bg
10.11.2019 - Trude Sørensen Berge

True Illusions

Vurdering
8/10
Spillinformasjon
Hjul5
Gevinstlinjer30
FreespinsJa
JackpotNei
RTP96.2%
Utgitt2011
Volatilitet
Lav
Høy

Grafikk

7/10

Bonuser

8/10

Spillopplevelse

9/10

I 3D slot’en True Illusions fra Betsoft får vi oppleve et helt magisk show fra orkesterplass! Spill og vinn gevinster mens tryllekunstneren underholder deg med fantastiske triks underveis!

True Illusions en en 3D-slot fra Betsoft og har 5 hjul og 30 gevinstlinjer. Automaten har også en rekke wildfunksjoner, free spins og en bonusrunde som bærer navnet Pick A Card, Any Card. Automaten kan du spille helt gratis her hos oss på NorskeSpilleautomater.com eller med hard cash hos vår samarbeidspartner Mr Green og hans casino!

Innsatser

Innsatsmulighetene i True Illusions er mange og man kan bruke en myntverdi som går fra 0.02 til 0.50. I tillegg til dette kan man sette alt fra 1 til 5 mynter pr innsatslinje, og totalt betyr dette at den maksimale innsatsen pr spinn blir solide 150 mynter. Automaten passer derfor like godt til de som satser hardt som til de som bare ønsker litt magi i hverdagen.

Wildfunksjoner

I True Illusions finnes det flere wildfunksjoner, og du kan lese mer om disse nedenfor:

Wildsymbolet i True Illusion er symbolet som er merket tydelig med ‘Wild’, og er et symbol som kan erstatte et hvilket som helst annet symbol på automaten. Unntaket er Magiker-symbolet og Spillekort-symbolet. At symbolet kan erstatte andre symboler betyr at det kan inngå i en hvilken som helst kombinasjon sammen med andre symboler og danne vinnende kombinasjoner med disse. Med sine egenskaper kan også det samme wildsymbolet være en del av flere vinnende kombinasjoner samtidig.

Wild Reels

funksjonen settes igang hvis man får 3 stablede (stacked) wildsymbolet oppå hverandre på det midterste hjulet. Det som da skjer er at hele det midterste hjulet på automaten blir til et wildsymbol over et visst antall runder (inntil 7!), noe

som øker vinnersjansene betraktelig. Mens Wild Reel-rundene pågår kan man ikke endre noe på innsatsen uten at Wild Reel-funksjonen avsluttes, så her er det bare å holde fingrene av fatet.

Free spins

Hvis man får 3 eller flere av Magiker-symbolet i uansett posisjon på hjulene vinner man gratis runder. Hvis man vinner gevinster i gratisrundene vil alle symbolene i den vinnende kombinasjonen forsvinne og gjøre plass til nye symboler, noe som igjen kan føre til at man vinner ytterligere gevinster på det samme spinnet.

Pick A Card, Any Card – Bonusrunde

3 eller flere Spillekort-symboler i en hvilken som helst posisjon på hjulene vil sette i gang bonusspillet Pick A Card, Any Card. Stort enklere kan det ikke gjøres – du skal bare plukke et kort å la deg trollbinde av bonusgevinsten som nå dukker opp!

Lansert
2011-08-15
Tilbakebetalingsprosent
96.2
Volatillitet
Medium
Maks gevinst
Gratisspinn
Ja
Hjul
5
Gevinstlinjer
30
Innsats
undefined kroner
Bonusfunksjoner

Sett inn 200 kr - Spill med 1000 kr

Fordeler
  • Wilds og wild reels
  • Gratisrunder
  • Enkel bonusrunde
Ulemper
  • 'Typisk' Betsoft

Oppsummering

Som vanlig fra Betsofts side, så er True Illusions en sann fryd for øyet – og potensielt lommeboka hvis du har hellet med deg! Fantastisk grafikk, store gevinster og morsomme karakterer gjør dette til en innertier av Betsofts 3D slots!

Sett inn 200 kr - Spill med 1000 kr

Del på