header

Eagle's Wings

Vurdering
4/10
LeverandørMicrogaming
Spillinformasjon
  • Hjul5
  • Gevinstlinjer25
  • FreespinsJa
  • JackpotNei
  • RTP96.5%
  • Utgitt2011

Volatilitet

Lav
Høy

Grafikk

6/10

Bonuser

4/10

Spillopplevelse

4/10

Sammen med den majestetiske ørnen er vi i spilleautomaten Eagles’s Wings på jakt etter flere av gevinstene vi kan denne automaten skjuler! Kanskje kan rovfuglens skarpe blikk hjelpe deg på veien!

I Eagle’s Wings får vi oppleve en spilleautomat fra Microgaming som har 5 hjul og 25 gevinstlinjer, og av funksjoner har automaten wilds, scattere og Lucky Eagle Bonus med gratisrunder! Liker du denne er du kanskje interessert i å ta et titt på Alaskan Fishing og Untamed Bengal Tiger.

Innsatsmuligheter

Eagle’s Wings er en automat som lar spillerne sette alt fra 1-5 mynter i innsats pr. linje og velge en myntverdi som går fra 0.01 til 1.00. Maksimal innsats pr. runde blir derfor på 125 kreditter.

Wild

Eagle’s Wings-logoen er wild, eller joker, i denne spilleautomaten. Det betyr at symbolet kan ta plassen til ethvert annet symbol (med unntak av scatteren) og gi gevinstutbetaling der hvor andre symboler mangler. I denne automatene opptrer også wildsymbolene stablet oppå hverandre, såkalte stacked wilds, og kan derfor sørge for mange og store utbetalinger på det samme spinnet. Gevinster man vinner ved hjelp av wildsymbolet dobles i forhold til det som står oppgitt i utbetalingstabellen.

Scatter

Gullmynten med ørnen er scattersymbol i denne automaten, og det innebærer at det utbetaler gevinst uansett hvor det havner på hjulene – så lenge det vises 3 eller flere symboler. Når dette inntreffer settes bonusfunksjonen Lucky Eagle bonus i gang.

Lucky Eagle Bonus og gratisrunder

I Lucky Eagle Bonus skal man enkelt og greit velge ett av scatterne som vises på hjulene for å se hvilken gevinst man vinner. Denne bonusfunksjonen utbetaler gevinst i form av freespins, og her er det mulig å vinne smått utrolige 60 freespins hvis man er heldig! Alle gevinster i freespins-modus multipliseres med 3!

Sjekk også ut Fruit Party!

20 freespins ved registrering! 100% opptil 6000kr + 300 cash freespins!
Fordeler
  • Stablede Wilds
  • Masse gratisrunder
Ulemper
  • Umoderne
  • Grafikk
20 freespins ved registrering! 100% opptil 6000kr
300 cash freespins!
I Eagle's Wings får vi en ukomplisert med allikevel god spilleautomat fra våre venner i Microgaming. Muligheten til Stacked Wilds og haugevis med freespins kan forståelig nok gjøre denne spilleautoamten fristende for noen og enhver!

Trude Sørensen Berge

Les mer