header
Trude Sørensen Berge
16.08.2021

The Rift

Vurdering
8/10
LeverandørThunderkick
Spillinformasjon
 • Hjul5
 • Gevinstlinjer17
 • FreespinsJa
 • JackpotNei
 • RTP96.3%
 • Utgitt2016

Volatilitet

Lav
Høy

Grafikk

8/10

Bonuser

8/10

Spillopplevelse

8/10

I The Rift dreier det aller meste seg om å få så mange wilds på hjulene som mulig, og dette får man hjelp til gjennom bonusfunksjonene Rift Spin og i gratisrundene. Her er det bare å henge med for har man litt flaks med jokerne i spillet vil man her kunne aktivere noen saftige utbetalinger!

Her får vi en automat som spenner over 5 hjul og som kan tilby oss gevinster langst 17 linjer, og som vi allerede har nevnt så er det snakk om Rift Spin og freespins i dette spillet! Automaten har som ventet både strøken grafikk og et lydbilde som virkelig bringer oss fram på kanten av stolen. Vi tar en kjapp gjennomgang av spillet her i omtalen og du skal dermed ha full oversikt over hva det hele dreier seg om.

Bonusfunksjon: Rift Spin

Rift Spin er den bonusfunksjonen som aktiveres oftest og denne settes i gang i det øyeblikket vi får to bonussymboler på hjulene etter en spillrunde. Et Rift Spin er rett og slett et gratis omspinn hvor man har sjansen til å vinne store gevinster, og vi skal forklare hvordan dette foregår. For det først vil man få utbetalt en gevinst på det opprinnelige spinnet, samt at eventuelle wilds som ikke er en del av en vinnende kombinasjon vil låses til hjulene for omspinnet. Deretter vil et lite bonushjul spinne og tildele oss ytterligere 1-3 wilds som vil lande på hjulene i omspinnet. I tillegg kan man få ytterligere vanlige wilds, og da kan vi kort fortalt få massevis av disse jokersymbolene på hjulene – og dermed kan utbetalingene bli skikkelig solide.

Bonusfunksjon: Freespins

Freespins hører hjemme i enhver spilleautomat, og heldigvis får vi det i The Rift også. 3, 4 og 5 bonussymboler (det samme som aktiverer Rift Spin) vil gi oss henholdsvis 10, 15 og 20 gratissnurr, og her er det muligheter for å få massevis av ekstra wilds på hjulene. Mens gratisrundene pågår vil man for hvert 3. bonussymbol få ekstra låste wilds på hjulene og disse vil holde sin posisjon helt til de blir en del av en vinnende kombinasjon eller helt til rundene er ferdige. Kort fortalt kan man ende opp med hjul som er fylt med wilds og hvis man har hellet med seg kan man i tillegg få vanlige wilds, og da vil utbetalingene skyte i været!

Sjekk også ut Great 88!

Sett inn 200 kr spill med 1000 kr +100 freespins
Fordeler
 • Rift Spin med ekstra wilds
 • Gratisrunder med mengder av wilds
 • Musikken er bra
 • Grafisk topp
Ulemper
 • Et bonusspill hadde gjort seg!
Sett inn 200 kr spill med 1000 kr
100 freespins
Alt i alt er spilleautomaten The Rift et godt valg for den som ønsker litt casinounderholdning, men spillet er ikke blant de aller beste fra Thunderkick - så ærlige må vi være. Spillet holder allikevel et høyt nivå og ved hjelp av wilds kan man med litt flaks håve inn noen kolossale gevinster. Musikk og grafikk er som vanlig i toppklassen fra de svenske utviklerne, så akkurat på dette punktet er det ingenting å klage på. For å toppe spillet kunne man kanskje lagt til et bonusspill eller noen andre ekstra bonusfunksjoner for å gjøre det enda bedre, men man kan vel ikke forvente at Thunderkick skal finne opp kruttet på nytt hver eneste gang!

Andre automater du kanskje liker

Del på