10.11.2019- Trude Sørensen BergeTrude Sørensen Berge

Flowers

Vurdering
8/10
Spillinformasjon
Hjul5
Gevinstlinjer30
FreespinsJa
JackpotJa
RTP96.3%
Utgitt2013
Volatilitet
Lav
Høy

Grafikk

6/10

Bonuser

5/10

Spillopplevelse

7/10

Bli med ut i bakhagen og sjekk hva slags gevinster som venter blant de noe uvanlige vekstene som gror her. NetEnt sin spilleautomat Flowers byr på doble symboler, wilds og freespins. Heng med når vi tar en nærmere titt på automaten. Forhåpentlig vil gevinstene blomstre!

Design, symboler og tema

Som navnet tilsier er det blomster som står i sentrum i dette spillet. Blomstene skiller seg likevel litt ut fra vanlige blomster ved at de alle har fått liv, og har blitt gjengitt som forskjellige karakterer.  På hjulene finner man en ilter rød rose, en munter solsikke, en hissig kjøttetende plante, en rosa gubbete rose og en fjollete blåklokke. Standard spillkortverdier som A, K, Q, J og 10 representerer symbolene med lavest verdi i spillet.

Spillet er uført i sterke og klare farger. Dette er et litt eldre spill i NetEnt-porteføljen, noe som skinner igjennom. Det er forsåvidt ikke noe galt med designet i spillet, det er helt greit. Men det er ikke noe spesielt spennende eller oppløftende når det kommer til utformingene om man sammenligner den med nyere spilleautomater. Automaten har ingen bakgrunnsmusikk. Den har kun diverse lydeffekter når du spinner hjulene og ved gevinster. Disse lydene høres også ut som de hører hjemme i spilleautomatenes eldre dager.

Innsatser, gevinster og linjer

Denne spilleautomaten har 5 hjul, 3 rader og 30 gevinstlinjer. Gevinstlinjene er faste og kan ikke endres på så disse trenger du ikke tenke på. Når det kommer til innsatsnivåer kan du velge mellom 5 ulike innsatsnivåer og en myntverdi mellom 0.01 og 0.50. I praksis så kan du satse mellom 0.30 euro og 75 euro per spinn så her bør det være mulig å finne et innsatsbeløp som passer den enkelte.

For å få gevinst i dette spillet må du som vanlig få 3 eller flere like symboler på hjulene. Alle symbolene i spillet kan opptre som både enkle eller doble symboler hvor de doble symbolene teller som 2. Får du en rød rose pluss et symbol med 2 røde roser på, vil altså dette telle som 3 symboler. Automaten betaler ut fra venstre til høyre. På grunn av de doble symbolene vil du kunne få mellom 3-10 symboler på hjulene samtidig. Av standardsymbolene er det mest verdifulle symbolet den røde rosen. 10 røde roser på en gevinstlinje gir deg 2000 mynter.

Når det gjelder tilbakebetaling til spiller ligger RTP-en på 96,3%. De fleste NetEnt-spill har en god RTP over 96%, men i dette spillet er RTP-en litt lavere enn mange andre av spillene i porteføljen deres. Spillet har veldig høy varians og er altså ikke et spill som spytter ut småbeløp ofte, men gir heller sjeldne og større gevinster.

Wild-symboler og freespins

Når det kommer til bonusfunksjoner er det ikke så altfor mye å skrive hjem om i denne blomsterhagen. Spillet har i hovedsak en wild-funksjon og en freespins-funksjon. Vi skal gå nærmere igjennom disse her.

Wild-symbolet er solen som våker over hagen. Denne vil erstatte alle andre symboler bortsett fra scatter-symbolet og de doble symbolene.

En lystig sky er scatter-symbolet i spillet. Dette dukker opp både som et enkelt og dobbelt symbol. 4 eller flere scatter-symboler trigger freespins-runden. (For eksempel vil to enkle symboler pluss et dobbelt symbol trigge freespins.) I løpet av denne runden vil 4 eller flere scatter-symboler re-triggere ytterligere freespins.

Du kan maksimalt få 30 freespins. Wild-symbolet vil også være i spill under gratisspinnene og vil opptre som et stablet symbol, noe som øker sjansene for å få større gevinster. Wild-symbolet dukker bare opp på hjul 2 og 3 i denne runden.

 

Lansert
2013-08-19
Tilbakebetalingsprosent
96.3
Volatillitet
Medium
Maks gevinst
Gratisspinn
Ja
Hjul
5
Gevinstilinjer
30
Innsats
Bonusfunksjoner

Opptil 6000 kr + 100 gratisspinn!

Fordeler
  • Mange gratisrunder
  • Doble symboler
  • Morsomt tema & karakterer
  • Mulighet for å re-trigge freespins
Ulemper
  • Få funksjoner
  • Tamt design
  • Litt kjedelig gameplay

Oppsummering

Flowers er en enkel og grei spilleautomat som egner seg godt for nye spillere, da den ikke inneholder en overflod av kompliserte bonusfunksjoner. Dessverre blir spillet fort litt kjedelig i lengden da det ikke er så altfor mye som skjer. Doble symboler og freespins med stablede wild-symboler er vel og bra, men rent underholdningsmessig holder det ikke helt mål og mange spillere vil nok fort begynne å kjede seg. RTP, grafikk og spillets gang generelt er helt ok, verken mer eller mindre. Med andre ord er dette et litt middelmådig spill som ikke helt måler seg opp mot NetEnts andre episke kreasjoner. Har du lyst til å ta turen ut i blomsterhagen og oppleve denne uvanlige buketten på kloss hold? Du kan for eksempel teste ut Flowers hos Folkeautomaten. Her vil du kunne få med deg en 500% bonus opptil 500 kroner pluss 20 freespins når du registrerer deg som ny kunde. Til blomsterhagen!

Opptil 6000 kr + 100 gratisspinn!