header
Trude Sørensen Berge
12.08.2021

Big Bang

Vurdering
5/10
LeverandørNetEnt
Spillinformasjon
  • Hjul5
  • Gevinstlinjer25
  • FreespinsNei
  • JackpotNei
  • RTP96%
  • Utgitt2014

Volatilitet

Lav
Høy

Grafikk

4/10

Bonuser

6/10

Spillopplevelse

4/10

Big Bang er en et spill fra Net Entertainment som er enkelt oppbygd, noe som tradisjonen tro skjer etter mer omfattende utgivelser. Automaten før denne var fantastiske Creature From The Black Lagoon, og med Big Bang virker det som om NetEnt trekker pusten frem mot neste videoautomat.

Innledende ord

Automaten Big Bang består tradisjonelt nok av 5 hjul med 3 rader på hver, og det er derfor plass til totalt 15 symboler i slengen. Spillet har en super multiplikatorfunksjon som lar oss få stadig økende multiplikatorverdier på hvert etterfølgende spinn. Hovedgevinsten er på drøye 268.000 mynter.

Som tittelen antyder om så er vi nok en gang blitt tatt med ut i verdensrommet av NetEnt, og befinner oss her på en interplanetarisk reise til ytterkantene av universet. Vi har som sagt fått med oss en progressiv multiplikator i sekken, men også et wildsymbol som hjelper oss å vinne gevinster.

Wildsymbolet

Vi starter imidlertid vår lille omtale ved å slå fast at jokersymbolet, eller en wild som det kalles på engelsk, naturligvis er på plass, og et slikt symbol er mer eller mindre selvsagt i enhver spilleautomat. Wildsymbolet har en funksjon og en egenskap som sørger for at det kan inngå i kombinasjoner bestående av alle andre symboler, og vil dermed sørge for at vi får flere vinnende kombinasjoner ettersom symbolet vil fullføre/forlenge disse.

Progressiv multiplikator

Som sagt så har vi altså en progressiv multiplikatorverdi som vil stige etter hver etterfølgende gevinst. Det betyr at gevinst nr. 2, 3, 4, 5 og 6 på rad vil utbetales med en multiplikatorverdi på 2, 4, 8, 16 og 32! Den sjette gevinsten på rad vil altså multipliseres med 32, og da garantert sørge for en solid utbetaling. Det handler med andre ord om å flest mulig gevinster på rad for å får de største utbetalingene. Har man i tillegg litt flaks med wildsymbolet underveis kan man få riktig så mange vinnende kombinasjoner samtidig som multiplikatorverdien er høy. En Super Mega Win og en utenomjordisk utbetaling vil derfor absolutt kunne realiseres!

Sjekk også ut El jackpotto.

100% opptil 2 500 kr + 200 freespins
Fordeler
  • Omspinn etter gevinst
  • Opptil 32x multiplikator
Ulemper
  • Ikke gratisrunder
  • Ikke bonusspill
100% opptil 2 500 kr
200 freespins
Big Bang er en grei spilleautomat som har en god progressiv gevinstmultiplikator som kan gi store utbetalinger! Kombinert med wilds kan derfor premiene skyte i været en helt vanlig kveld.

Andre automater du kanskje liker

Del på