bg
10.12.2019 - Trude Sørensen Berge

Subtopia

Vurdering
7/10
Spillinformasjon
Hjul5
Gevinstlinjer20
FreespinsJa
JackpotNei
RTP96.1%
Utgitt2012
Volatilitet
Lav
Høy

Grafikk

7/10

Bonuser

7/10

Spillopplevelse

7/10

I spilleautomaten Subtopia fra Net Entertainment blir vi med en ubåt som skal undersøke de store dybdene i ukjent farvann! Bli med mannskapet på en heftig og spennende reise ned i mørket og let etter gevinster sammen med dem!

Subtopia er en video spilleautomat som har 5 hjul og 20 gevinstlinjer. Av funksjoner finner vi wilds, scattere og gratisrunder, et Multiplier Meter og en Random Multiplier. I Subtopia kan man vinne inntil 120.000 mynter hvis man får full klaff!

Innsats

I Subtopia kan man spille på et innsatsnivå som går fra 1-10 og med en myntverdi som går fra 0.01 til 0.50. Den maksimale innsatsen pr. spinn i Subtopia blir derfor på €100.

Wilds

Wildsymbolet i Subtopia er symbolet som viser en gul dykkermaske. At det er et wildsymbol innebærer at det kan inngå i kombinasjoner sammen med andre ordinære symboler og dermed øke vinnersjansene, og rett og slett forlenge eller fullføre vinnende kombinasjoner.

Scattere og gratisrunder

Scattersymbolet i Subtopia er symbolet som viser et kompass, og at det er et scattersymbol betyr at det ikke trenger å være en del av en gevinstlinje for å gi utbetaling. Hvis man får 2 eller flere scattersymboler i en hvilken som helst posisjon på hjulene vinner man gevinster i form penger og/eller freespins!

Scattergevinster

2 scattere gir en gevinst på det dobbelte av innsatsen.
3 scattere gir en gevinst på innsatsen multiplisert med 4 og freespins.
4 scattere gir en gevinst på innsatsen multiplisert med 25 og freespins.
5 scattere gir en gevinst på innsatsen multiplisert med 100 og freespins.

Gratisrundene i Subtopia avsluttes når man når Hodeskallesymbolet på Multiplier Meteret. Multiplier Meter-funksjonen kan du lese mer om i avsnittet under.

Multiplier Meter

Multiplier Meter er en funksjon som er forbeholdt gratisrundene i Subtopia. I gratisrundene vil Multiplier Meteret komme til syne helt tilfeldig og sørge for at gevinstene man vinner blir multiplisert med alt fra 2x og opp til 6x. For hver gang denne funksjonen slår inn, øker multiplikatorverdien, samtidig som gratisrundene ubønnhørlig vil nærme seg slutten ettersom man når slutten på Multiplier Meteret.

Random Multiplier

Random Multiplier er en tilfeldig multiplikator som slår inn helt vilkårlig i normal spillmodus. I normal spillmodus kan man når man vinner en gevinst plutselig oppleve at gevinsten blir multiplisert med alt fra 2x til 5x. En flott funksjon som virkelig kan booste utbetalingene!

Oppsummering

Subtopia er en eventyrlig reise ned i havets mørke, og med alle de lydene vi forbinder med en ubåt under vann, blir dette virkelig en autentisk og spennende opplevelse. De to suverene multiplikator-funksjonene gjør at utbetalingene plutselig kan bli veldig store – og det liker vi! En nydelig grafikk, et rikholdig lydbilde og flotte animasjoner gjør at Subtopia er en video spilleautomat vi kan anbefale på det varmeste!

Bli også med under vann i Silent Run.

Lansert
2012-10-06
Tilbakebetalingsprosent
96.1
Volatillitet
Medium
Maks gevinst
Gratisspinn
Ja
Hjul
5
Gevinstlinjer
20
Innsats
undefined kroner
Bonusfunksjoner

6000 kr og 100 freespins + 20 freespins uten innskudd!

Fordeler
  • Wilds
  • Gratisrunder med multiplier-meter
  • Tilfeldig multiplikator
Ulemper
  • Mangler et bonusspill

Oppsummering

Subtopia er en eventyrlig reise ned i havets mørke, og med alle de lydene vi forbinder med en ubåt under vann, blir dette virkelig en autentisk og spennende opplevelse. De to suverene multiplikator-funksjonene gjør at utbetalingene plutselig kan bli veldig store - og det liker vi! En nydelig grafikk, et rikholdig lydbilde og flotte animasjoner gjør at Subtopia er en video spilleautomat vi kan anbefale på det varmeste! Bli også med under vann i Silent Run.

6000 kr og 100 freespins + 20 freespins uten innskudd!

Del på