header

Out Of This World

Vurdering
8/10
LeverandørBetsoft
Spillinformasjon
  • Hjul5
  • Gevinstlinjer9
  • FreespinsNei
  • JackpotNei
  • RTP94.5%
  • Utgitt2014

Volatilitet

Lav
Høy

Grafikk

10/10

Bonuser

6/10

Spillopplevelse

8/10

Her har vi lagt ut enda en romautomat fra Betsoft Gaming. Out of this world er en forholdsvis enkel videoautomat og nå kan du spille den uten at du trenger å registrere deg eller laste ned noe programvare.

Med 9 innsatslinjer er ikke Out of this world en veldig avansert automat, men derimot en fargesprakende og lystig maskin som selvfølgelig også kan by på gode gevinster. I kjent Betsoft stil går gevinstlinjene begge veier og gir deg dermed dobbelt så mange muligheter for gevinst.

Dette er faktisk ikke den første spilleautomaten fra Betsoft Gaming som har et tema fra rommet. Vi har også lagt ut automaten Invaders tidligere som du også kan spille gratis her på siden. Begge automatene byr på både ufoer og grønne utenomjordiske skapninger foruten om gode gevinstmuligheter.

Out of this world spillet har som mange andre videoautomater et innebygd bonusspill. Du må samle opp ufo symboler mens du spiller og når du får ditt tredje av disse blir du fraktet til bonusspillet som ligger i en annen galakse. Her skal du velge mellom 6 ufo symboler og det gjelder å finne de ufoene hvor den grønne skapningen har gjemt seg. Runden fortsetter helt til du finner den røde mannen og du blir da transportert tilbake til automaten med gevinstene dine i lomma.

Skal man ha noe å utsette på denne maskinen så må det vel være litt mangel på bonusmuligheter og spennede features. Man kunne gjerne trengt noen scatters, wild symboler og lignende men faktisk så er den enkle grafikken og oversiktligheten med på å gjøre at dette er et spill som undertegnede liker.

Ikke så veldig mye mer å si om denne automaten uten at det er bare å prøve den og se om den skulle falle i smak. Jeg vil uansett avslutte med å anbefale et annet av Betsoft gaming spillene som vi har her på siden.

Les mer om bonus uten omsetningskrav og vinn på Out of this World!

100% opptil 2 500 kr + 200 freespins
Fordeler
  • Bonusspill
  • Toveis gevinster
Ulemper
  • Mangler gratisrunder
  • Utdatert
100% opptil 2 500 kr
200 freespins
Spillet jeg snakker om er Slotfather som man kan si er et av flaggskipene til denne softwaren. Som det ligger i navnet så er dette en parodi på Gudfaren filmene og i ekte gangster stil får du prøve deg som hjelper til mafiaen der du skal samle inn penger fra spilleautomater og en rekke andre ting som ganske sikkert bør falle i smak.

Trude Sørensen Berge

Les mer