header
Ida Moen Olsen
01.09.2021

Great Rhino

Vurdering
8/10
LeverandørPragmatic Play
Spillinformasjon
  • Hjul5
  • Gevinstlinjer20
  • FreespinsJa
  • JackpotNei
  • RTP96.53%
  • Utgitt2018

Volatilitet

Lav
Høy

Grafikk

8/10

Bonuser

8/10

Spillopplevelse

8/10

Dyrene i Afrika har vært inspirasjon for utallige spilleautomater. Mest kjent av dem alle er helt klart legenden Mega Moolah fra Microgaming, som har satt gjentatte verdensrekorder for enorme utbetalinger. De aller fleste spillutviklere har sin egen Afrika-inspirerte automat og Pragmatic Play er selvsagt intet unntak. Nå kan du ikke vinne millioner av kroner på Great Rhino, men den kommer med to jackpotter og medium volatilitet. Over fem hjul, med 20 gevinstlinjer kan du vinne over 200,000 mynter.

Automatens store stjerner er det ellers rolige neshornet, som kan belønne deg med enorme gevinster, og to faste jackpotter som kan komme opp i 500 ganger innsatsen du spiller med. Great Rhino bygger ellers på kjente prinsipper vi har sett en rekke ganger før fra Pragmatic Play, men Great Rhino står meget godt på egne ben. Med flott grafikk og kule funksjoner som stacked wilds, gratisspinn, scatter og Super Respins er det ikke mangel på action når du inntar den afrikanske savannen.

Pragmatic Play er ingen stor og velkjent spillutvikler, men det er på god vei til å endre seg. Siden 2015, da de byttet navn fra Top Games til Pragmatic Play og flyttet fokus til det europeiske markedet, har de skapt seg et meget godt navn og plukket opp en rekke gode priser på veien. Deres Wolf Gold-automat mottok pris for årets beste automat i 2018 og med andre automater som Mustang Gold, 7 Piggies, Chilli Heat og Lucky New Year, er det stadig flere spillere som får opp øynene for Pragmatic Play og deres automater.

God grafikk og flotte animasjoner

Great Rhino prøver på ingen måte å etterligne andre automater med samme tema og den har sine helt egne og unike vinklinger som skiller den fra andre lignende automater. Satt i Afrika, er det landets enorme dyreliv som står i fokus, og med flotte animasjoner og store gevinster tilbyr Great Rhino en flott spillopplevelse på alle enheter. Grafikken er som alltid fra Pragmatic Play, meget god og vi er spesielt glade for at de har økt RTP til 96,53%. Etter flere automater med en RTP helt ned på 95-tallet, var det virkelig på tide.

Som vanlig på automater fra Pragmatic Play, er de fem hjulene satt på en pen bakgrunn som passer temaet perfekt, men det er hjulene og de flotte symbolene som står i fokus. Med heller lite plass ofret til bakgrunnen, gjør automaten seg også langt bedre på mobil enn mange andre lignende automater gjør. Alle symboler av dyr kommer med herlige animasjoner, og når neshornet våkner for fullt er det bare å holde seg fast mens de løper over skjermen i flokk.

Lydbildet på Great Rhino kunne gjerne vært litt mer utfyllende. Selv om det passer temaet godt, gjør det altfor lite for den generelle spillopplevelsen. På den andre siden er det langt fra så irriterende som lydsporet på mange andre automater er. Pragmatic har alltid vært dyktige på å formidle tema og stemning via sine automater, og Great Rhino er intet unntak. Vi koser oss godt og spesielt på mobil byr automaten på underholdning fra øverste hylle.

Enorme gevinster når neshornet våkner

Symbolene på Great Rhino består av ni betalende symboler, i tillegg til at både scatter- og wildsymbol bringer med seg egne myntverdier. Lavest gevinst får du for de klassiske symbolene J, Q, K og A, som betaler fra 100 til 125 mynter om du lander fem symboler på samme linje og du spiller med høyeste innsats.

De mer verdifulle symbolene består av fem symboler av dyr man finner i Afrika. Symbolene kommer i form av en krokodille, en hyene, en flamingo, en tiger og det mektige neshornet. Disse symbolene betaler fra 250 til 2,000 mynter om du spiller med maks innsats og lander fem like symboler på en og samme gevinstlinje. En flott bonus er at både scatter- og wildsymbolet også gir gevinst på egen hånd, og selv om scatter bare betaler det samme som du spiller for, er wildsymbolet automatens best betalende symbol med en toppgevinst på 2,500 mynter.

Verdien på de ulike symbolene henger selvsagt sammen med hvor mye du velger å spille for. Som vanlig på automater fra Pragmatic Play kan du ikke justere antall linjer du spiller med, men du kan selvsagt justere både innsats og antall mynter på hver linje. Verdien kan du justere fra 0,1 til 0,5 mynter, og antall mynter kan justeres fra en til 10 stykker. Husk at de to jackpottene på Great Rhino er faste, så desto mer du spiller for, desto mer vinner du.

Villige wilds og Super Respin

Wildsymbolet på Great Rhino er meget aktivt, og det kan dukke opp på alle fem hjulene og erstatte alle andre symboler med unntak av scatter. Som nevnt kommer wild med en egen myntverdi så lenge du lander to eller flere symboler på samme linje. Det er en flott bonus som nesten alltid sikrer deg store gevinster når wilds lander på flere av hjulene.

Scatter på sin side, er automatens logo og kan kun lande på hjul en, tre og fem. Lander du tre scattere vinner du 10 gratisspinn hver gang og du kan selvsagt vinne nye gratisspinn underveis om du lander tre nye scattersymboler. Skulle du bare lande to scattersymboler, vinner du to ganger innsats du spiller med som et lite plaster på såret.

For at du skal kunne vinne en av de to jackpottene må du lande symbolet av neshornet på minimum to hele hjul. Det vil utløse Super Respin, hvor symbolene av neshornene blir stående fast på hjulene og alle nye symboler av neshorn som lander gir det et nytt respin. Super Respin holder på så lenge du lander symboler av neshorn. Ender du opp med 14 neshorn vinner du major-jackpotten på 375 ganger innsats, mens 15 symboler gir deg mega-jackpotten som er på 500 ganger innsats.

20 freespins ved registrering! 100% opptil 6000kr + 300 cash freespins!
Fordeler
  • 2 jackpotter
  • Bonusspill
  • Hyppige gevinster
Ulemper
  • Svakt lydbilde
20 freespins ved registrering! 100% opptil 6000kr
300 cash freespins!
Great Rhino er en herlig automat med en rekke spennende funksjoner og flotte animasjoner. Vi har sett lignende automater fra Pragmatic Play tidligere og deres fans vil helt klart se likhetstrekk med automater som Wolf Gold og Chilli Heat, men Great Rhino står meget godt på egne bein og du bør helt klart besøke Leo Vegas Casino hvor du finner alle tre automatene. Som ny kunde hos Leo Vegas kan du også se fram til en fantastisk velkomstbonus med over 200 gratisspinn og en innskuddsbonus på opptil 35,000 kroner.

Andre automater du kanskje liker

Del på