bg
10.12.2019 - Trude Sørensen Berge

Rapunzel's Tower

Vurdering
10/10
Spillinformasjon
Hjul5
Gevinstlinjer20
FreespinsJa
JackpotNei
RTP96.25%
Utgitt2017
Volatilitet
Lav
Høy

Grafikk

10/10

Bonuser

10/10

Spillopplevelse

10/10

Vi tar først litt harde fakta om Rapunzel’s Tower og ser at det er en automat som består av 5 hjul, 3 rader og 20 gevinstlinjer. Man kan spille med en innsats som går helt opp til €180 pr. spinn, og automaten burde derfor være aktuell også for de som liker å satse høyt.

Symbolet av Rapunzel selv er wildsymbol og er merket ‘Wild’. At det er en wild betyr at det fungerer som en joker og dermed kan erstatte alle andre vanlige symboler på hjulene, og hjelpe til med å lage vinnende kombinasjoner. Wildsymbolet kan også opptre stablet, noe som innebærer at det kan komme alt fra 1-3 symboler samtidig på det samme hjulet og dermed gi økte muligheter for gevinster.

Bonus Wild-symbolet er symbolet som viser hestehalen med sløyfen. Når disse symbolene kommer til syne på hjulene starter de nye spinn og holder sin posisjon helt til man vinner en gevinst! 3 Bonus Wild-symbolene har også en sentral rolle i gratisrundespillet hvor man skal redde Rapunzel i tårnet.. For at Bonus Wild skal fungere må man spille med 20 linjer + bonusspill aktivert.

I Rapunzel’s Tower finner vi også et scattersymbol som gir oss 10 gratisrunder i gevinst så lenge man får 3 slike symboler i en hvilken som helst posisjon på hjulene. Scattersymbolet viser et tårn med Rapunzels hår flommende ut av det. Scattersymbolene kan kun komme til syne på hjul 2, 3 og 4. Samtidig som gratisrundene pågår skal man redde Rapunzel fra fangenskapet i tårnet. Når man får Bonus Wilds symboler i gratisrundene fører dette til at man får ekstra trinn opp i tårnet og kommer nærmere toppen. Morsom funksjon hvor man kan vinne godt med penger! Andre spill fra denne leverandøren som absolutt anbefales er både Beowulf og Big Bad Wolf!

Lansert
2017-10-12
Tilbakebetalingsprosent
96.25
Volatillitet
Medium
Maks gevinst
Gratisspinn
Ja
Hjul
5
Gevinstlinjer
20
Innsats
undefined kroner
Bonusfunksjoner

6000 kr og 100 freespins + 20 freespins uten innskudd!

Fordeler
  • Gratisrunder
  • Stablede wilds
  • Bonusspill
Ulemper
  • Ingen

Oppsummering

I spilleautomaten Rapunzel's Tower får vi et gjensyn med det gamle tyske eventyret fra Brødrene Grimm om den vakre jenta Rapunzel som holdes fanget i tårnet av den onde heksa. Hjelp prinsen å komme seg opp i tårnet slik at han kan redde Rapunzel fra heksens fangenskap! Prøv gratis her eller spill med ekte penger hos InstaCasino! Rapunzel's Tower er en underholdende spilleautomat fra svenske Quickspin og automaten har flere funksjoner og hvor Rapunzel og hennes lange hår spiller den sentrale rollen. Automaten har tre hovedfunksjoner som bindes sammen av fortellingen om Rapunzel og i resten av artikkelen ser vi nærmere på hvordan disse funksjonene fungerer. De tre funksjonene det er snakk om er en vanlig wildfunksjon, Bonus wilds og gratisrundene hvor du kan redde prinsessen fra tårnet.

6000 kr og 100 freespins + 20 freespins uten innskudd!

Del på