bg
10.14.2019 - Trude Sørensen Berge

It Came From Venus

Vurdering
6/10
Spillinformasjon
Hjul5
Gevinstlinjer30
FreespinsJa
JackpotJa
RTP95.8%
Utgitt2014
Volatilitet
Lav
Høy

Grafikk

7/10

Bonuser

7/10

Spillopplevelse

6/10

I spilleautomaten It Came From Venus møter vi den hardtarbeidene bonden Skeeter som en gang hadde en vanlig gård… helt til han fikk besøk fra Venus! Bli med Skeeter og hans underlige venn i denne spennende automaten hvor de hele tiden forsøker å lure seg unna hærens bestrebelser for å finne romvesenet!

It Came From Venus er en automat i Slots3-serien fra Betsoft, og har 5 hjul og 30 linjer. Funksjonene vi tilbys er Random Wilds, scattersymbol, Feed Me Freespins, Double Up, Stacked Collapsing Wins og Save The Plant! Med andre ord en spilleautomat som er stappfull av spenning og moro! Sjekk også ut Space Wars fra NetEnt!

Innsatser

It Came From Venus gir oss sjansen til å satse fra 1-5 mynter på hver av linjene, samt at myntverdien kan justeres fra 0.02 til 0.50. Den høyeste mulige innsatsen pr. spinn blir da på 75 kreditter.

Random Wilds

Mens du spinner hjulene kan du oppdage Random Wilds, eller tilfeldige wildsymboler! Wilds er symboler som kan inngå i kombinasjoner sammen med andre vanlige symboler og dermed fullføre kombinasjonene, akkurat som en joker. Når Random Wilds blir en del av en vinnende kombinasjon vil gevinstene på den aktuelle kombinasjonen bli multiplisert med 2, 3, 5 eller til og med 10!

Feed Me Freespins

Hvis man får 3 symboler av matsekken på det midterste hjulet vil dette starte funksjonen Feed Me Freespins! I denne gratisrundefunksjonen vil symbolet av matsekken fungere som Sticky Wild, noe som betyr at symbolet vil beholde sin posisjon på hjulet gjennom flere runder. Dette betyr med andre ord store sjanser for utbetalinger!

Double Up

Double Up-funksjonen gir oss muligheten til å doble alle gevinster vi vinner i normal spillmodus. Etter at en gevinst har tikket inn er det bare å trykke på Double Up-knappen under Spin-knappen hvis du har lyst til å prøve å doble gevinsten din. Du blir da tatt med til et nytt skjermbilde, hvor du skal gjette på om gjenstanden som kastes blir fanget opp av planten eller ikke. Gjetter du riktig har du klart å doble gevinsten din. Man har også muligheten til å gjette flere ganger på rad med den samme gevinsten.

Stacked Collapsing Wins

Hvis man får 3 like symboler på det samme hjulet aktiveres funksjonen Stacked Collapsing Wins. Det som da skjer er at man får en bonusutbetaling som tilsvarer kombinasjonen av det aktuelle symbolet multiplisert med 3! De tre like symbolene vil deretter gli inn i hverandre og danne ett enkelt symbol og dermed gi plass til to nye symboler. Dette igjen fører til at man faktisk kan vinne enda en gevinst ettersom det kommer to nye symboler til syne! Herlig funksjon som kun fungerer hvis man spiller med alle 30 linjene aktiv.

Save The Plant

I bonusspillet Save The Plant har hæren endelig fått sine grådige klør i planten. Skeeter har fått et nært forhold til sin nye venn, og nå blir det din oppgave å prøve å redde planten. Velg hvilken av boksene du tror militæret har gjemt planten i slik at du klarer å befri Skeeters nye venn! Du blir fyrstelig belønnet hvis du lykkes!

Lansert
2014-08-05
Tilbakebetalingsprosent
95.8
Volatillitet
Lav
Maks gevinst
Gratisspinn
Ja
Hjul
5
Gevinstlinjer
30
Innsats
undefined kroner
Bonusfunksjoner

100% opptil 2100 kr + 11 omsetningsfrie gratisspinn!

Fordeler
  • Gratisrunder
  • Tilfeldige wilds
  • Stacked Collapsing Wins
  • Save the Plant bonus
  • Jackpot
Ulemper
  • Ingen

Oppsummering

Slots3-serien til Betsoft har etterhvert fått et godt rykte på seg, og It Came From Venus føyer seg inn i rekken av fabelaktige spill som kommer fra den kanten. Her er det en stor mengde med funksjoner som gjør spillingen konstant spennende og underholdende. Spesielt godt liker vi Stacked Collapsing Wins som er en flott nykommer fra Betsoft, og som vanlig er grafikken og musikken pur klasse fra selskapet!

100% opptil 2100 kr + 11 omsetningsfrie gratisspinn!

Del på