bg
10.11.2019 - Trude Sørensen Berge

Great 88

Vurdering
5/10
Spillinformasjon
Hjul5
Gevinstlinjer30
FreespinsJa
JackpotNei
RTP94.3%
Utgitt2016
Volatilitet
Lav
Høy

Grafikk

5/10

Bonuser

6/10

Spillopplevelse

5/10

Det er på tide å atter en gang sette seg på flyet og bevege seg østover i verden, og også denne gangen er det Kina som venter. I spilleautomaten Great 88 fra Betsoft får du et av selskapets aller beste Slots3-spill, og her har man fjernet seg litt fra den standarden de har operert med i de siste årene. Det har vært nye spill, men man har hatt en følelse av å ha spilt alle før! Dette er det en slutt på med Great 88 og her vil flere herlige funksjoner kunne sørge for knallhøye utbetalinger.

Oppsettet på automaten er innenfor det vi regner som standard for slike spill og vi snakker da om 5 hjul, 3 rader og 30 innsatslinjer. Automaten er grafisk flott å se på, og dette er vi jo som kjent bortskjemt med fra Betsoft. I denne automaten er det dog ikke alt det overdådige grafiske som står i sentrum, men rett og slett et mye bedre fokus på det vi spillere er ute etter: nemlig gode bonusfunksjoner som gir oss muligheten til å vinne enorme gevinster! Det er de røde lykkeboksene som spiller hovedrollen i denne automaten ettersom de kan aktivere fem forskjellige bonusfunksjoner, og blant annet kan vi være så heldig å få en sjanse til å vinne hovedgevinsten på 1 million mynter!

Lykkeboksene gir pur lykke!

Hvis du er så heldig at du får tre eller flere lykkebokser på hjulene etter et spinn begynner moroa i Great 88 – da er det nemlig bonustid, og da er det én av fem forskjellige bonuser som tilfaller deg. Vi tar en gjennomgang av de fem bonusene slik at du vet hva du går til når du skal spille med ekte penger.

Toppsymboler på hjulene
I den ene bonusfunksjonen kan alle de 3-5 eskene gjøres om til toppsymboler, og det betyr enkelt og greit at de forvandles til ett av de symbolene i spillet som gir høyest utbetaling. Har man litt flaks vil disse nye symbolene kunne danne en vinnende kombinasjon på hjulene og dermed gi oss store utbetalinger.

Pengegevinst:
Du kan naturligvis også vinne en pengegevinst med lykkeeskene og én av funksjonene vil da vise at det ligger bronsemynter i alle eskene. Hver bronsemynt gir oss en multiplikator på 1x og det kan være opptil tre mynter i hver eske. Har du for eksempel tre esker med tre mynter i vil du vinne en gevinst som tilsvarer innsatsen din multiplisert med 9! Maksimal multiplikator er 15x – altså at du får fem esker med tre mynter i hver.

Ekstra wilds
I eskene kan vi også finne såkalte fyrverkeri-wilds og disse vil smelle i luften og gjøre 1-2 omkringliggende symboler om til wilds! Med et stort antall slike jokersymboler på hjulene kan du få skikkelig mange vinnende kombinasjoner, og dette vil selvsagt resultere i enorme utbetalinger!

Vinn free spins!
Er du heldig kan du også vinne deg gratisrunder i Great 88 og hvis du får Lykkebokser med grønne Jademynter i er du i mål! I en boks finner man enten 1, 3, eller 5 Jademynter og det samlede antallet mynter vil angi hvor mange free spins du kan få. Som du skjønner får du minst tre gratisrunder men du kan få helt opptil 25 runder også – hvis du har maks flaks.

Fantastisk bonushjul!
Den siste bonusen du kan aktivere er det herlige bonushjulet, og her skal du enkelt og greit bare spinne hjulet og se hva utfallet blir – og det kan bli ufattelig bra. Du er sikret store gevinster uansett og premiene er som følger:
* 8 free spins
* En gevinst tilsvarende din totalinnsats multiplisert med 5
* En gevinst tilsvarende din totalinnsats multiplisert med 10
* En gevinst tilsvarende din totalinnsats multiplisert med 20
* Ett avgjørende spinn på Megagevinsthjulet.

Det er spesielt den sistnevnte muligheten som er høyinteressant ettersom man allerede før spinnet kan konkludere med at man har vunnet stort! Gevinstene på Megagevinsthjulet er slik:
* En gevinst tilsvarende din totalinnsats multiplisert med 100
* En gevinst tilsvarende din totalinnsats multiplisert med 750
* En gevinst tilsvarende din totalinnsats multiplisert med 6000

Lansert
2016-09-05
Tilbakebetalingsprosent
94.3
Volatillitet
Høy
Maks gevinst
Gratisspinn
Ja
Hjul
5
Gevinstlinjer
30
Innsats
undefined kroner
Bonusfunksjoner

Sett inn 200 kr - Spill med 1000 kr

Fordeler
  • Lykkeboksen er suveren
  • Gratisrunder
  • Megagevinst-hjul
Ulemper
  • Ingen

Oppsummering

Tenk deg tanken: du har spilt med maks innsats og får innsatsen multiplisert med 6000! Det er rett og slett ikke til å tro og dette vil resultere i maksutbetalingen på over 1 million mynter - helt enkelt fantastisk! Lykke til!

Sett inn 200 kr - Spill med 1000 kr

Del på