header
17.08.2021

Wish Upon a Jackpot

Vurdering
8/10
LeverandørBlueprint
Spillinformasjon
 • Hjul5
 • Gevinstlinjer20
 • FreespinsJa
 • JackpotNei
 • RTP95%
 • Utgitt2013

Volatilitet

Lav
Høy

Grafikk

8/10

Bonuser

8/10

Spillopplevelse

8/10

Bli med Pinocchio og hans venner på eventyr i Wish Upon a Jackpot fra Blueprint Gaming. Magiske symboler og magiske gevinster venter på deg – men du må selvfølgelig spinne hjulene for å sanke de inn. Vi kjenner igjen mange av hovedkarakterene i spillet fra en rekke klassiske eventyrhistorier, verdt å nevne er derfor; Pinocchio, De tre små griser, Katten i støvler og Pepperkakemannen.

Gjør klar eventyrboka, brygg deg en god kopp te og ta del i dette episke eventyret. Treffer du godt nok, så kan du fort dra med deg noen eventyrlige gevinster hjem også. Her vil både freespins, og en rekke tilfeldige funksjoner hjelpe deg på veien. Er du klar for et skikkelig eventyr? I så fall er Wish Upon a Jackpot kassa for deg.

Innsatser, linjer og gevinster

Wish Upon a Jackpot har 5 hjul, 3 rader og 20 gevinstlinjer. Gevinstlinjene er faste og kan derfor ikke endres. Før du trykker på spinn-knappen må du velge innsats. Du kan velge mellom 14 innsatsnivåer. I praksis kan du satse alt mellom 2 kroner og 5000 kroner per spinn så her bør det være mulig å finne et innsatsnivå som passer alle.

For å få gevinst må du få tre eller flere like symboler fra venstre til høyre på en gevinstlinje. I likhet med andre Blueprint-spill så har denne automaten en solid RTP på 95%. Spilleautomaten har medium/høy volatilitet og det kan derfor gå litt tid mellom gevinstene, men de er ofte av den større typen når de først kommer. I bakgrunnen hører vi eventyrlig musikk som er med på å sette stemningen direkte.

Design, tema og symboler

Denne spilleautomaten er som en herlig blanding av Jack and the Beanstalk fra NetEnt, og Ted fra Blueprint Gaming – og gir deg dermed det beste av to verdener. Eventyr, storgevinster, gyldne egg og spenning – vi lukter megagevinstene lang vei bare ved å lese tittelen til spilleautomaten. Med en gang du åpner spilleautomaten får du med en gang inntrykk av hva automaten handler om. Det er rett og slett skikkelig eventyrstemning, og vi kan ikke gjøre annet enn å trekke på smilebåndet når Pinocchio smeller opp en bonusfunksjon.

Symbolene på spilleautomaten følger opp temaet på en fin måte, og på hjulene vil du finne en frosk som er wild-symbolet, ett «Wish upon a Jackpot» symbol, et harpesymbol, et fjærsymbol samt et eventyrslott. Dette er premiumsymbolene på automaten, og er med det de symbolene som utbetaler de største gevinstene. Det gleder oss å se at de klassiske spillkortverdiene fortsatt brukes i eventyr, og symbolene med lav verdi er dermed representert av A, K, Q, J og 10.

Masse tilfeldige funksjoner og legendarisk bonus spill

I tillegg til et legendarisk bonus spill, så er det en rekke tilfeldige funksjoner som kan inntreffe i Wish Upon a Jackpot. «Fairy Godmother»-funksjonen kan triggeres vilkårlig på ett hvilket som helst spinn i basespillet. Når du har klart å triggere denne funksjonen, så må du velge en «magisk orbe» som vil være foran deg på skjermen. Disse «magiske orbene» kan inneholde følgende;

 • – Pinocchio-wilds: Kan gjøre alle hjulposisjoner wild.
 • – Wild Reels: Snur hjulene tilfeldig rundt.
 • – Puss in Wilds: Infiserer omliggende symboler og gjør de wild.
 • – Bonus: Garantert å tildele en av bonusfunksjonene.
 • – Fairy Win Spin: Garantert til å belønne et stort vinnende spinn.

