header
Ida Moen Olsen
01.09.2021

Win Win

Vurdering
8/10
LeverandørELK Studios
Spillinformasjon
 • Hjul3
 • Gevinstlinjer17
 • FreespinsJa
 • JackpotNei
 • RTP96.1%
 • Utgitt2019

Volatilitet

Lav
Høy

Grafikk

8/10

Bonuser

8/10

Spillopplevelse

8/10

I 2019 ga ELK Studios oss en ny automat nesten hver eneste måned. Holder de samme tempo resten av året, vil 2019 bli deres mest produktive år noen gang. Sist ut var Respin Circus, en noe barnslig automat vi ga fire av fem stjerner på grunn av den høye underholdningsfaktoren. I august gir ELK Studios ut den femte automaten i deres Classic-serie, som er en serie de startet i 2017 med automaten Ivanhoe.

ELK Studios plukker opp der de slapp med den siste Classic-automaten Hit It Big. Nå er ikke Win Win noen kopi, men den bygger på nøyaktig samme lest. Antall hjul er redusert til tre stykker, men design og grafikk er i stor grad det samme. Antall linjer teller denne gangen 17 og med medium/høy volatilitet, samt en RTP på 96,1%, kan du på det meste vinne 5,000 innsats. Det er ikke dårlig på en 3-hjuls klassiker, men det er også poenget med Classic-serien.

ELK Studios har siden 2012 utviklet 30 automater om vi teller med Win Win. Sammen med Thunderkick, er de etter vår mening en av de mest spennende og uforutsigbare svenske spillutviklerne på markedet i dag. De evner nesten alltid å komme opp med noe nytt og innovativt, samtidig som de tør å utvikle automater ingen andre ville funnet på å lansere. Dette gjør at spillere ofte enten elsker eller hater deres automater, men det gjør ingenting så lenge de gir oss titler som Sam On The Beach, Tahiti Gold, Chi og Valkyrie.

Nok en særegen ELK Studios-automat

Som store fans av ELK Studios gjør det oss nesten vondt å kritisere dem for mye, for vi trenger spillutviklere som tør å gjøre akkurat som det passer dem. Spillere verden over elsker dem og selv om vi personlig ikke er fans av deres Classic-serie, kunne vi ikke forestilt oss en spillhverdag uten ELK Studios unike tankesett.

Klassikere har i alle år vært ekstremt populære blant spillere, og både NetEnt, Play’n GO, Yggdrasil, Microgaming og flere andre har alle gitt ut nye og moderne klassikere de siste årene. Det er ikke bare fordi at de eldste automatene har sett bedre dager, men nettopp fordi spillere elsker en klassiker. ELK Studios gjør dog som de ofte gjør, og gir oss nok engang en helt unik klassiker med funksjoner du aldri ser på en 3-hjuls automat. Satt på en enkel bakgrunn som minner litt om Matrix-filmene, føyer Win Win seg perfekt inn i rekken av andre automater i serien.

Om du kjenner til Classic-serien til ELK Studios, er du allerede kjent med automater som Ivanhoe, Route 777, Vegas Diamonds og Hit It Big. Vi har for det meste gitt alle automatene tre av fem mulig stjerner, men det er ikke nødvendigvis fordi de er dårlige automater. Det er mer på grunn av at de er så totalt unike og på ingen måte automater for massene. Win Win er, som de andre automatene i serien, preget av grafikk som minner mer om et dataspill for Commodore 64 gitt ut på 1980-tallet, enn en moderne automat lansert i 2019. På den andre siden er dette klassisk ELK Studios, hvor de gir deg en 3-hjuls klassiker, med klassiske symboler funksjoner og gevinster du ikke får av noen andre.

De gamle er fortsatt best?

Mange spillutviklere tar gjerne i bruk litt mer moderne symboler når de utvikler det vi liker å kalle moderne klassikere. ELK holder seg dog til de samme symbolene som har vært brukt siden tidlig 1900-tallet. Det starter med fruktige symboler som sitron, kirsebær og melon. De tre symbolene sikrer deg gevinster på mellom 50 og 100 mynter.

Så kommer tre ulike BAR-symboler, alle av medium verdi, med gevinster på mellom 150 og 500 mynter om du lander tre like på en linje. De mest verdifulle symbolene er også denne gangen 7er, som i likhet med BAR-symbolet, kommer i tre varianter. Lander du tre like 7ere vinner du fra 700 til 1,500 mynter, og med hjelp av multiplikator og wilds kan du på et enkelt spinn vinne 1,500 ganger innsats.

Med medium/høy volatilitet vil du kunne regne med å vinne mindre gevinster jevnt og trutt, mens de litt større gevinstene naturlig nok kan la vente på seg. Du kan som alltid justere innsats selv fra 0,10 mynter til 100 mynter på hvert spinn, eller du kan benytte deg av ELK Studios Betting Strategy, som automatisk vil endre innsats underveis slik at dine vinnersjanser optimaliseres maksimalt.

Win Win med multiplikator

Symbolet av automatens logo er et du må holde et ekstra godt øye med. Det kan kun dukke opp på hjul en og tre, men selv om du bare skulle lande ett symbol vil det gi deg en gevinst også på de to neste symbolene på linjen. Lander du WIN-symbolet på både hjul en og tre, utløser du multiplikatoren på ganger 10. Skulle du på samme tid ha den gyldne 7er på det midterste hjulet, vinner du 500 ganger innsats.

Locked Reel Respin

Hver gang du lander det samme symbolet på hjul en og tre, vinner du et respin hvor hjul en og tre er låst fast mens hjul to spinner fritt. Skulle du lande bonussymbolet på alle tre hjulene, får du tre muligheter til å prøve lykken på bonusspillet, hvor gevinstene kan komme opp i 5,000 ganger innsats.

Bonusspill

Tre bonussymboler av diamanten, uansett hvor på hjulene det lander, vil utløse bonusspillet hvor du kan vinne uendelig med gratisspinn. Spillet starter på en helt tilfeldig multiplikator på mellom ganger tre og ganger 10. For hver gevinst øker multiplikator ett hakk til den kommer til ganger 10, og for hvert spinn uten gevinst faller den et hakk. Så lenge den holder seg over to, vil bonusspillet fortsette.

WIN-symbolet er selvsagt også aktiv under gratisspinn, i tillegg til at alle nye bonussymboler gjøres om til sticky wilds, og skulle du utløse Locked Reel Re-spin, vil det sette bonusspillet på pause mens du spinner ditt respin.

 

100 % opptil 5 000 kroner + 999 gratisspinn
Fordeler
 • Uendelig med gratisspinn
 • Mange gode funksjoner
 • Vinn 5000x innsats
Ulemper
 • Spesielt design
 • Kan bli for sær for mange
100 % opptil 5 000 kroner
999 gratisspinn
Vi har så langt ikke vært den største tilhengerne av ELK Studios Classic-serie, men nå begynner det virkelig å svinge av serien. Grafikk og design er ennå på den spesielle siden, men funksjoner og toppgevinst er nøyaktig hva vi ønsker. At alle funksjoner er aktive under bonusspillet er et enormt pluss og uendelig med gratisspinn er alltid en stor suksess. Om du ikke har latt deg overbevise av Classic-serien til ELK ennå, er dette automaten som kan få deg til å endre mening. Denne automaten er helt klart verdt et besøk til Mr Win Casino, som gir deg 10 gratisspinn bare for å registrere deg, og en velkomstbonus på opptil 5,000 kroner eller 999 gratisspinn når du gjør et innskudd.

Andre automater du kanskje liker

Del på