bg
10.10.2019 - Trude Sørensen Berge

A Night In Paris

Vurdering
9/10
Spillinformasjon
Hjul5
Gevinstlinjer30
FreespinsJa
JackpotJa
RTP96.92%
Utgitt2011
Volatilitet
Lav
Høy

Grafikk

9/10

Bonuser

9/10

Spillopplevelse

10/10

Sammen med politibetjent Jerome LaBaste og hans iltre hund jakter vi på både tyver og penger i 3D-automaten A Night In Paris fra Betsoft. Dette er en automat som ser fantastisk ut, har masse flotte funksjoner og rett og slett får deg til å trekke på smilebåndet!

A Night In Paris er en video spilleautomat som har 5 hjul og 30 gevinstlinjer, og av ekstra funksjoner vinner vi gratis runder, bonusgevinster om man får spesielle kombinasjoner, samt bonusspillet Caught In The Museum. Du har nå muligheten til å spille A Night In Paris gratis og uten risiko her på NorskeSpilleautomater.com eller med ekte penger hos en av våre samarbeidspartnere.

Innsatser

I A Night In Paris kan man spille med en myntverdi som går fra 0.02 til 0.50 og med 1-5 mynter pr innsatslinje. Dette betyr at den maksimale innsatsen pr. spinn er på kraftige 150 mynter. Innsatsen har som sagt flere justeringsmuligheter og passer derfor like godt til de som ønsker å spille med litt mer beskjeden innsats, som til de som er skikkelige high-rollers!

Bonusfunksjon: Symbolkombo og gevinst!

Hvis man får en symbolkombinasjon som består av tre forskjellige symboler vanker det en real myntgevinst. De to symbolkombinasjonene er nokså like, og forskjellen er bare at det 1. og det 3. symbolet har byttet plass. Symbolkomboene er symbolene av Tyven + id-skiltet + Politimannen, hvor tyven og politimannen bytter plass i den ene av dem.

Gratis runder

3 eller flere symbolet av id-skiltene gjør at man vinner free spins, og i free spin-modus er det bare å sette seg tilbake å nyte. Vi får se at kunsttyven kommer snikende fram, men han blir selvsagt overrasket av LaBaste og hunden! Deretter utspiller det seg en nokså hektisk jakt i forkant av hjulene mens gratisrundene pågår – fantastisk!

Caught In The Museum

Bonusspillet Caugh In The Museum starter i det øyeblikket man får 3 eller flere bonussymboler. Bonussymbolet viser et innrammet bilde. I bonusspillet har kunsttyven klart å bryte seg inn i museet, men politimannen LaBaste er like i hælene på ham. Din jobb blir å assistere Jerome LaBaste i jakten på tyven, mens du underveis soper inn bonuspenger!

Lansert
2011-06-15
Tilbakebetalingsprosent
96.92
Volatillitet
Lav
Maks gevinst
Gratisspinn
Ja
Hjul
5
Gevinstlinjer
30
Innsats
undefined kroner
Bonusfunksjoner

100% opptil 20,000 kr + 20 freespins

Fordeler
  • For en grafikk!
  • Musikk/lyd
  • Bonusspill og freespins
Ulemper
  • Ingenting å si på denne

Oppsummering

I A Night In Paris finner vi de ingrediensene vi forventer av en topp video automat – i hvertfall fra Betsofts 3D-slot serie. Free spins, bonusrunder og bonusspill blandet med en fabelaktig grafikk og en morsom handling med Tyven, LaBaste og bikkja hans gjør dette til en helaften av en spilleopplevelse! Må prøves! Liker du denne automaten kan det vært verdt å legge turen innom After Night Falls!

100% opptil 20,000 kr + 20 freespins

Del på