bg
10.14.2019 - Trude Sørensen Berge

Attraction

Vurdering
5/10
Spillinformasjon
Hjul5
Gevinstlinjer10
FreespinsNei
JackpotNei
RTP96.7%
Utgitt2014
Volatilitet
Lav
Høy

Grafikk

5/10

Bonuser

5/10

Spillopplevelse

5/10

Net Entertainments spilleautomat Attraction føyer seg inn i rekken av automater som vi har døpt for ‘venteautomater’ – altså automater som kommer mellom de virkelig store utgivelsene. Selv om dette kanskje ikke er den sprekeste automaten som har kommet ut fra NetEnts kontorer er den absolutt spillbar, og har en wildfunksjon som fungerer meget godt.

Introduksjon

Attraction er en 5-hjuls spilleautomat som kan tilby oss 3 rader og kun 10 linjer. I dagens spilleautomatverden er det mer vanlig med automater som har alt fra 20 eller flere linjer, men den sannsynlige grunnen til at man her kun tilbyr 10 linjer er nok den omfattende wildfunksjonen. Med så mye wilds på hjulene vil utbetalingene komme hyppigere, og med ytterligere linjer ville det neppe blitt lønnsomt.

Wilds er som mange vet symboler som har en jokerfunksjon. I det legger vi at det er symboler som kan gå inn i kombinasjoner sammen med de øvrige symbolene og være med på å danne vinnende kombinasjoner. Et wildsymbol kan derfor være med i en hvilken som helst kombinasjon, og gjerne i flere kombinasjoner samtidig hvis ting ligger til rette for det.

Låste, utvidede wilds og gratis respinn

I Attraction handler det om en litt spesiell bonusfunksjon som kan aktiveres hvert eneste spinn, og når man trykker spinnknappen kan man se at enkelte felter på hjulene blir lyst opp. Hvis et wildsymbol havner på ett av disse feltene vil en wildfunksjon aktiveres.

Det som da hender er at wildsymbolet utvider seg og dekker flere posisjoner på hjulene, samtidig som de låses fast til hjulene. De øvrige symbolene på hjulene vil deretter spinne rundt, mens wildsymbolene beholder plassen sin på hjulene. Dette betyr utvidede vinnermuligheter, men det beste er allikevel at dette spinnet er helt gratis!

Når dette gratisspinnet gjennomføres vil samtidig nye felter på hjulene lyses opp og kan sørge for at wildfunksjonen kan aktiveres ytterligere en gang. Hvis et nytt wildsymbol da havner på riktig sted vil funksjonen rett og slett fortsette, og også det/de nye symbolene vil utvide seg og ta flere posisjoner på hjulene. Dermed vil alle jokerne fra det første spinnet og det andre spinnet være låst på hjulene i det andre gratisspinnet, og vinnermulighetene vil dermed økes ytterligere.

Slik kan det i prinsippet fortsette helt til man har dekket alle spillehjulene med wildsymboler, og da kan man gni seg i hendene og cashe inn hovedgevinsten på 50.000 mynter.

Dynamisk, men få funksjoner

Denne måten å legge opp spillet på fører til at man sitter igjen med en følelse av et dynamisk spill som til stadighet kan føre oss inn i vinnersirkler med stadig større gevinster, og dette er en funksjon vi liker veldig godt.

Noe vi ikke er så begeistret for er den totale mangelen på andre funksjoner, og at det mangler freespins er den største utfordringen automaten Attraction har. Dette kan føre til at spillingen kan bli litt ensformig selv om den dynamiske wildfunksjonen bøter på noe av dette.

Lansert
2014-01-23
Tilbakebetalingsprosent
96.7
Volatillitet
Medium
Maks gevinst
Gratisspinn
Nei
Hjul
5
Gevinstlinjer
10
Innsats
undefined kroner
Bonusfunksjoner

6000 kr og 100 freespins + 20 freespins uten innskudd!

Fordeler
  • Omspinn
  • Sticky Wilds
Ulemper
  • Rett og slett litt kjedelig
  • Mangler freespins
  • Mangler bonusspill

Oppsummering

Alt i alt anbefaler vi at du tester automaten selv og finner ut hva du selv mener om den - for som alle vet: smaken er som .....!

6000 kr og 100 freespins + 20 freespins uten innskudd!

Del på