header

Shoot!

Vurdering
8/10
LeverandørMicrogaming
Spillinformasjon
 • Hjul5
 • Gevinstlinjer50
 • FreespinsJa
 • JackpotNei
 • RTP96.54%
 • Utgitt2012

Volatilitet

Lav
Høy

Grafikk

8/10

Bonuser

8/10

Spillopplevelse

8/10

I spilleautomaten Shoot! tas vi med tilbake til fotballens gyldne tidsalder, og her vi får treffe ikoner som Maradona, Pele, Beckenbauer, Best og Keegan! Ta en skikkelig Cruyff-vending, og bank inn noen herlige gevinster!

Shoot! er en fotball spilleautomat fra Microgaming som består av 5 hjul og hele 50 gevinstlinjer! Her får vi også funksjoner som wilds, scattere og bonusspillet Trade ‘Em! Dette er ikke første gangen det kommer en sportsautomat fra denne gjengen, og liker du slike spill anbefales det at du sjekker ut Break Away hvor ishockey står i sentrum! Sjekk ut alle selskapets automater på denne siden.

Innsatsmuligheter

I Shoot! har vi sjansen til å spille med en myntverdi som går fra 0.01 til 0.10 og med alt fra 1-20 mynter på hver gevinstlinje. Den maksimale innsatsen pr. spinn blir derfor på 100 kreditter.

Wild/joker

Wildsymbolet/jokeren i Shoot! er Shoot!-symbolet, og dette kan erstatte alle andre ordinære symboler og inngå i kombinasjoner med disse. Vi sier derfor at wildsymbolet har en jokerfunksjon.

Scattersymbol

Scatteren i Shoot! er Shoot! Bonus-symbolet, og dette er et symbol som gir utbetaling uansett hvor det havner på hjulene, så lenge man får 2 eller flere. Får man 2 eller flere symboler vinner man en pengegevinst, men 3 eller flere symboler i tillegg gir tilgang til bonusspillet Trade ‘Em!

Bonusspillet Trade ‘Em

Bonusspillet i Shoot! heter altså Trade ‘Em og man får tilgang til dette hvis man får 3 eller flere bonussymboler i en tilfeldig posisjon på hjulene. I Trade ‘Em bonus skal man velge 4 fotballkort for å se hvilke gevinster de skjuler. Blant disse kortene og gevinstene ligger det tilgang til to forskjellige bonusspill: Free spin Bonus og Magazine Bonus. Er man heldig velger man begge disse! Når man har valgt 4 fotballkort er Trade ‘Em bonus over, og man returneres til normal spillmodus. Hvis man velger fotballkort som inneholder bonusspill vil disse gjennomføres umiddelbart, og man returneres til Trade ‘Em bonus når bonusspillet er gjennomført.

Free spin Bonus

Hvis man i bonusspillet Trade ‘Em Bonus velger et fotballkort hvor det står Free Spin Bonus får man tilgang til et bonusspill hvor man får gratisrunder. Man blir tatt med til et nytt skjermbilde og her får man se hvor mange gratisrunder man vinner. Se hjulene spinne og vinn alt fra 10-35 gratisrunder med en gevinstmultiplikator på 2x!

Magazine Bonus

Finner man spillekortet som sier Magazine Bonus i bonusspillet Trade ‘Em Bonus får man tilgang til bonusspillet Magazine Bonus! Her får man se et nytt skjermbilde hvor 12 fotballblader ligger fremme. Man skal klikke på fotballbladene og se hvilke gevinster de skjuler. Man får fortsette å velge helt til hånden med det røde kortet kommer frem, og det finnes 2 røde kort blant de 12 bladene.

Sjekk også ut Prosperity Palace!

Sett inn 200 kr spill med 1000 kr +100 freespins
Fordeler
 • Wilds
 • Gratisrunder
 • Trade 'Em Bonus
 • Magazine Bonus
Ulemper
 • Noe gammelmodig
Sett inn 200 kr spill med 1000 kr
100 freespins
For de fotballelskende spilleautomat-spillerne er Shoot! en kjærkommen spilleautomat på markedet - og for alle andre også egentlig! Shoot setter oss tilbake til den tiden da fotball bare var fotball og Cruyff tok seg en røyk på toalettet i pausen! Automaten har masse flotte funksjoner og bonusspillet Trade 'Em liker vi spesielt godt! Muligheten til å vinne opptil 35 gratisrunder er intet mindre enn suveren, og Magazine Bonus er også en innertier! Shoot! er rett og slett en glimrende spilleautomat, og det er fantastisk å se fargebilder av store legendariske fotballstjerner på en spilleautomat!

Trude Sørensen Berge

Les mer