bg
10.13.2019 - Trude Sørensen Berge

Silent Run

Vurdering
7/10
Spillinformasjon
Hjul5
Gevinstlinjer25
FreespinsNei
JackpotNei
RTP96.1%
Utgitt2013
Volatilitet
Lav
Høy

Grafikk

8/10

Bonuser

7/10

Spillopplevelse

7/10

Silent Run er spilleautomatenes svar på ‘Jakten på Rød Oktober’, og er produsert av Net Entertainment. Bli med ned under vann i ubåten og fyr løs torpedoer mot krigsskipene som ligger og dupper i vannskorpen – det kan vise seg å bli veldig lønnsomt!

Vi får altså i Silent Run oppleve den ulidelige spenningen det må være å være mannskap ombord i en ubåt, og sannelig får vi også muligheten til å senke krigsskip med torpedoer! Automaten har to tøffe funksjoner, og videre i denne omtalen tar vi en gjennomgang av disse. Maksimal gevinst på Silent Run er 250.000 mynter!

Oppsett/innsats

I Silent Run får vi et standard spilleautomat-oppsett og det innebærer 5 hjul, 3 rader og 25 linjer. Når det kommer til innsatsen kan vi velge å spille med alt fra 1-10 mynter på hver linje, og maksimalt kan det da være 250 mynter i sving. Myntverdien kan også justeres fra 0.01 til 0.50, og spiller vi med maks antall mynter og den høyeste innsats betyr det en maksimal innsats pr. spinn på 125 kreditter.

Wildsymbol/joker

Nede i dypet finner vi to forskjellige wildfunksjoner/jokerfunksjoner, og den ene er en helt ordinær joker, mens den andre er en såkalt Echo Wild. Den vanlige jokeren er merket wild og kan erstatte alle symboler med unntak av bonussymbolene i spillet. Det innebærer i praksis at jokeren kan inngå i kombinasjoner beståeande av de andre vanlige symbolene, og dermed fullføre kombinasjoner eller føre til bedre utbetalinger.

Echo Wild er en av de to hovedfunksjonene i Silent Run og er en utrolig kul jokerfunkjon. Echo Wild-symbolet kommer bare til syne på hjul 3, men når det skjer får vi en heftig liten animasjon som er ganske så kul. Alle symbolene bortsett fra Echo Wild-symbolet vil da forsvinne fra hjulene, og symbolet sender deretter ut 3 ekkosignaler. Disse ekkosignalene vil finne frem til skjulte wilds som vil komme til syne blant de andre symbolene på hjulene når funksjonen er over. Man kan få riktig så mange wilds og det igjen vil bety muligheten for en storubetaling!

Bonusspill – Echo Bonus

Vi får også et tøft bonusspill i Silent Run og her handler det om å senke krigsskip! Når man får Echo Bonus-symbolet i en hvilken som helst posisjon på hjul 3 starter bonusspillet. Også i denne funksjonen vil alle symbolene på hjulet, med unntak av bonussymbolet, forsvinne, og det vil sendes ut tre ekko-signaler. Signalene vil avsløre hvor mange torpedoer vi får fyre mot krigsskipene, og vi kan maksimalt få fem stykker. Når vi har fått avklart hvor mange torpedoer det blir får vi se krigsskipene gjennom teleskopet, og deretter er det bare å plukke ut hvilke skip man vil senke.

For hvert skip man senker får man en gevinst, men funksjonen inneholder også en multiplikator.

Gevinsten i skudd nr to blir multiplisert med 2.
Gevinsten i skudd nr tre blir multiplisert med 3.
Gevinsten i skudd nr fire blir multiplisert med 5.
Gevinsten i skudd nr fem blir multiplisert med 10.

Får vi fem torpedoer vil vi altså få den siste gevinsten multiplisert med 10. Skipene har ulik verdi, så da er det bare å håpe at man plukker det mest verdifulle til sist!

Lansert
2013-11-01
Tilbakebetalingsprosent
96.1
Volatillitet
Høy
Maks gevinst
Gratisspinn
Nei
Hjul
5
Gevinstlinjer
25
Innsats
undefined kroner
Bonusfunksjoner

6000 kr og 100 freespins + 20 freespins uten innskudd!

Fordeler
  • Stor spenning
  • Echo Wild
  • Echo Bonus
  • 250.000 mynter i topputbetaling
Ulemper
  • Ikke gratisrunder

Oppsummering

Silent Run er en tøff spilleautomat fra Net Entertainment og selskapet fortsetter med sin oppfinnsomhet når det kommer til spesialfunksjoner. Ekko-funksjonene er knallbra og rett og slett noe nytt og spennende. Det eneste vi savner er free spins, men automaten er allikvel meget bra! Vi liker!

6000 kr og 100 freespins + 20 freespins uten innskudd!

Del på