header
Ida Moen Olsen
13.10.2019

Vicky Ventura

Vurdering
8/10
LeverandørRed Tiger Gaming
Spillinformasjon
  • Hjul5
  • Gevinstlinjer243
  • FreespinsJa
  • JackpotNei
  • RTP96.16%
  • Utgitt2019

Volatilitet

Lav
Høy

Grafikk

7/10

Bonuser

9/10

Spillopplevelse

8/10

Red Tiger Gaming inviterer deg med på skattejakt sammen men den vakre Vicky Ventura, en kvinnelig Indiana Jones som ikke lar seg stoppe av noe i jakten på krystallene som ligger skjult i den dype jungelen. Hjelp henne med å finne det skjulte skattekammeret og du vil bli hederlig belønnet med gevinster på opptil 10,000 ganger innsats. Desto nærmere du kommer skatten, desto flere gevinstlinjer spiller du med på hjulene, som kan utvide seg helt opp til 16,807 linjer.

Skattejakt i den dype junglene i Sør-Amerika er ikke noe nytt tema på spilleautomater og det er heller ikke første gang Red Tiger gir ut en automat med dette temaet. Mange fans vil huske Lora som vi ble kjent med gjennom Golden Temple-automaten i 2016. Automatene har mange likhetstrekk når det kommer til tema, og selv om RTP på Vicky Ventura er litt lavere med 96,16%, har begge medium volatilitet, og Vicky Ventura kan lokke med langt bedre grafikk, samt langt flere gevinstlinjer og funksjoner.

Red Tiger Gaming er ikke den mest kjente spillutvikleren blant norske spillere, og mye av grunnen til det er nok å finne i at selskapet jobber både mot det europeiske og det asiatiske markedet, samt at de bare har holdt det gående siden 2014. Når man vet det, er det ganske så imponerende at de allerede har nesten 80 automater på sin CV og flere spennende nyheter er på vei. Med automater som Jack in a Pot, Santa’s Spin, Rocket Men, Jester Spin og The Greatest Train Robbery, har Red Tiger Gaming bevist at de kan levere meget gode automater innen et bredt spekter av tema.

En langt penere Indiana Jones

I det man laster Vicky Ventura, minner den umiddelbart om de fleste andre eventyr-automater på markedet. Nesten alle spillutviklere har en eller flere automater med dette temaet på sin CV og det er ikke uten grunn. Temaet gjør seg utrolig godt på automater og vi spillere er veldige svake for en spennende skattejakt. Det sagt, er det spesielt en automat Vicky Ventura minner mer om enn andre; Ecuador Gold fra våre venner i ELK Studios. Den er også satt i den dype jungelen og har ekspanderende hjul.

Så er du fan av Ecuador Gold, bør du helt klart også teste ut Vicky Ventura. Automaten er utviklet med siste versjon av html5, så du kan lett bli med Vicky Ventura ut på eventyr både via PC, mobil og nettbrett. Grafikken er veldig god, og selv om automaten har en rekke likhetstrekk med andre automater, står den veldig godt på egne bein med en rekke flotte animasjoner og gode funksjoner som Mystic Totems, gratisspinn, wilds og ekspanderende hjul.

En kvinnelig Indiana Jones fungerer utmerket og Vicky Ventura er automatens wild og spiller en viktig rolle gjennom hele spillet. Lydsporet passer automaten meget bra og det er ingen mangel på spenning når du spinner hjulene og samler opp magiske krystaller som til slutt aktiverer Mystic Toten Beams som legger til opptil tre låste rader med vinnende symboler.

Alt en moderne skattejeger måtte trenge

“Alltid beredt” heter det seg i speideren og det er også Vicky Ventura når hun legger ut på tur. Automatens best betalende symboler er alle av eiendeler man trenger før man kan legge ut på skattejakt, og både kikkert, et gyldent kompass, skattekart, notatblokk, og hatt og pisk er selvsagt med. De nevnte symbolene betaler alle fra tre til 15 ganger innsats om du skulle lande fem like symboler på en linje.

Automaten kommer også med fire symboler av lavere verdi som alle er gjort opp av kortsymbolene spar, hjerter, ruter og kløver, som for anledningen er hugget ut av stein. De fire symbolene betaler alle 1,5 ganger innsats om du lander fem like symboler på en av de mange gevinstlinjene. Gevinstene kan høres litt beskjedne ut, men det er viktig å huske at du kan lande opptil flere vinnende kombinasjoner når du spiller med over 16,000 linjer og på Vicky Ventura betales alle vinnende kombinasjoner, og ikke bare de høyeste.

Med mellom 243 og 16,807 gevinstlinjer har du som spiller ingen kontroll over antall linjer du spiller med og du kan på ingen måte endre dem selv. Innsatsen du velger å spille med, har du derimot full kontroll på og du kan satse så lite som 0,1 mynter og helt opp til 10 mynter på hvert spinn. Nå er ikke RTP like høy som vi liker å se den, men med medium volatilitet og toppgevinst på 10,000 ganger innsats, kan det raskt lønne seg å spille med litt høyere innsats på Vicky Ventura.

Mystic Totem Beam

Som nevnt er det symbolet av Vicky Ventura som er automatens wild og det kan hjelpe deg med å danne en lang rekke nye gevinstlinjer underveis, men den virkelige stjernen på automaten er den mystiske totempælen som står på høyre side av hjulene. Underveis i spillet samler den opp krefter hver gang du lander symboler av de magiske krystallene. For hver krystall du lander vil den sende ut et blått lys som låser opp en rad med låste symboler på toppen av hjulene.

De låste symbolene kan skjule wildsymboler, convert symboler, flere magiske krystaller, og free spin-symboler som kan hjelpe deg vinne gratisspinn.

Gratisspinn skuler seg bak Free Spin-symbolet og hver gang du lander tre slike symboler vinner du 10 gratisspinn. Før gratisspinnene starter, kommer to ekstra rader med låste symboler til syne. For at de skal åpnes må du lande tre nye free spin-symboler. Hver gang du gjør det, åpner en låst rad seg og du vinner ti nye gratisspinn, i tillegg til at antall gevinstlinjer økes.

 

25-200% opptil 20 000 kr + 200 freespins
Fordeler
  • Flott design
  • Ekspanderende hjul
  • Kjent tema
Ulemper
  • Ikke direkte nyskapende
25-200% opptil 20 000 kr
200 freespins
Vicky Ventura kan by på flott grafikk og mye spenning med opptil tre rader med låste symboler. Automaten er ikke direkte nyskapende, men det tilbyr en veldig god spillopplevelse på alle enheter, og en toppgevinst på 10,000 ganger innsats er det ingenting å utsette på. Om du er fan av skjulte skatter og eventyr i den dype jungelen, er det bare å sette nesen i retning Dunder Casino hvor du finner et godt utvalg av automater fra Red Tiger, og som ny spiller kan du plukke opp en velkomstbonus på 20.000 kroner og 200 gratisspinn.

Andre automater du kanskje liker

Del på