header
Trude Sørensen Berge
10.14.2019

After Night Falls

Vurdering
9/10
LeverandørBetsoft
Spillinformasjon
  • Hjul5
  • Gevinstlinjer30
  • FreespinsJa
  • JackpotNei
  • RTP97.27%
  • Utgitt2012

Volatilitet

Lav
Høy

Grafikk

9/10

Bonuser

10/10

Spillopplevelse

8/10

I spilleautomaten After Night Falls fra Betsoft får vi en sjeldent underholdende spilleautomat med utrolig mange bonusfunksjoner – så mange at vi nesten sliter med å holde følge!

Slots3-automater fra Betsoft er bestandig spennende, og selv om underholdningen i disse automatene kan variere, så har i hvertfall selskapet gjort en meget bra jobb med After Night Falls. Automaten minner litt om en annen Betsoft-klassiker som tar for seg politi og røver-temaet, nemlig A Night In Paris.

Vi starter løst og ledig og ser nærmere på automatens oppbygning, og får de vanlige 5 hjulene, 3 radene og 30 linjene, og også når det kommer til innsats har Betsoft holdt seg på velkjent grunn. Det betyr opptil 5 mynter pr. linje og en myntverdi som går fra 0.01 til 0.50. Dette gir en maksimal innsats pr. spinn på 150 mynter eller 75 kreditter.

I After Night Falls har vi muligheten til å vinne opptil 25 free spins, og dette kan man gjøre hvis man får 5 scattersymbol i en tilfeldig posisjon på hjulene. 3, 4 og 5 scattere gir henholdsvis 10, 15 og altså 25 free spins – et meget høyt antall som vi godt kan like!

Moving Wild er en funksjon vi har sett før, som har fått nytt navn, men det gjør den ikke mindre bra av den grunn. Her vil et wildsymbol i form av et forstørrelsesglass komme til syne på hjulene og fungere som joker samtidig som det gir free spins. Hvis symbolet kommer til syne på hjul 5 vil det deretter flytte seg ett hjul til venstre og gi et nytt spinn – helt gratis – og forhåpentligvis fremkalle gevinster. Slik fortsetter det helt til det har tatt hjul for hjul og forsvinner etter å ha opptredd på venstre hjul. Vi får et siste spinn etter at wildsymbolet er borte fra hjulene. Får du wildsymbolet på hjul 5 får du altså 5 free spins! Funksjonen er tidligere sett i andre automater.

5 rooms Click Me er enda en bonusfunksjon som aktiveres når vi får 3 eller flere eksemplarer av symbolet som viser tyven. I en liten minifilm får vi se tyven oppe på en balkong, og han kaster deretter en flaske som skal lokke etterforskeren bort. Deretter skal du velge en inngangsdør blant totalt 5 dører som tyven svinger seg inn gjennom, slik at han kommer seg inn for å stjele kreditter hos de som bor der. Du får fortsette å plukke dører helt til ordet ‘Collect’ dukker opp.

En annen festlig funksjon er Stacked Collapsing Wins som gir oss gevinst når hele hjul blir dekket av det samme symbolet. Det som da skjer er man får utbetalt tilsvarende gevinst som om man hadde fått symbolene etter gevinstlinjene, men multiplisert med 3! Etter at gevinsten er utbetalt vil de to øverste symbolene på hjulet gli ned og smelte sammen med det nederste symbolet og gjøre plass for to nye symboler øverst! Når man får nye symboler kan man også vinne nye gevinster – altså en bonusmulighet på det samme spinnet.

Double Up er en gammel kjenning av en funksjon fra Betsoft, og den lar oss få muligheten til å spille kvitt eller dobbelt med alle gevinstene vi vinner. Etter en gevinst klikker du på Double Up for å gjette utfallet av myntkastet. Vinner du er gevinsten din doblet, men tapt hvis du gjetter feil.

Får man 3 eller flere eksemplarer av bestemor-symbolet langs en aktiv gevinstlinje starter bonusspillet i After Night Falls. En kriminell har vært inne i bestas hus og stjålet tingene hennes. Her skal du hjelpe etterforskeren å velge ut steder hvor tyven har vært for å lete etter avslørende spor. Du får betaling i form av kreditter for alle bevis du måtte finne!

Sett inn 200 kr spill med 1000 kr +100 freespins
Fordeler
  • Ekstremt innholdsrik
  • Etterforskning i gratisrundene
  • Gratisrunder og Click Me
Ulemper
  • Ingen
Sett inn 200 kr spill med 1000 kr
100 freespins
Da har vi vært gjennom alt hva After Night Falls har å tilby oss, og som du ser så var det ikke så rent lite! Mye action for pengene her og det blir aldri et kjedelig øyeblikk på grunn av de mange bonusfunksjonene - det skjer noe hele tiden! Vi har ennå ikke nevnt grafikken, men det er liksom ikke nødvendig når det kommer til spilleautomater fra Betsoft. Grafikk og musikk er selvsagt strøken og står perfekt til spillet. Vi tar av oss hatten for Betsoft og After Night Falls!

Andre automater du kanskje liker

Fortunium

Stormcraft Studios
Spill nå
Del på