10.13.2019- Trude Sørensen Berge

Hot Sync

Vurdering
7/10
Spillinformasjon
Hjul5
Gevinstlinjer25
FreespinsJa
JackpotNei
RTP96.29%
Utgitt2017
Volatilitet
Lav
Høy

Grafikk

8/10

Bonuser

6/10

Spillopplevelse

7/10

Synkronisering av hjul – dét er tingen!

Som du skjønner av tittelen på automaten så er synkronisering et stikkord, og det er akkurat dét som danner grunnlaget for bonusfunksjonene i dette spillet. Dette er en herlig funksjon, men den er ikke noe som er nyskapende. NetEnt har tidligere kommet med en lignende automat i Twin Spin, og klikker du på lenken får du muligheten til å teste den.

I selve grunnspillet er det wildsymbolet Hot Sync Wild vi er ute etter å få på hjulene og når dét skjer vinner vi et gratis omspinn. De hjulene som har fått et slikt wildsymbol på seg vil i dette omspinnet stoppe med identiske symboler og dermed øke vinnersjansene våre. Hvis vi i omspinnet får ytterligere et Hot Sync Wild på enda et hjul vinner vi atter et omspinn – og dette hjulet vil da i tillegg også bli synkronisert med de øvrige hjulene som fikk wilds på seg.

Så lenge vi får nye Hot Sync symboler på hjulene får vi altså omspinn, og i praksis betyr det altså at man kan få alle fem hjulene synkronisert! Å få fem hjul med identiske symboler betyr selvsagt at utbetalingene kan bli kolossale!

Morsomme freespins

Gratisrundene er morsomme og man får tilgang til 8 kostnadsfrie spinn når man får tre bonussymboler på hjulene. I disse gratisrundene er det de samme mekanismene som gjelder, men når hjul først har blitt synkroniserte vil de forbli synkroniserte i samtlige gratisrunder. Dette fører enkelt og greit til at man har større mulighet til å få alle fem hjulene synkroniserte.

Det aller beste som kan skje når man får mange synkroniserte hjul er at det er vanlige wildsymboler involverte ettersom man da øker antallet vinnende kombinasjoner drastisk! Hvis dette skjer er det bare å holde seg fast for da kan man fort oppleve å få utrolig høye utbetalinger!

Lansert
2017-02-14
Tilbakebetalingsprosent
96.29
Volatillitet
Høy
Maks gevinst
Gratisspinn
Ja
Hjul
5
Gevinstilinjer
25
Innsats
Bonusfunksjoner

Sett inn 200 kr - Spill med 1000 kr

Fordeler
  • Synkroniserte hjul
  • Funky musikk
  • Pent grafisk uttrykk
Ulemper
  • Lite spennende utover synkroniseringen

Oppsummering

Det kjøres knallhardt på fra Quickspins side og det er tydelig at selskapet ikke akter å hvile på laurbærbladene som de så absolutt har fortjent! Nei, her skal det lages nye spilleautomater og det av aller beste kvalitet! Vi presenterer deg for Hot Sync, en spilleautomat som med sine synkroniserte hjul kan gi deg noen fantastiske utbetalinger!

Sett inn 200 kr - Spill med 1000 kr