bg
10.14.2019 - Trude Sørensen Berge

Winter Berries

Vurdering
8/10
Spillinformasjon
Hjul5
Gevinstlinjer0
FreespinsJa
JackpotJa
RTP96.47%
Utgitt2019
Volatilitet
Lav
Høy

Grafikk

9/10

Bonuser

7/10

Spillopplevelse

8/10

Det er nokså kjølig og hustrig stemning i spilleautomaten Winter Berries fra Yggdrasil, men kanskje kan noen av de mange vinnermulighetene varme deg opp littegrann? I alle fall; vi skal ta en kikk på spillet og gi deg all den informasjonen du måtte behøve for å få en flott opplevelse av automaten.

Omspinn

Spillet kommer med to hovedbonusfunksjoner som begge fungerer meget bra. Den første av disse aktiveres etter et spinn hvor du har vunnet en gevinst. Tre eller flere symboler som danner en vinnende kombinasjon vil fryses fast i sin posisjon og hjulene vil spinne på nytt, og dette gir oss en mulighet til å få en ny vinnende gevinst – såfremst den eksisterende kombinasjonen får flere nye symboler. Hjulene vil fortsette å spinne rundt på denne måten så lenge det kommer et identisk symbol som de frosne symbolene på hjulene.

Multiplikator

I tillegg til omspinn-funksjonen så har Winter Berries også en multiplikator å tilby. Det handler kort og godt om å fylle etterfølgende rader fra venstre mot høyre for å få en stadig større gevinstmultiplikator. Fyller du to rader blir gevinstene doblet og fyller du tre rader så blir gevinstene triplet. Og selvsagt: fyller du fire og fem rader så vil utbetalingene bli multiplisert med 4 og 5!

Fem fylte hjul med identiske symboler vil naturligvis gi enorme utbetalinger og man får god hjelp av låste/frosne wilds til å klare dette. Husk at wilds kan være en del av en hvilken som helst kombinasjon, og at man derfor i løpet av ganske kort tid kan oppleve å få multiplikatorer.

 

Lansert
2019-04-09
Tilbakebetalingsprosent
96.47
Volatillitet
Høy
Maks gevinst
Gratisspinn
Ja
Hjul
5
Gevinstlinjer
0
Innsats
undefined kroner
Bonusfunksjoner

Sett inn 200 kr - Spill med 1000 kr

Fordeler
  • Omspinn
  • Multiplikator
  • Lyd og grafikk
  • Rask
Ulemper
  • Kan gå en stund uten geivnst, så pass på!

Oppsummering

Hvis du liker spilleautomater som gir mye variert action (volatil) så vil du absolutt kunne nyte å spille på Winter Berries. Store gevinster er helt klart mulig, men du kan oppleve å spille avgårde pengene nokså kjapt og det er derfor viktig å ha kontroll på pengene dine - og kanskje litt tålmodighet. Hastigheten på automaten er jevnt rask og spesielt hvis du velger å spille med autoplay i såkalt turbo mode. Grafikken og animasjonene er ypperlig og et catchy og atmosfærisk lydbilde gir oss et godt helhetsinntrykk. Når alt dette mikses sammen så blir rett og slett Winter Berries en smakfull automat!

Sett inn 200 kr - Spill med 1000 kr

Del på