskinen hvor vi ser på hva det er som får dette spillet til å skille seg ut fra mengden. Det man med en gang kan si er at det ikke er fancy bonusspill som er den sterke siden til Vinyl Countdown.

Lydene og grafikken derimot er ikke helt det man er vant til fra videoautomater. Her får du flere forskjellige rock n roll riffs og stilige el-gitar lyder mens den universelle bakgrunnslyden ikke er like lett å tyde. Kanskje er det livet fra en cafè vi hører i bakgrunnen? Uansett så framstår dette som et friskt alternativ på et oversvømt marked og Vinyl Countdown er helt sikkert en spilleautomat som vil falle i smak for mange.

Symbolene som spillet byr på er alle sammen fargerike og glamorøse og skal man velge en favoritt kommer nok scatter symbolet ganske høyt på listen. Dette er utformet som en diskokule og her får du det som kanskje er automaten sin mest attraktive funksjon. Diskokulene kan nemlig gi deg en gevinst som tilsvarer hundre ganger av den totale innsatsen din for runden, ganske pent får man si.

Hovedfiguren i spillet er det som sannsynligvis er ment å være en rockeartist og det er nok han som spiller kule riff når premiene dukker opp på gevinsthjulene. Vi har også en liten forelsket jente som sannsynligvis er hans største fan. Videre har vi et dansende par med et stor rødt hjerte i bakgrunnen og wild symbolet i maskinen er en jukebox som selvfølgelig spiller både gamle og nyere slagere.

Til sammen har spillet 12 forskjellige symboler som du vil merke at dukker opp på linjene dine. Fem av symbolene er nydelige desserter som du kan kose deg med. Her får du alt fra banansplit til sjokolademousse og det bør være noe for enhver smak. Vi bør vel også nevne at Vinyl Coutdown er utstyrt med 9 gevinstlinjer, noe som er ganske moderat for en videoautomat, men som gjør det hele mere oversiktlig for deg som sitter og spinner hjulene.

Så mye mer er det ikke å si om denne spilleautomaten, men du finner en full oversikt over hvilken utbetaling de forskjellige symoblene kan gi deg ved å klikke på view payout knappen som ligger på sidene av Vinyl Countdown logoen. Uansett om du likte denne maskinen eller ikke kan vi også gi deg et par anbefalinger på andre spill vi har her på siden.

Lansert
1999-11-01
Tilbakebetalingsprosent
95.56
Volatillitet
Lav
Maks gevinst
Gratisspinn
Nei
Hjul
5
Gevinstlinjer
9
Innsats
undefined kroner
Bonusfunksjoner

Opptil 10 000 NOK + 100 freespins

Fordeler
  • Wilds
Ulemper
  • Omtrent strippet for bonusfunksjoner
  • Grafikk
  • Lyd

Oppsummering

Faktisk så skal du bare få en anbefaling akkurat nå, og det er på en av favorittspillene til undertegnede. Vi fortsetter da i samme stil og med en 80-talls inspirert automat. Super 80s er navnet på maskinen og den kan jeg garantere deg at har et par funksjoner som du kommer til å like.

Opptil 10 000 NOK + 100 freespins

Del på