header
Trude Sørensen Berge
02.09.2021

Reel Steal

Vurdering
5/10
LeverandørNetEnt
Spillinformasjon
 • Hjul5
 • Gevinstlinjer9
 • FreespinsJa
 • JackpotNei
 • RTP95.87%
 • Utgitt2011

Volatilitet

Lav
Høy

Grafikk

4/10

Bonuser

6/10

Spillopplevelse

4/10

Reel Steal fra NetEnt tar deg med til en kriminell underverden hvor du kan raske til deg flotte premier sammen med byens skurker, kjeltringer og mafiabosser.

Denne spilleautomaten har 5 hjul, 9 gevinstlinjer og en heftig freespins runde hvor du kan få gevinster opptil 25x innsatsen din. Slutt deg til gangsterbanden og hent hjem casha. I denne spilleautomaten kan €187 500 bli dine!

Design, symboler og tema

Dette spillet lar deg få et innblikk i en kriminell verden fullt med skurker, gangstere og ulike former for ulovlig virksomhet. På hjulene vil du finne symboler relatert til spion og gangstervirksomhet som en veske stappfull av penger, fine biler, kofferter med tyvegods, dynamitt, pengesafer, pistol og pass i tillegg til et fotoapparat og noen plantegninger. Symbolene med høyest verdi er representert av kjeltringer av ulike slag, alt fra en mafiaboss som tenner en tjukk sigar til gjengmedlemmer og innbruddstyver.

Reel Steal tar for seg et morsomt konsept som vi ikke ser så altfor ofte i spilleautomatenes verden. Bakgrunnsmusikken er full av action og passer godt til konseptet. Da NetEnt har valgt å erstatte standard spillkortverdiene med litt mer spennende symboler er det mye forskjellig å følge med på, noe som gjør spillet litt mer interessant generelt sett.

Det er langt ifra det sprekeste designet vi har sett, men grunnen til det er først og fremst at det er et litt eldre spill, og det er derfor naturlig at det ikke helt kan måle seg med nyere spill fra samme leverandør. Spesielt siden NetEnt er en av spilleverandørene som virkelig utmerker seg på designfronten i dagens marked.

Innsatser, gevinster og linjer

Reel Steal har 5 hjul, 3 rader og 9 faste gevinstlinjer. Før du begynner å spille må du velge innsatsnivå mellom 1-10, samt justere myntinnsatsen som ligger mellom 0.01 – 0.5. Siden gevinstlinjene er faste trenger du ikke tenke på disse, du spiller med 9 aktive gevinstlinjer gjennom hele spillet. Når det komme til innsatsbeløper kan du satse mellom € 0.09 og €45 per spinn. Spilleautomaten betaler fra venstre til høyre og du må få 3 like symboler på en gevinstlinje for å få gevinst. Ved flere gevinster på samme spinn vil kun den høyeste linjegevinsten betales ut.

Spilleautomatens RTP ligger på 95.87% noe som blir for dårlig i disse dager. I dag har NetEnt et stort antall spilleautomater med skyhøye tilbakebetalingsprosenter på langt over 96%. Spilleautomaten har høy volatilitet og en maks utbetaling på €187 500. Det kan altså gå langt mellom gevinstene i dette spillet, men vil gjerne være av den større sorten når de først kommer.

Wild symboler med multiplikator, freespins og store gevinster

Wild-symbolet er en gul sportsbil som suser over hjulene for å erstatte for alle andre symboler og hjelper deg dermed til å skape en vinnende kombinasjon. Wild-symbolet er i tillegg en 5x multiplikator, og alle gevinster som oppnås ved hjelp av dette symbolet vil altså femdobles.

Dynamittkubbene er spillets scatter-symbol.

3, 4 og 5 scatter-symboler vil gi deg henholdsvis 15, 20 og 25 freespins.

Alle gevinster i freespin-runden er femdoblede, noe som øker sjansene for store gevinster betraktelig. Og som om det ikke var nok vil du få gevinster multiplisert med 25x om du får gevinst ved hjelp av wild-symbolet.

Under freespins runden vil hvert ekstra scatter-symbol gi deg et ekstra freespin.

Sjekk også ut Eagles Wings!

Opptil 10 000 NOK bonus + 100 freespins
Fordeler
 • Freespins med femdoblede gevinster
 • Muligheter for å re-trigge freespins
 • Wilds med multiplikator
 • Mulighet for enorme gevinster
Ulemper
 • Litt få funksjoner
 • Mangler bonus spill
 • Lav RTP
Opptil 10 000 NOK bonus
100 freespins
Alt i alt er Reel Steal et fint spill med spennende tema, kul musikk og muligheten til å vinne gigantiske gevinster. Grafikken er forsåvidt grei alderen til tross og temaet er godt gjennomført med en rekke kreative symboler. Høydepunktet er helt klart freespins runden hvor alle gevinster multipliseres med 5x og 25x for wild-gevinster. Det kunne godt vært et par ekstra funksjoner i hovedspillet, men det største minuset med spilleautomaten er RTP-en som ikke holder mål sammenlignet med nyere spill på markedet. Har du lyst å slutte deg til en kriminell gjeng på lovlig vis? Det høres kanskje rart ut, men i spilleautomatenes verden går alt ann. Hva med å ta en nærmere titt på spillet hos NordicBet? Om ikke Reel Steal faller i smak får du i alle fall muligheten til å knabbe til deg 6000 kroner og 250 freespins i velkomstbonus.

Andre automater du kanskje liker

Del på