hit
        counter
Hjem / Lucky 7

Lucky 7

Lucky 7 fra Betsoft Gaming er en skikkelig gammel røver når det kommer til spilleautomater! Her er det ikke noe ekstra funksjoner og alt er strippet ned til det helt enkle – 1 linje – verken mer eller mindre!

Lucky 7 er en automat som har 3 hjul og som er utstyrt med en gevinstlinje, og automaten har som sagt ingen spesialsymboler eller bonusfunksjoner. Det man imidlertid kan vinne er en maks utbetaling på brukbare 5000 mynter! Lucky 7 kan du prøve gratis på NorskeSpilleautomater.com eller med ekte penger hos 7red Casino!

Innsatser

Innsatsen i Lucky 7 kan varieres med både myntverdi og antallet mynter man ønsker å spille med. Man kan justere myntverdien fra 0.02 til 1.00 og antallet mynter fra 1-3. Den maksimale innsatsen på ett enkelt spinn i Lucky 7 blir da 3 kreditter.

Symboler

Bruken av flere klassiske symboler er noe av det man faller først for når man spiller Lucky 7. Vi finner de gode, gamle kirsebærene og ikke minst de innbringende BAR-symbolene vi husker så godt fra spilleautomatenes barndom. Selvsagt er også det velkjente 7-tallet representert, og her er det et synonym for hell og lykke!

Gevinster

Man kan kanskje stille seg skeptiske til utbetalingene på Lucky 7 ettersom det bare er en enkelt gevinstlinje på automaten, men den usikkerheten er egentlig grunnløs. Både kirsebærsymbolene og BAR-symbolene utbetaler selv om man ikke får tre av dem. Kirsebæret utbetaler til og med bare med ett symbol! Hovedgevinsten får man hvis man får tre fantastiske 7-tall på gevinstlinjen – nemlig 5000 mynter!

FÅ 20 FREESPINS NÅ

Bli den første til å få vite om eksklusive tilbud, freespins, bonuser og nyheter ved å melde deg på våre nyhetsbrev i dag! Du får også 20 freespins uten innskudd, umiddelbart etter at du har påmeldt deg.

NESTEN FERDIG!

Vennligst bekreft at vi har registrert din riktige epostadresse ved å klikke på bekreftelseslinken i eposten vi sendte deg. Hvis du ikke mottar noen epost fra oss innen et par minutter, så vennligst sjekk søppelmappen din. Etter å ha bekreftet din epostadresse, vil du motta linken til dine 20 free spins umiddelbart.

Få dine freespins nå!