header
Trude Sørensen Berge
24.08.2021

Thunderfist

Vurdering
6/10
LeverandørNetEnt
Spillinformasjon
  • Hjul5
  • Gevinstlinjer243
  • FreespinsJa
  • JackpotNei
  • RTP96.7%
  • Utgitt2012

Volatilitet

Lav
Høy

Grafikk

4/10

Bonuser

8/10

Spillopplevelse

6/10

I Thunderfist fra Net Entertainment får vi en skikkelig japansk-style ninja spilleautomat som tar tak i skjorta di og kaster deg veggimellom! Dette er virkelig gode greier, og musikken i automaten er akkurat det du forventer av et slikt tema!

Thunderfist er en video spilleautomat fra Net Entertainment som består av 5 hjul og som anvender funksjonen 243 Ways to Win – det betyr at det i denne automaten ikke finnes en eneste gevinstlinje! Utover denne funksjonen kan Thunderfist skilte med Stacked Wilds, scattersymbol og gratisrunder med en random multiplier!

Innsatsmuligheter

På Thunderfist kan man spille på et innsatsnivå som går fra 1-10 og med en myntverdi som strekker seg fra 0.01 til 0.50. Den maksimale innsatsen pr. spinn er på €125.

243 Ways to Win

243 Ways to Win er altså en funksjon som erstatter de tradisjonelle gevinstlinjene, og vinnende kombinasjoner følger dermed ikke bestemte linjer over hjulene. I Thunderfist holder det at symbolene havner på tilstøtende hjul etter hverandre – men fortsatt fra hjulet lengst til venstre og mot høyre.

Stacked Wilds

Et wildsymbol, eller en joker, er et symbol som kan inngå i kombinasjoner sammen med alle andre ordinære symboler i en spilleautomat, og dermed øke sjansene for gevinst. Stacked Wilds, eller stablede wilds, er en funksjon som betyr at wildsymbolet faktisk kan dekke alt fra 1-3 symboler på et hjul – altså at et helt hjul (eller deler av det) blir dekket av wilds. Stacked Wilds kan havne på et hvilket som helt hjul, så her er det mulig å vinne skikkelig store gevinster! Wildsymboler som dette finner du også i Flowers!

Scattersymbol

Scattersymbolet i Thunderfist viser en gong-gong av gull, og har den egenskapen at den ikke trenger å havne på tilstøtende hjul for å gi gevinst. Scattersymboler utbetaler gevinst uansett hvilken posisjon de har på hjulene. I Thunderfist sørger 3 eller flere scattere for gevinst i form gratisrunder. 3, 4 eller 5 scattere gir henholdsvis 10, 15 eller 20 gratisrunder!

Gratisrunder med random multiplier

I gratisrundene vil en random mulitplier, eller tilfeldig multiplikator, være aktiv for hvert spinn. Verdien på denne multiplikatoren er 2x, 3x, 4x eller 5x. Dette betyr at for hvert spinn i gratisrundene vil en eventuell gevinst bli multiplisert med en av disse verdiene! Enkel, men super funksjon!

Spill casinospill og vinn ekte penger hos spilleautomater.

100% opptil 2 500 kr + 200 freespins
Fordeler
  • Stacked wilds
  • Way Wins
  • Gratisrunder med multiplikator
Ulemper
  • Litt 'daff' og enkel
100% opptil 2 500 kr
200 freespins
Vi har så definitiv latt oss begeistre av Thunderfist, selv om automaten fremstår som nokså enkel! Denne enkelheten er så effektfull fordi den passer inn i automatens tema, hvor det typisk avdempede østen-inspirerte står så sterkt. Selv om automaten utstråler dette, har den noen få, men knakende gode funksjoner. Vi snakker da om de fantastiske Stacked Wilds hvor de store gevinstene sitter løst, dugelig med gratisrunder og en tilfeldig multiplikator som følger gratisrundene! Nok en suksess slotmaskin fra svenskene.

Andre automater du kanskje liker

Del på