header
Trude Sørensen Berge
14.10.2019

Tornado Farm Escape

Vurdering
6/10
LeverandørNetEnt
Spillinformasjon
  • Hjul5
  • Gevinstlinjer20
  • FreespinsJa
  • JackpotJa
  • RTP93%
  • Utgitt2015

Volatilitet

Lav
Høy

Grafikk

5/10

Bonuser

7/10

Spillopplevelse

6/10

Tornado: Farm Escape er en 5-hjuls spilleautomat med 3 rader og 20 gevinstlinjer. Dette er et standard oppsett på en automat, og hovedgevinsten i spillet er på 167.000 mynter. Ved hjelp av de to funksjonene Storm-feature og Tornado-feature kan vi vinne herlige gevinster som vil gjøre stor forskjell på saldoen vår.

Jokeren er tilstede

En spilleautomat er ikke en helt ordentlig automat uten at vi har et symbol tilstede som fungerer som en joker, og heldigvis finner vi et slikt i Tornado: Farm Escape. Symbolet det her er snakk om er TV-apparatet som er merket med ‘Wild’, og dette symbolet kan være en del av alle kombinasjoner i spillet, og vil dermed gjøre det lettere å vinne gevinster.

Bonus: Tornado

Når symbolet som viser kaldluft og symbolet som viser varmluft dukker opp samtidig på hjul 1 og 5 vil Tornado-funksjonen aktiveres. Det som da skjer er at det symbolet som befinner seg i midterste posisjon på hjul 3 blir plukket ut til å være bonussymbol sammen med jokersymbolet. Deretter vil hjulene spinne og hvis et av disse to bonussymbolene dukker opp vil tornadoen samle det inn og gi oss en utbetaling. Deretter vil hjulene spinne på nytt og hvis det kommer aktive symboler vil tornadoen på ny samle dem inn. Slik fortsetter det helt til vi får et resultatløst spinn uten aktive symboler. Funksjonen kan pågå en god stund hvis vi har litt flaks og her kan man vinne veldig fine gevinster! Jo flere symboler vi får jo mer vil de etter hvert bli verdt, og du finner en oversikt over dette inne på utbetalingstabellen i spillet.

Bonus: Storm

Stormfunksjonen er en funksjon som aktiveres tilfeldig mens et spinn pågår. Her vil plutselig en tordensky komme til syne på hjulene og gjøre tilfeldige symboler om til jokersymboler, noe som vil kunne gi oss solide utbetalinger. Slike tilfeldige bonusfunksjoner er bestandig spennende og kan som sagt bli veldig lukrative hvis vi har litt flaks.

20 freespins ved registrering! 100% opptil 6000kr + 300 cash freespins!
Fordeler
  • Tornado-bonus
  • Tilfeldig bonus
  • Wilds
Ulemper
  • Ikke gratisrunder
20 freespins ved registrering! 100% opptil 6000kr
300 cash freespins!
Net Entertainment gir ut spilleautomater i alle slags kategorier, og denne gangen har vi beveget oss ut på en bondegård hvor en bonde ikke er spesielt snille med dyrene sine. Vi snakker om Tornado: Farm Escape, og når den store tornadoen kommer ser dyrene på gårdet sitt snitt til å stikke av - ved hjelp av den kraftige vinden.

Andre automater du kanskje liker

Del på