bg
12.10.2019 - Trude Sørensen Berge

Lost Island

Vurdering
7/10
Spillinformasjon
Hjul5
Gevinstlinjer20
FreespinsJa
JackpotNei
RTP96.5%
Utgitt2014
Volatilitet
Lav
Høy

Grafikk

8/10

Bonuser

7/10

Spillopplevelse

6/10

Det er klart for litt mystikk fra spillutviklerne i Net Entertainment, og denne gangen er det spillet Lost Island som står på trappene. I denne videoautomaten får vi klassisk underholdning, og det er noe som norske spillere bestandig setter pris på. I denne omtalen tar vi en kjapp gjennomgang av spillet og gir deg et lite innblikk i det som venter i denne automaten.

I denne 5 hjuls spilleautomaten fra NetEnt får vi dra på en spennende oppdagelsesferd på en ukjent øy og her finner vi frodig vegetasjon, eldgamle artifakter – og store gevinster! Lost Island lar oss vinne gevinster langs totalt 20 linjer, og med 3 rader på hvert hjul har vi derfor et standard oppsett. Hovedgevinsten på solide 500.000 mynter er heller ikke noe å kimse av, så hvis du vurderer å spille er det bare å sette igang.

Blant funksjonene vi finner i dette spillet kan vi trekke frem en multiplikatorfunksjon, freespins og naturligvis wilds/jokere.

Wilds

Wilds, eller jokere som de også kalles, er symboler som hører hjemme i enhver spilleautomat, og dette er noen spesielle symboler som hjelper oss med å vinne gevinster. Årsaken til dette er at wildsymbolene kan ta egenskapene til alle de andre symbolene i spillet, med unntak av spesialsymbolene, og dermed være en del av en hvilken som helst symbolkombinasjon – og gjerne flere kombinasjoner samtidig. Elsker du jokere så kan du prøve Mega Joker.

Wilds har en spesiell rolle i dette spillet ettersom de fungerer sammen med multiplikatorfunksjonen, og dette er en vri vi ikke har sett tidligere på noen spilleautomater. I og med at disse to bonusfunksjonene er integrert i hverandre vil wildsymbolene vises nokså hyppig på hjulene og i stort monn til tider.

Multiplikatorfunksjon

En gevinstmultiplikator er alltid populær og i Lost Island henger den som sagt sammen med wild-funksjonen. For hvert spinn kan vi få våre gevinster multiplisert med opptil 5x, men dette er avhengig av hvor mange wildsymboler vi får på hjulene. Får vi 4 wildsymboler på hjulene samtidig som man får én eller flere vinnende kombinasjoner, vil gevinstene man vinner multipliseres med 4. Enkelt og greit, men samtidig oppfinnsomt og spennende fra NetEnt. Får man mange wilds på hjulene gir dette muligheten for mange vinnende kombinasjoner, og med en høy multiplikator kan dette bli riktig så innbringende.

Scattere og freespins

Som vi tidligere har nevnt så har vi også muligheten til å vinne freespins i Lost Island, og dette er en funksjon som mange forventer skal være tilstede i en spilleautomat. Det er, som vanlig, scattersymboler som lar oss vinne freespins, og dette er symboler som ikke trenger å følge gevinstlinjer for å skape vinnende kombinasjoner. Får man 3 eller flere slike symboler på hjulene i en hvilken som helst posisjon vinner man freespins, og 5 scattere gir hele 30 gratisrunder.

Lansert
2014-08-27
Tilbakebetalingsprosent
96.5
Volatillitet
Medium
Maks gevinst
Gratisspinn
Ja
Hjul
5
Gevinstlinjer
20
Innsats
undefined kroner
Bonusfunksjoner

Opptil 10 000 NOK + 100 freespins

Fordeler
  • Toppgevinst på 500.000 mynter
  • Gratisrunder
  • Multiplikator-Wilds
Ulemper
  • Ikke bonusspill

Oppsummering

I disse gratisrundene vil vi i hvert eneste spinn ha et fastlåst wildsymbol i midterste posisjon på hjul 3, og dette vil naturligvis føre til økte vinnermuligheter. I tillegg til dette kan vi få øvrige wildsymboler på hjulene i stabler - dvs. at de kan dekke hele eller deler av hjulet. Har vi litt flaks vil det kunne bli et skikkelig jokerparty mens man befinner seg i freespins, og da vil naturligvis gevinstene bli høye. Husk også på at multiplikatorfunksjonen er gyldig i disse gratisrundene, og at en Super Mega Win da gjerne kan være like om hjørnet.

Opptil 10 000 NOK + 100 freespins

Del på