header
Trude Sørensen Berge
11.10.2019

Viking Age

Vurdering
9/10
LeverandørBetsoft
Spillinformasjon
 • Hjul5
 • Gevinstlinjer30
 • FreespinsJa
 • JackpotNei
 • RTP94.2%
 • Utgitt2012

Volatilitet

Lav
Høy

Grafikk

8/10

Bonuser

9/10

Spillopplevelse

10/10

Velkommen tilbake til Vikingtiden i den knallbarske 3D-automaten Viking Age fra Betsoft! Her er det muskler, vakre vikingjenter og store skatter som venter på å bli hentet!

Viking Age er en 3D-automat som har 5 hjul og 30 gevinstlinjer, i tilleg til funksjonene Runestone Doors, Multiplier Free Spin og bonusspillet Arm Wrestling! Her er det mye action for pengene, og du kan prøve denne fantastiske automaten gratis her på siden eller med ekte penger hos vår samarbeidspartner Mr Green!

Innsatsmuligheter

I Viking Age har man muligheten til å justere verdien på myntene fra 0.02 til 0.50 og å velge om man vil spille med 1-5 mynter pr innsatslinje. Dette betyr at maks innsats pr. spinn på denne automaten blir 150 kreditter.

Runestone Doors

Bonusfunksjonen Runestone Doors trer i kraft hvis man får 3 eller flere hjelmsymbolet i en hvilken som helst posisjon på hjulene. I denne bonusfunksjonen skal du hjelpe vikingjenta Amma å velge ett av at runesymbolene, og her har man muligheten til å vinne både pengepremier, free spins eller å få tilgang til bonusspillet!

Multiplier Free Spins

3 eller flere symboler av vikingjenta Amma i uansett posisjon på hjulene startet bonusfunksjonen Multiplier Free Spins. Her får vi se at Amma finner en skjult multiplikator-funksjon bak steinene som omgir spilleautomaten. For hvert gratisspinn vil også disse multiplikatorene snurre. Hvis man da får en vinnende kombinasjon på en gevinstlinje som har samme multiplikator på både høyre og venstre side vil gevinsten bli multiplisert med nettopp denne!

Bonusspillet Arm Wrestling

3 eller flere håndbak-symboler setter i gang bonusspillet Arm Wrestling. Man blir tatt med til et nytt skjermbilde hvor man skal velge hvem man tror vinner håndbak-kampen av Elgrim eller Erik. Når man har valgt side skal man deretter velge kron eller mynt på den spinnende mynten for å avgjøre hvem som vinner kampen. Velger man rett 3 ganger vinner den vikingen man har satset på og velger man feil 3 ganger taper man. Her er det store gevinster å hente og til og med trøstepremien er solid!

100% opptil 2 500 kr + 200 freespins
Fordeler
 • Runestone Doors Bonus Gratisrunder med multiplikator Arm Wrestling bonusspill Grafikk
 • Gratisrunder med multiplikator
 • Arm Wrestling bonusspill
 • Grafikk
Ulemper
 • Ingen
100% opptil 2 500 kr
200 freespins
3D-automaten Viking Age er en helt utrolig og kraftfull videoautomat – bom basta! Grafikken er upåklagelig, musikken er tøff og premiene er store – hva mer kan man ønske seg! Nok et innertier fra Betsoft Gaming! Prøv også automatene Barbary Coast og Gonzos Quest!

Andre automater du kanskje liker

Del på