header
Ida Moen Olsen
06.09.2021

Tractor Beam

Vurdering
8/10
LeverandørNoLimit City
Spillinformasjon
  • Hjul5
  • Gevinstlinjer20
  • FreespinsJa
  • JackpotNei
  • RTP96.2%
  • Utgitt2019

Volatilitet

Lav
Høy

Grafikk

8/10

Bonuser

8/10

Spillopplevelse

8/10

NoLimit City er en spillutvikler som aldri har vært redd for å tenke nytt eller for å skille seg ut. Nettopp det er grunnen til at så mange liker dem. De utvikler virkelig unike automater som tilbyr virkelig underholdende spillopplevelser. Med Tractor Beam gir de deg en humoristisk automat, som spiller på alle historiene om aliens som kommer til jorden for å stjele kyr og andre gårdsdyr.

Historiene er mange, og over fem hjul, 20 gevinstlinjer og med en rekke morsomme funksjoner, kan du vinne opptil 1,500 ganger innsats, på automaten som i tillegg har medium volatilitet og en RTP på 96,20. NoLimit City spiller på alle de riktige strengene med Tractor Beam og er du svak for humoristiske automater, er det bare å henge med videre, for uansett om du spiller på PC eller mobil er Tractor Beam en automat du vil vite mer om.

Nolimit City er fortsatt et relativt ukjent navn for mange og det til tross for at de gjennom mer enn 10 år har utviklet over 18 automater. Som mange andre havner de lett i skyggen av andre, større svenske spillutviklere som NetEnt, Play’n GO og Yggdrasil. Det har dog ikke stoppet dem fra å utvikle en den fenomenale automater de senere årene. Titler som Oktoberfest, Creepy Carnival, Space Arcade, Tombstone og Hot Nudge er alle gode eksempler på Nolimit Citys evne til å tenke utenfor boksen.

De små, grønne mennene er tilbake

Mennesker har diskutert om det finnes liv på andre planeter helt siden man fant ut at det var andre planeter. Vår fascinasjon med skumle aliens og små grønne menn har ligger til grunn for utallige filmer, TV-serier og bøker. Historier om folk som mener de har sett UFO-er som har kommet til jordkloden vår, er det mange av og av en eller annen grunn går historien om at de “beamer” opp gårdsdyr som kyr og sauer igjen.

Historier som dette kan spores tilbake mer enn 100 år i tid og det er laget flere filmer om det. Nå er ikke Tractor Beam noen offisiell automat, men Nolimit City har hatt overraskende mange inspirasjonskilder å velge mellom. Automaten er satt på en bakgrunn av et gårdslandskap på kveldstid og det grafiske er det ingenting vi kan utsette på. Nolimit City er utrolig dyktige på å kombinere flott grafikk, med små detaljer og humoristiske vinklinger og på Tractor Beam gjør de det igjen.

Dyrene som er under angrep fra UFO-er er sauer, kyr, griser og høner. Med andre ord alt man trenger for en fullverdig diett. Nolimit City vet hvor latterlig historier som dette høres ut og alle dyrene er gitt et morsomt design for å gjenspeile det. Grisen ser ut som en sparegris og sauene minner mest om de man teller i søvne. Det er vanskelig å ikke trekke på smilebåndet når man spiller denne automaten, men det er ikke bare gøy og moro heller. Toppgevinsten er på respektable 1,500 ganger innsats og Nolimit har fylt automaten med kule funksjoner som wilds, scatter, Beam ‘em Up, Clone Attack og Abduction Spins.

Tar seg selv veldig uhøytidelige

En av de tingene vi liker aller best med Nolimit City er deres evne til å ikke ta seg selv for høytidelig. En rekke av deres automater har en humoristisk og uhøytydelig vinkling, og det fungerer utmerket. Slik er det også på Tractor Beam, hvor de har det veldig gøy med de som tror på små, grønne menn og deres appetitt for et godt kjøttstykke. De mest verdifulle symbolene av ku, sau, gris og høne er alle gitt et veldig morsomt design og gevinstene er heller ikke noe å deppe over.

Lander du fem like på en linje venter gevinster på mellom 750 og 1,500 mynter om du spiller med maks innsats. Sammen med symbolet av kua, er det wildsymbolet, som er et gult skilt med en alien på, som er de mest verdifulle symbolene. I andre enden av skalaen finner vi fire symboler av J, Q, K og A. Fem like av disse belønner deg med 600 mynter.

Med medium volatilitet kan du forvente å vinne jevnt og trutt når du spiller Tractor Beam, men det kan naturligvis ta litt tid mellom de virkelig store gevinstene. Da er det godt å vite at du raskt og enkelt kan justere innsats slik det passer deg fra bare 0,10 mynter og helt opp til 100 mynter på hver spinn.

Beam ’Em Up

Gjennom hele spillet vil romskipet som henger over hjulene gjøre sitt beste for å bortføre så mange dyr som mulig. Dermed handler det aller meste på Tractor Beam om fjerning av symboler fra hjulene. I tillegg til wildsymbolet, som opptrer som en klassisk wild som kan erstatte alle andre symboler med unntak av scatter, er det to funksjoner som kan utløses helt tilfeldig og som hjelper både aliens og deg som spiller.

Først ut er Beam ’Em Up-funksjonen som kan utløses helt tilfeldig under hovedspillet og vil se romskipet suge opp alle symboler av lav verdi fra hjulene, før spinnet fullføres med bare verdifulle symboler, wilds og scattersymbolet.

Clone Attack er en annen tilfeldig funksjon som kan utløses på alle spinn. Nå vil de som styrer romskipet klone et symbol av et dyr før de “beamer” stacked symbols ned på hjulene igjen. Du vil alltid ende opp med minst to hjul med stacked symbols, men med litt flaks kan hele fire hjul dekkes og det betyr at dine sjanser for betydelige gevinster blir astronomiske.

Abduction Free Spins

De små, grønne mennene tar helt løs inne i romskipet når du utløser Abduction Free Spins. Du gjør så ved å lande tre, fire, eller fem scattersymboler. Symbolet ser ut som en stor S og er omfanget av et spesielt lys og den dukker ikke opp altfor ofte.

Når den gjør det, vinner du fra syv til 12 gratisspinn hvor romskipet for hvert vinnende spinn fjerner et bestemt symbol fra hjulene. For hver gang dette skjer, blir det færre og færre symboler igjen og med litt flaks kan du ende opp med å spille utelukkende med scatter- og wildsymboler. For hver scatter som dukker opp på hjulene under Abduction Free Spins, legges det til ett ekstra gratisspinn.

 

100% Opptil 1000 Kr + 200 Freespins
Fordeler
  • Gode funksjoner
  • Underholdende
  • Flott grafikk
Ulemper
  • Mangler x-faktor
100% Opptil 1000 Kr
200 Freespins
Tractor Beam er ingen spektakulær automat. Den mangler x-faktoren for å kunne havne i den kategorien, men den er helt klart en morsom og veldig underholdende automat mange spillere vil falle hardt for. Nolimit City gjør det de gjør best. Utvikle unike automater som er litt på siden av hva alle andre gjør og de gjør det veldig bra. Grafikken er god, funksjonene morsomme og en toppgevinst på 1,500 ganger innsats er ikke mye å si på med tanke på at automaten har medium volatilitet. Dette er helt klart en automat du bør teste ut selv om du liker morsomme automater. Du finner Tractor Beam og andre Nolimit City-automater hos Voodoo Dreams Casino hvor alle nye kunder får en velkomstbonus på opptil 10,000 kroner og 200 gratisspinn.

Andre automater du kanskje liker

Del på