bg
10.13.2019 - Trude Sørensen Berge

Untamed - Giant Panda

Vurdering
8/10
Spillinformasjon
Hjul5
Gevinstlinjer243
FreespinsJa
JackpotNei
RTP96.4%
Utgitt2012
Volatilitet
Lav
Høy

Grafikk

7/10

Bonuser

9/10

Spillopplevelse

8/10

Spilleautomaten Untamed – Giant Panda er oppfølgeren til den første automaten, Untamed – Bengal Tiger, i Microgamings Untamed-serie. I denne automaten får vi muligheten til å foreta en Kina-reise og tilbringe litt tid sammen med det utrydningstruede dyret i dets naturlige miljø!

Untamed – Giant Panda er som sagt en spilleautomat fra Microgaming, og den består av 5 hjul og 243 Ways to Win, noe som betyr at gevinstlinjene er borte. Andre funksjoner automaten kan skilte med er Collect A Wild, Lucky Nudge, Brilliant Wilds og Your Gamble! Denne automaten er spekket med underholdning!

243 Ways To Win

I Untamed – Giant Panda er gevinstlinjene fjernet og funksjonen 243 Ways to Win har tatt deres plass. I stedet for at symbolene i vinnende kombinasjoner må havne langs gevinstlinjer, dannes vinnende kombinasjoner ved at like symboler havner på tilstøtende hjul, fra hjulet lengst til venstre og mot høyre. Dette gir altså totalt 243 måter å vinne på. I Untamed – Giant Panda har man muligheten til å satse fra 0.30 til 4.50 kreditter på et enkelt spinn. 243 Ways to Win gjør at man ikke har muligheten til å justere antallet mynter.

Wildsymbol og Collect A Wild-funksjonen

Untamed – Giant Panda symbolet er wild/joker, og er derfor et symbol som kan inngå i kombinasjoner med andre vanlige symboler. Wildsymbolet kan også være en del av flere vinnende kombinasjoner samtidig. Collect A Wild er en funksjon som registrerer alle wildsymbolene man samler inn. Under hvert hjul kan man se fire tomme felt, og når et wildsymbol vises på hjulene vil det legge seg i et slikt tomt felt under det aktuelle hjulet. Når alle feltene under et hjul er fylt opp vil hele dette hjulet bli til et wildsymbol i 4 runder – dette vil selvsagt øke sjansene til gevinst kolossalt!

Scatter, gratisrunder og Brilliant Wilds

Scattersymbolet i Untamed – Giant Panda er symbolet av det store øyet, og dette gir utbetaling uansett hvor det havner på hjulene. Hvor stor scattergevinstene blir er avhengig av hvor stor innsats man har spilt med.

Hvis man får 3, 4 eller 5 scattersymboler vinner man i tillegg til myntgevinster også 10 gratisrunder. I gratisrundene kan funksjonen Brilliant Wilds tre i kraft, noe som betyr at wildsymboler som kommer til syne vil feste seg til hjulene i gratisrundene, og holde sin posisjon i resten av spinnene – da kan det fort bli Big Wins!

Lucky Nudge

I tilfeller hvor man har 2 scattere på hjulene og man kan se ett eller flere ‘snikende’ scattere øverst eller nederst på hjulene, trer Lucky Nudge i kraft. Et ‘snikende’ scatter er et scattersymbol som bare vises delvis øverst eller nederst på et hjul. Hvis det er to andre scattere på hjulene vil den ‘snikende’ scatteren flytte seg opp eller ned slik at det vises helt på hjulet, og dermed utløse gratisrundene i Untamed Giant Panda.

Your Gamble

I Untamed-serien fra Microgaming har selskapets Gamble-funksjon på spilleautomatene gjennomgått en real oppussing! I Your Gamble har man muligheten til å justere egne vinnersjanser og dermed også premiene. Jo større vinnersjanser man setter, jo mindre blir gevinsten – og omvendt. Vi får se en jordklode som er dekket av et rødt og et grønt felt, hvor det grønne feltet illustrere vinnersjansene våre. Ved å klikke på pluss eller minus justerer man disse verdiene og dermed også vinnersjansene. Man klikker spinn og en kompassnål vil spinne rundt og stoppe enten på rødt eller grønt felt. En veldig bra gambling-funksjon fra Microgaming!

 

Lansert
2012-06-20
Tilbakebetalingsprosent
96.4
Volatillitet
Medium
Maks gevinst
Gratisspinn
Ja
Hjul
5
Gevinstlinjer
243
Innsats
undefined kroner
Bonusfunksjoner

6000 kr og 100 freespins + 20 freespins uten innskudd!

Fordeler
  • Lucky Nudge
  • Grafikk Gratisrunder
  • Gratisrunder med Brilliant Wilds
Ulemper
  • Gratisrundene kan bli litt 'daffe'

Oppsummering

Untamed Giant Panda er en herlig automat fra Microgaming og vi har allerede blitt svært betatt av Untamed-serien deres! Masse funksjoner, free spins med store gevinstmuligheter, herlige wilds og masse mer gjør dette til en utrolig underholdende spilleautomat! Sjekk også ut etterfølgeren Untamed Wolf Pack

6000 kr og 100 freespins + 20 freespins uten innskudd!

Del på