 

Eventyrboka er bonus symbolet i dette spillet. Hvis du lander 3 av disse eventyrbøkene så vil du trigge «Fairy Tale» bonus. Før dette bonus spillet starter så trenger du å velge ett eventyr av 4 totalt;

«3 Little Pigs Free Spins»

Etter hvert gratisspinn vil de tre små grisene gjøre tilfeldige posisjoner wild. Wilds forblir i stillingen helt til den store stygge ulven blåser de bort. Ekstra bonusspinn er tildelt tilfeldig på siste spinn.

«Rapunzel Free Spins»

Ubegrensede gratisspinn. Hvis man klarer å dra en prins på siste hjulet i denne funksjonen, så klatrer prinsen oppover tårnet for å redde Rapunzel – og på veien øker han multiplikatoren. Bonusen tar slutt når prinsen redder Rapunzel.

«Jack and the Beanstalk»

Dette er en såkalt «Pick and Win» bonus-funksjon. Avslør «Advance» for å få bønnestengelen til å vokse og øke din bonuspremie. Avdekk «Collect» for å avslutte funksjonen og hente premien. Klarer du å nå «Golden Goose», eller det gyldne egget som ligger i slutten av løypa – så kan du vinne opptil 1.000X innsatsen!

«Rumpelstiltskin’s Deal Maker Bonus»

Rumpelstiltskin vil tilby en kontrakt med kontantbonuspremier eller en mystisk bonus. Du kan velge å signere kontrakten, eller du kan nekte. Men vær forsiktig med Rumpelstiltskin, han kan være en skikkelig rakker på kontraktskriveriene sine – og det kan fort lønne seg å godta en kontrakt som virker rimelig.

 

100% opptil 3000 kr + 100 freespins
Fordeler
 • En rekke tilfeldige funksjoner
 • Legendarisk bonus spill
 • Potensiale for gigantiske gevinster
 • Kult tema og gjennomført spill
Ulemper
 • Kan bli litt kjedelig i lengden
100% opptil 3000 kr
100 freespins
Wish Upon a Jackpot er en eventyrfylt spilleautomat med et flott design og et kult tema. Blueprint Gaming har begynt å levere en rekke solide spill, med gode temaer og kule bonusfunksjoner vi ikke har sett tidligere - og det overrasker oss derfor ikke at dette spillet også innfrir på disse områdene. De lekne eventyrfunksjonene og figurene, kombinert med en eventyrlig bakgrunnsmusikk setter stemningen direkte, og binder sammen temaet på en god måte. Med masse tilfeldige bonus-funksjoner, og i tillegg et legendarisk bonusspill - så liker vi det Blueprint har gjort her - og vi lengter etter å åpne eventyrboka som tar oss med til Pinocchio-land. Vi synes Blueprint gjør en god jobb med å lansere morsomme spill, som er litt annerledes enn det vi er vant med tidligere - og vi velger derfor å påpeke nettopp dette. Hvis du liker Wish Upon a Jackpot, så kommer du garantert til å like Ted og Genie Jackpots! Hvis du er klar til å få eventyrlysten til å stige til topps, mens du styrer legendariske eventyr i retning megagevinster, og svinger deg innom en heftig forhandlingsrunde med selveste Rumpelstiltskin - så er Wish Upon a Jackpot spillemaskinen for deg. Prøv spilleautomaten helt gratis her hos oss, og hvis du heller føler for å snekre sammen noen gigantiske eventyrgevinster for ekte penger - så sjekk ut Casilando da vel. Registrer deg som ny spiller og få en 200% bonus opptil 4000 kroner, når du gjør ditt første innskudd. I tillegg slenger de på en rekke gode kampanjer og innskudsbonuser til alle sine lojale spillere.

Andre automater du kanskje liker

Are Eirik Nilsen

Les mer