header
Trude Sørensen Berge
16.08.2021

Victorian Villain

Vurdering
8/10
LeverandørMicrogaming
Spillinformasjon
 • Hjul5
 • Gevinstlinjer243
 • FreespinsJa
 • JackpotNei
 • RTP95.72%
 • Utgitt2011

Volatilitet

Lav
Høy

Grafikk

8/10

Bonuser

8/10

Spillopplevelse

8/10

Victorian Villain er en spilleautomat som gir oss vaskeekte detektiv-spenning fra den viktorianske tidsepoken! Let etter de avgjørende sporene som kan føre til morderen – her er det mye spennende i vente!

I Victorian Villain får vi oppleve en spilleautomat som har 5 hjul og funksjonen All Pays. All Pays er en funksjon som gjør at man ikke har de tradisjonelle gevinstlinjene, men at symbolene danner kombinasjoner så lenge de havner på tilstøtende hjul. Andre funksjoner er wildsymbol og to scattere som kan sørge for at man vinner gratisrunder og bonusspill. Prøv spilleautomaten gratis her eller med ordentlige penger hos våre samarbeidspartnere!

Innsatsmuligheter

Victorian Villain gir spilleren muligheten til å spille med 1-5 mynter og med en verdi på myntene som går fra 0.01 til 0.50. Maksimal innsats pr. spinn er på 62,5 kreditter.

All Pays-funksjon

All Pays-funksjonen er som sagt en funksjon som overflødiggjør de tradisjonelle gevinstlinjene, og dette betyr at like symboler utbetaler så lenge de havner på tilstøtende hjul fra hjulet helt til venstre og mot høyre.

Wilderstatter

Victorian Villain-logoen er wild og det betyr at det kan være en del av kombinasjoner sammen med andre vanlige symboler. Symbolet kan altså sies å ha en joker-liknende funksjon. Wildsymbolene vises bare på hjul 2, 3 og 4 i Victorian Villain.

Scatter 1: Villain Free Spin Bonus

Hodeskallesymbolet er Scatter 1, og om man får et slikt symbol både på hjul 1, 2 og 3 i en tilfeldig posisjon begynner Villain Free Spin Bonus. Villain Free Spin Bonus består av forskjellige pakker med gratisrunder og multiplikatorverdier, og man får muligheten til å velge en av disse.

Villain Free Spin Bonus Gratisrundepakker

5 gratisrunder hvor alle gevinster multipliseres med 10
10 gratisrunder hvor alle gevinster multipliseres med 5.
15 gratisrunder hvor alle gevinster multipliseres med 3.

Scatter 2: Search For Clues

Får man Search For Clues-symbolet både på hjul 3, 4 og 5 starter bonusspillet med samme navn. Spilleren velger enkelt og greit blant gjenstander i rommet og gjenstandene inneholder enten en gevinst eller ordene ‘Collect’. Så lenge man finner gevinster får man fortsette å velge, men om man finner ‘Collect’ samles gevinstene inn og man fortsetter i vanlig spillmodus.

Sjekk også ut When Pigs Fly!

20 freespins ved registrering! 100% opptil 6000kr + 300 cash freespins!
Fordeler
 • Grafikk
 • Gratisrunder
 • Bonusspill
 • Wilds
Ulemper
 • Trenger vi virkelig den latteren for hvert spinn?
20 freespins ved registrering! 100% opptil 6000kr
300 cash freespins!
Detektivspenning er bestandig morsomt, og dette får man oppleve i bøtter og spann i spilleautomaten Victorian Villain! Nydelig grafikk og lyd, gratisrunder og morsomt bonusspill sørger for at Victorian Villain havner høyt på listen over våre favorittautomater! Hvis du liker denne automaten kan vi på det varmeste anbefale Thief fra NetEnt og Heist fra Betsoft!

Andre automater du kanskje liker

Del på