header
Are Eirik Nilsen
02.09.2021

Valletta MegaWays™

Vurdering
8/10
LeverandørBlueprint Gaming
Spillinformasjon
 • Hjul6
 • Gevinstlinjer15625
 • FreespinsJa
 • JackpotNei
 • RTP96.39%
 • Utgitt2019

Volatilitet

Lav
Høy

Grafikk

8/10

Bonuser

8/10

Spillopplevelse

8/10

Er du klar for å gå på skattejakt i storbyen Valletta? Dette er hovedstaden i Malta, en øy som befinner seg midt i middelhavet. Kjent for sitt utmerkede klima, dykkemuligheter, freshe strender og for å huse de største iGaming operatørene i verden.

Denne spilleautomaten derimot bygger nok på «The Great Siege of Malta» som tok plass så langt tilbake som 1565. Dette var når Ottoman-riket prøvde å ta over kontroll over øya fra ridderne som bodde der på den tiden, ridderne fra «St. John’s» ordenen.

Dette forsøket var ikke vellykket dog, og ridderne sto imot angrepet og jaget soldatene fra Ottoman-riket tilbake dit de kom fra. Blueprint Gaming har vært på jobb igjen de, og levert nok en god spilleautomat med den velkjente MegaWays™ funksjonen. Vi kjenner igjen denne MegaWays™ mekanikken fra en rekke nye fete spill, som for eksempel; Bonanza, Extra Chilli og Primal.

MegaWays™ er en innovasjon fra Big Time Gaming, som gir deg flere måter å vinne på enn i en standard spilleautomat. Antall måter å vinne på varierer fra spinn til spinn, og du kan aldri vite hvor mange forskjellige vinnerkombinasjoner neste spinn byr på. Nå prøver Blueprint seg med BTG-lisens nok en gang på en MegaWays-variant som vi virkelig liker. La oss se hvordan Valletta MegaWays™ måler seg mot konkurransen!

Layout, vinnerkombinasjoner og gigantiske gevinster

Valletta MegaWays™ har et oppsett på 6 hjul istedet for det klasssiske 5×3-oppsettet vi kjenner fra en rekke andre spilleautomater. Antall rader varierer fra spinn til spinn på grunn av MegaWays-funksjonen. Det som er fett med MegaWays-funksjonen er at man kan få enormt mange vinnerkombinasjoner, faktisk kan vi komme helt opp i 15 625 ulike måter å vinne på. På toppen av hjulene står det et display som hele tiden viser hvor mange vinnerkombinasjoner du har tilgjengelig.

Gevinster gis for matchende symboler fra venstre til høyre, uavhengig av størrelsen. Innsatsnivået i spillet strekker seg fra 1 kr til 100 kr per spinn – noe som tilsier at spilleautomaten burde passe for enhver slots-entusiast uavhengig av budsjett. Selv om spillet ikke har helt sinnsykt høye innsatser så kan du fortsatt vinne helt spinnville gevinster på denne spilleautomaten, ettersom du både har Sticky Wins samt megaveier!

Gjennomført design med riddere, kanoner og skattekart

På hjulene vil du selvfølgelig finne premium-symboler av riddertiden fra gamle dager – som løve-emblemet, skattekartet over Valletta, ridder-skjoldet og den velkjente brevåpneren. I tillegg vil du finne de vanlige kortsymbolene A, K, Q, J, 10 og 9 som representerer symbolene med lavere verdi.

Blueprint har virkelig vært på jobb med designet på denne spilleautomaten, og vi liker det de har gjort her. Her snakker vi animasjoner, fete symboler, en historie vi kan leve oss inn i og et overordnet godt design.

Lukrative freespins og en rekke spesialfunksjoner

Valletta MegaWays™ inneholder en rekke spesialfunksjoner, viktigst av alle er kanskje det faktum at du kan få såkalte «Sticky Wins» – noe som betyr at for hver eneste gevinstlinje du klarer å lage – så blir symbolene som tar del i den vinnende kombinasjonen holdt på plassen sin og tar dermed del i de neste spinnene. Dette fortsetter helt til man ikke klarer å matche flere symboler.

I tillegg blir det lagt til ekstra wild- og scatter-symboler på samtlige hjul under «Sticky Wins«-funksjonen noe som betyr at det er enklere å få store gevinster når vi har låste symboler. Det er altså mye enklere å utløse freespins runden under «Sticky Wins»-funksjonen.

Det optimale i Valletta MegaWays™ uansett – som i så mange andre spilleautomater – er selvfølgelig å få freespins funksjonen aktivert. Alle som har erfaring i spilleautomat verden veit at det er i freespin-verden penga printes. For å utløse freespins i Valletta MegaWays™ så trenger vi å samle inn 3 eller flere bonus-symboler spredt på hjulene, flere bonus-symboler gir ytterligere freespins.

3 bonus symboler gir henholdsvis 10 freespins med «Sticky Wins» og ekstra Wild symboler

4 bonus symboler gir henholdsvis 12 freespins med «Sticky Wins» og ekstra Wild symboler

5 bonus symboler gir henholdsvis 15 freespins med «Sticky Wins»  og ekstra Wild symboler

6 bonus symboler gir henholdsvis 20 freespins med «Sticky Wins» og ekstra Wild symboler

Kjøpe freespins

Som i mange andre Blueprint automater så kan vi altså også i denne kjøpe oss inn i freespins verden, dette koster 100x ganger innsatsen – og kan gjøres via en såkalt «Feature Buy» funksjon – dette er en funksjon som garanterer at bonusrunden inntreffer.

RTP og volatilitet

Den teoretiske tilbakebetalingen til spillere (RTP) på denne spilleautomaten ligger på 96.39%. Dette er et konkurransedyktig tall, men samtidig er det et tall som ligger veldig nærme med spilleautomater som har langt mindre måter å vinne på. Med andre ord så har spilleautomaten høy volatilitet, og det kan ta lang tid mellom gevinster av betydning – men klarer man å treffe godt nok så har spilleautomaten enormt gevinstpotensiale.

 

100% opptil 2 500 kr + 200 freespins
Fordeler
 • Gjennomført design og tema
 • MegaWays™ mekanikken
 • Freespins med Sticky Wins
 • Muligheter for ekstremt store gevinster
Ulemper
 • Vi kunne likt å se flere funksjoner
100% opptil 2 500 kr
200 freespins
Alt i alt så er Valletta MegaWays™ et gjennomført spill med godt tema, lukrative freespins, "sticky wins" og "feature buy" funksjoner. Vi kan ikke si at spilleautomaten skiller seg enormt mye ut i forhold til andre MegaWays™ spill vi har sett tidligere, som for eksempel; Genie Jackpots og Primal MegaWays™. Men alt i alt så gjør egentlig dette ikke noe. Vi liker megaveier, og vi liker enorme gevinster - og derfor liker vi selvsagt Valletta MegaWays™ - treffer man godt nok på denne kassa så snakker vi episke gevinster av typen vi skriver hjem til mor om. Hvis du har lyst til å finne skjulte skatter blant gatene i selveste Valletta, hovedstaden i Malta - så kan du besøke Guts Casino, hvor nye kunder kan få opptil 100% i bonus på sitt første innskudd opptil 2500 kroner - og med på kjøpet får du 200 eksklusive freespins uten omsetningskrav. De kjører også en rekke bonustilbud og kampanjer for alle sine lojale kunder, blant annet får du freespins på de fleste nye spilleautomatene på siden.

Andre automater du kanskje liker

Del på