bg
10.11.2019 - Trude Sørensen Berge

Triple Crown

Vurdering
3/10
Spillinformasjon
Hjul3
Gevinstlinjer1
FreespinsNei
JackpotNei
RTP94.5%
Utgitt2011
Volatilitet
Lav
Høy

Grafikk

4/10

Bonuser

2/10

Spillopplevelse

2/10

Spillet er ikke aktivt lenger, sjekk heller ut Blood Eternal fra Betsoft

I den østen-inspirerte spilleautomaten Triple Crown fra Betsoft, blir vi tatt med på en liten tidsreise til den gangen spilleautomater hadde én innsatslinjen og datidens maksinnsats er det samme som nåtidens lommerusk for oss!

Triple Crown er en automat som har 3 hjul og én enslig gevinstlinje. Vi finner ingen spesialfunksjoner på automat som f.eks. wilds, men spillet har en maksutbetaling på 5000 mynter. Automaten kan spilles gratis her på NorskeSpilleautomater.com eller med ekte penger hos vår samarbeidspartner 7red Casino.

Innsatsmuligheter

Myntverdien i Triple Crown kan justeres fra 0.02 til 1.00 og man kan spille med 1-3 mynter på spillets ene gevinstlinje. Dette betyr selvsagt at den maksimale innsatsen pr. spinn på Triple Crown blir 3 kreditter. På utbetalingstabellen kan man se at det er en markant forskjell på gevinstene alt etter om man spille med 1, 2 eller 3 mynter.

Maksgevinst

Maksgevinsten i Triple Crown er som tidligere nevnt på 5000 mynter, og for å vinne denne må man få 3 Triple Crown-symboler på gevinstlinjen. Man må også spille med maksimal innsats for å kunne stikke av med denne.

Triple Crown er også slik at man ikke nødvendigvis trenger 3 symboler for å vinne. Spillet har et symbol av en Aladdin-lampe, og dette symbolet gir gevinst selv om man får bare 1 eller 2 av dette symbolet, uansett hvor det havner. Dette gir symbolet nærmest en scatter-aktig funksjon.

Symboler

Av symboler i Triple Crown finner vi de kjente BAR-symbolene i flere forskjellige varianter, i tilleg til den nevnte Aladdin-lampen, en moské og Triple Crown-symbolet.

Lansert
2011-06-15
Tilbakebetalingsprosent
94.5
Volatillitet
Medium
Maks gevinst
Gratisspinn
Nei
Hjul
3
Gevinstlinjer
1
Innsats
undefined kroner
Bonusfunksjoner

100% opptil 2 500 kr + 200 freespins

Fordeler
  • Klassisk automat
Ulemper
  • Utdatert og gammel

Oppsummering

Den enkle spilleautomaten Triple Crown er på tross av sin enkelhet nokså sjarmerende. Dette er en automat man spiller mest for moro skyld og for kanskje å mimre litt om de tider da automatene sto plassert rundt om på landets bensinstasjoner.

100% opptil 2 500 kr + 200 freespins

Del på