bg
10.13.2019 - Ida Moen Olsen

Hockey Hero

Vurdering
7/10
Spillinformasjon
Hjul5
Gevinstlinjer40
FreespinsJa
JackpotNei
RTP96.53%
Utgitt2016
Volatilitet
Lav
Høy

Grafikk

8/10

Bonuser

6/10

Spillopplevelse

8/10

Hockey Hero fra Push Gaming var deres andre sportsrelaterte automat i 2016. Først ga de oss Ultimate Dream Team, hvor du kan sette sammen ditt eget fotballag og vinne opptil 200,000 mynter. Bare noen måneder senere var Push tilbake i sportens verden og denne gangen er fotballsko byttet ut med skøyter når de tar oss med til en ishall hvor det spilles om den mektige Stanley Cup-pokalen.

Sportsgrener gjør seg generelt godt som tema som automater og Push Gaming gjorde en helt grei jobb med Dream Team, så vi forventer ikke noe mindre action av Hockey Hero, som kommer med fem hjul, 40 gevinstlinjer, medium volatilitet og en toppgevinst på 100,000 mynter. Ishockey er en fartsfylt sport med mye action og Push Gaming har således mye å jobbe med, men det ser ikke ut som de har gjort altfor mye ut av automaten ved første øyekast.

Push Gaming er i skrivende stund ikke en spillutvikler altfor mange spillere er så veldig godt kjent med, men det vil nok endre seg i årene som kommer. De står bak en god portefølje med spill som teller rundt 30 automater, og etter å ha gitt ut flere automater med lav/medium volatilitet, har de skapt langt mer bølger etter at de la om fokus til automater med høy volatilitet. Takket være automater som Viking Clash, Turn It Up, Wizard Shop, The Hidden Temple og den prisvinnende Jammin Jars har langt flere spillere fått opp øynene for Push Gaming og deres automater.

Ikke akkurat actionfylt spenning 

Det finnes en rekke automater på markedet som har ishockey som tema og det de aller beste har felles er at de lykkes med å fange den actionfylte stemningen som man bare kan oppleve under en hockeykamp. Det lykkes dessverre ikke Push Gaming å gjøre med sin Hockey Hero, som for det meste er utrolig kjedelig.

Automaten er satt i en hockeyarena hvor du i bakgrunn kan se tribunene som er fylt med skrikende fans og masse flagg. Problemet er at du kan bare se dem, du kan ikke høre dem i det hele og det store. Akkurat som Push Gaming gjorde på Ultimate Dream Team, slipper de også denne gangen ballen ved å gi automaten et lydbilde som verken fanger stemningen av sporten, eller passer automaten i det hele tatt. Lydbildet er mekanisk og minner på ingen måte om noe man hører under en hockeykamp.

Grafisk sett er det ikke spesielt mye man kan utsette på Hockey Hero, men vi savner sårt mer action på hjulene i form av kule animasjoner og pucker som flyr i mål når man vinner stort. Automaten er klinisk strippet for alle slike effekter og det skader spillopplevelsen, som på en automat med dette temaet bør og skal være fylt av action. Symbolene er forsåvidt gode og de er relatert til temaet, men det hjelper så lite fordi vi ikke er i nærheten av å leve oss inn i historien. Det skjer så lite interessant på hjulene at vi sliter med å holde øynene oppe og vi tar oss i å drømme oss bort til automater som Hockey League fra Pragmatic Play og ikke minst den fenomenale Ice Hockey fra PlayTech.

Symboler og funksjoner

Hockey Hero bygger på samme lest som de fleste automater fra Push Gaming og når det kommer til symboler er det ingen som blir overrasket over at Push nok en gang bruker J, Q, K og A som automatens minst verdifulle symboler. Lander du fem like av disse fire symbolene venter en gevinst på 75 til 125 mynter om du spiller med høyeste innsats.

Skal du vinne litt større gevinster, må du lande symboler av hockeyrelaterte ting som skøyter, hjelm og puck. Disse symbolene har medium verdi og betaler fra 187 til 300 mynter, før vi til slutt har tre spillere i rød, grønn og blå drakt. Den grønne spilleren betaler 375 mynter for fem like, den blå gir deg 500 mynter ved fem like symboler på en linje, og spilleren i rødt (som minner mye om Wayne Gretzky) betaler aller best med 625 mynter.

Hockey Hero tilbyr på ingen måte de mest imponerende gevinstene, men heng med videre, for det blir litt bedre når vi kommer til bonusspillet. Alle gevinstene ovenfor tar utgangspunkt i at man spiller med maks innsats når man spinner hjulene på Hockey Hero. Det vil si at du må spille med 100 mynter på hvert spinn. Om det er litt mer enn du liker, kan du selvsagt justere innsatsen selv fra bare 0.20 mynter og opp til 100 mynter.

Scatter, Wild og multiplikator

Det er ikke lett å la seg rive med av Hockey Hero uansett om du spiller på PC eller mobil, men automaten har et par ting på lur som hjelper på. Først har vi wildsymbolet som er en stor gylden pokal. Det kan erstatte alle andre symboler med unntak av scatter, og det kan også lande som stacked wild som dekker et helt hjul.

Scattersymbolet på sin side, er målet og lander du tre slike symboler vinner du fem gratisspinn med en multiplikator på ganger to, tre, eller fire. Før spinnene starter velges en av de tre spillerne tilfeldig før alle andre spillere og symboler av J, Q, K og A fjernes, slik at du bare spiller med symboler av høyere verdi. Fem gratisspinn er utrolig lite når du ikke kan vinne nye spinn underveis, men multiplikator og fjerning av symboler med lav verdi hjelper på.

Lansert
2016-11-07
Tilbakebetalingsprosent
96.53
Volatillitet
Medium
Maks gevinst
Gratisspinn
Ja
Hjul
5
Gevinstlinjer
40
Innsats
undefined kroner
Bonusfunksjoner

100 sjanser til å vinne 99 000 kr

Fordeler
  • God grafikk
  • Gratisspinn
  • Multiplikator
Ulemper
  • Lite action
  • Elendig lydbilde
  • Dårlige gevinster

Oppsummering

Hockey Hero er ikke en dårlig automat og Push Gaming har utviklet langt verre automater enn dette. Ikke at det er en gyldig unnskyldning. Problemet med Hockey Hero er ganske enkelt at den er kjedelig. Det er altfor lite action, og setter man den opp mot andre automater med samme tema, blir det som sette opp Senegal mot Canada i Hockey VM. Hockey Hero blir sjanseløs. Om du er stor fan av hockey og liker å vite om alt som rører seg innen spilleautomater, kan du finne Hockey Hero på Wishmaker Casino hvor du kan få en bonus på 7,000 kroner og 100 gratisspinn om du ikke har konto hos dem fra før av.

100 sjanser til å vinne 99 000 kr

Del på