header
Trude Sørensen Berge
30.07.2021

Simsalabim

Vurdering
4/10
LeverandørNetEnt
Spillinformasjon
  • Hjul5
  • Gevinstlinjer25
  • FreespinsJa
  • JackpotNei
  • RTP97.5%
  • Utgitt2011

Volatilitet

Lav
Høy

Grafikk

4/10

Bonuser

4/10

Spillopplevelse

6/10

På automaten Simsalabim fra NetEnt står magi og trylling i sentrum, og hvis du er heldig så klarer du å trylle til deg noen store gevinster samtidig! Automaten ble lansert i 2011 og NetEnt viste allerede den gang at de var en spillutvikler utenom det vanlige. Automaten er ikke direkte komplisert, men den inneholder langt bedre grafikk og langt flere funksjoner enn hva andre spillutviklere leverte på samme tid.

Simsalabim er en spilleautomat med 5 hjul og 25 innsatslinjer, samt en rekke funksjoner som wildsymbol, scattersymbol, multiplikator og bonusrunde med opptil 30 gratisspinn. Simsalabim kan du spille helt gratis her på siden eller med ordentlige penger hos våre samarbeidspartnere. Automaten byr på en veldig god RTP på 97,5%, medium volatilitet og en toppgevinst på 225,000 mynter.

NetEnt har helt siden starten i 1996 vært en spillutvikler som har stått i front av utviklingen innen iGaming. Den svenske spillutvikleren står bak en rekke store automater som selv mange år etter at de ble lansert fortsatt er blant de aller mest populære automatene på nett. Vi snakker om automater som Starburst, Divine Fortune, Gonzo’s Quest, og Aloha! Cluster Pays. Listen er lang, og nye løsninger spennende funksjoner kommer de opp med hvert år.

100% opptil 20,000 kr + 20 freespins

Mer enn bare kaniner i hatten

Tryllekunstnere og magi har lagt grunnlag for en lang rekke spilleautomater og selv om Simsalabim ikke er blant de aller beste, er den helt klart verdt noen spinn. De fem hjulene er satt på en scene med et sceneteppe i dyp rød velur og en masse kort på begge sider. Over hjulene spinner det en rekke symboler knyttet tett til temaet, og lydsporet sørger for både spenning og nerve underveis.

De vanlige symbolene av 10, J, Q, K og A utgjør de minst verdifulle symbolene med gevinster på mellom 100 og 150 mynter. Mer verdifulle symboler kommer i form av en hvit due i bur, et tryllehatt, en kiste med kjetting rundt, og en hånd med kort. Symbolene betaler opptil 1,000 mynter i gevinst, mens symbolet av tryllekunstneren selv er wildsymbol og aller mest verdifullt med en toppgevinst på 7,500 mynter for fem like.

Scattersymbolet, som sikrer deg gratisspinn, bringer også med seg en mindre gevinst på mellom to og 200 mynter. Som scatter trenger ikke symbolet å lande på samme linje for at en gevinst skal utbetales.

På Simsalabim har man muligheten til å spille på et innsatsnivå fra 1-10 og med en myntverdi som går fra 0.01 til 1.00. Dette innebærer at den maksimale innsatsen per spinn på Simsalabim blir hele €250.

Spesialsymboler

Wildsymbolet på Simsalabim er av symbolet som viser magikeren, og symbolet erstatter alle andre symboler bortsett fra scatter- og bonussymbolet. Symbolet kan inngå i kombinasjoner med andre symboler og dermed erstatte disse slik at det blir enklere å vinne gevinster. At symbolet kan erstatte alle ordinære symboler betyr at det samme wildsymbolet kan være en del av flere symbolkombinasjoner samtidig.

Scattersymbol og gratisrunder

Scattersymbolet på Simsalabim er den magiske esken og symbolet er merket ‘Scatter’. Dette symbolet trenger ikke å være på en aktiv gevinstlinje eller i en spesiell kombinasjon for å gi deg en gevinst, men kan like gjerne være spredt tilfeldig utover hjulene.

Scattergevinster:

2 scattersymboler gir en gevinst lik innsatsen multiplisert med 2.

3 scattersymboler gir en gevinst lik innsatsen multiplisert med 4 + 10 gratisrunder.

4 scattersymboler gir en gevinst lik innsatsen multiplisert med 25 + 20 gratisrunder.

5 scattersymboler gir en gevinst lik innsatsen multiplisert med 200 + 30 gratisrunder.

Gevinster man vinner i gratisrundene multipliseres med 3 i forhold til utbetalingstabellen.

Fordeler
  • Høy RTP
  • Populært tema
  • Flere spesialsymboler
Ulemper
  • Ikke lenger aktivt

Bonusspillet “Velg En Hatt”

Hvis man får bonussymboler etter hverandre på en gevinstlinje fra hjulet helt til venstre og mot høyre, starter bonusspillet “Velg En Hatt”. I bonusspillet skal man bruke tryllestaven til å velge hatter som skjuler pengegevinster. Man fortsetter å velge helt til man treffer en hatt som ikke inneholder en gevinst. Alt man da eventuelt har vunnet legges sammen og pengene godskrives saldoen, før man returneres til ordinær spillmodus.

Sjekk også ut Sunny Scoops!

100% opptil 20,000 kr
20 freespins
Simsalabim er en spilleautomat i god NetEnt-stil uten de helt store overraskelsene. Automaten har de funksjonene man forventer som et minimum, selv om bonusspillet er litt for enkelt. Det positive er muligheten til å vinne mange gratisrunder. Magi er utrolig spennende, så kanskje du kunne tenke deg å sjekke ut spennende Magic Portals eller Fortune Teller? Du finner dem hos Casumo Casino hvor vi har sikret deg en flott velkomstbonus

Andre automater du kanskje liker

Del på