header

Space Wars

Vurdering
8/10
LeverandørNetEnt
Spillinformasjon
 • Hjul5
 • Gevinstlinjer40
 • FreespinsNei
 • JackpotNei
 • RTP96.8%
 • Utgitt2013

Volatilitet

Lav
Høy

Grafikk

8/10

Bonuser

8/10

Spillopplevelse

8/10

Space Wars er en herlig spilleautomat fra Net Entertainment som tar oss med ut på heftige eventyr i verdensrommet. Her får vi møte allverdens merkelige skapninger, som kan gi oss massive utbetalinger ved hjelp av flere gode funksjoner!

Space Wars er egentlig en ganske simpel spilleautomat, som ikke er helt lik med det vi er vant til fra andre automater. Men – det enkle er ofte det beste – og NetEnt har levert en god, men enkel spilleautomat i Space Wars. Designmessig kan spilleautomaten minne litt om både Elements og Evolution med sine flytende symboler. Greia med Space Wars er å få samla sammen nok premium-symboler inn i funksjonen – og klarer man det – så snakker vi fort massive utbetalinger.

Hovedgevinsten i spillet er på 400.000 mynter, så utbetalingene kan fort bli riktig så pene!

Litt uvanlig oppsett

Oppsettet i Space Wars er litt uvanlig ettersom vi her får servert fire rader i stedet for de vanlige tre, men antallet hjul ligger på normalen med 5 hjul. Vi kan vinne gevinster langs totalt 40 linjer, og gevinster opptrer støtt og stadig ettersom symboler opptrer stablet på hjulene. At de er stablet betyr at de kan dekke hele eller deler av hjulet. Automatens maksimale utbetaling er på 400.000 mynter! Når det gjelder innsats kan man satse fra 1-10 mynter på hver gevinstlinje, og med en verdi pr. mynt som går fra 0.01 til 0.50. Dette sørger for en maksimal innsats på €200 pr. spinn.

Stablede wildsymboler

I Space Wars finner vi et wildsymbol som er tydelig merket ‘Wild’. Dette symbolet fungerer som en joker, som betyr at symbolet erstatter for alle andre symboler i spillet. At det kan erstatte betyr helt enkelt at det kan inngå i kombinasjoner med alle andre symboler, og dermed forlenge eller fullføre kombinasjoner slik at de gir gevinster.

Helt spesielt i Space Wars er at wildsymbolet også kan opptre stablet, og det betyr at wildsymbolet kan dekke hele eller deler av hjulene – og dermed gi enorme gevinstmuligheter!

Wildsymboler opptrer kun stablet på henholdsvis hjul 2 og hjul 4.

Respinn funksjon med enormt potensiale

Når man vinner en gevinst får man automatisk ett gratis respinn – hvor symbolet som var en del av den vinnende kombinasjonen – vil opptre som stablet på hjulene. Det foregår slik at symbolet i den vinnende kombinasjonen blir teleportert inn i «Cloning Pod’en» vi kan se på siden av hjulet. Symbolene blir deretter sugd ut av «Pod’en», de klonede symbolene vil deretter opptre i store mengder som stablet på hjulene – og kan dermed gi enorme utbetalinger.

 • – Man får kun ett respinn, og gevinsten fra dette spinnet legges til den ordinære utbetalingen.
 • – Respinnet spilles med samme innsats som originalspinnet.

 

Symbolet vi er ute etter å klone er selvfølgelig den røde edelstenen. Dette er det beste symbolet i Space Wars, og klarer man å klone den mektige steinen – så har man mulighet til å treffe massive kombinasjoner av symbolet i respinnet – og da snakker vi selvfølgelig gigantiske gevinstmuligheter!

Prøv gratis hos Twin.

200% bonus med omsetning eller 100% omsetningsfritt!
Fordeler
 • Symbolkloning
 • Opptil 400.000 mynter i gevinst
 • Stablede wilds
 • Respinn funksjon
 • Enkel men god spilleautomat
Ulemper
 • Ikke freespins spill
200% bonus med omsetning eller 100% omsetningsfritt!
NetEnt har laget en veldig simpel og enkel spilleautomat i Space Wars, men den leverer fortsatt varene. Morsom respinn-funksjon og en toppgevinst på hele 400.000 mynter. Leter du etter flere klassikere fra NetEnt, så kan vi anbefale spilleautomatene The Invisible Man og Warlords. Som vanlig leverer NetEnt en silkeglatt spillmotor, en morsom re-spinn funksjon og et krem lydspor. Vi sikler etter de røde edelstenene i re-spinn funksjonen i Space Wars! Med det sagt så skulle vi gjerne likt å sett enda flere tilfeldige funksjoner, og også kanskje en eller annen freespins-variant. Spillet kan dermed bli litt kjedelig i lengden, men det er definitivt en enkel og god spilleautomat, som vi tror mange kommer til å like. Klarer man å flette sammen nok premium-symboler i respinn funksjonen – så kan man fort oppnå megagevinster på denne spilleautomaten! Du kan prøve spilleautomaten helt gratis her hos oss, og er du mer interessert i å hente megagevinstene på Space Wars for ekte penger – så kan vi anbefale Storspiller Casino. Nye kunder kan få opptil 100% i bonus på sitt første innnskudd opptil 10.000 kroner, og med på kjøpet får du innskuddsbonus på dine fire første innskudd. De kjører også en rekke bonustilbud og kampanjer for sine kunder, blant annet får du freespins på de fleste nye spilleautomatene på siden. Sjekk ut Space Wars på Storspiller – hvem vet – klarer du å samle inn de mektige edelstenene kan det fort bli spenn i kassa – si!

Andre automater du kanskje liker

Trude Sørensen Berge

Les mer