header
Trude Sørensen Berge
30.07.2021

Throne Of Egypt

Vurdering
4/10
LeverandørMicrogaming
Spillinformasjon
 • Hjul5
 • Gevinstlinjer25
 • FreespinsJa
 • JackpotNei
 • RTP96.41%
 • Utgitt2011

Volatilitet

Lav
Høy

Grafikk

6/10

Bonuser

4/10

Spillopplevelse

4/10

Throne Of Egypt er en spilleautomat som tar oss med på en opplevelsesreise som innbefatter et bredt spekter av egyptisk kultur. Bruken av symboler er gjennomført, og tonesatt av klassisk egyptisk musikk blir spilleopplevelsen veldig god!

I Microgamings spilleautomat Throne Of Egypt får vi en spilleopplevelse som går over 5 hjul og 25 gevinstlinjer, og automaten tilbyr oss funksjoner som wilderstattere og stacked wilds, scattersymbol, free spins samt bonusrunden Bonus Chamber hvor 3 nivåer med bonusspill skjuler seg!

Innsatsmuligheter

I denne spilleautomaten kan vi satse fra 1-5 mynter pr. linje og sette en verdi på myntene som strekker seg fra 0.01 til 0.50. Den høyeste innsatsen pr. runde blir derfor på 62,5 kreditter.

Wilderstatter

Throne Of Egypt-symbolet er wilderstatter i denne spilleautomaten, noe som betyr at det kan inngå i alle symbolkombinasjoner sammen med andre symboler – akkurat som en joker. Unntaket gjelder for scattere og bonussymboler. I Throne Of Egypt kan man også få stacked wilds, noe som betyr at hele hjul kan bli dekket av wilds og dette sørger selvsagt for store gevinstmuligheter.

Scatter og free spins

Kobra-lampen er scatter i Throne Of Egypt og om man får dette symbolet samtidig på hjul 1 og 5, i en tilfeldig posisjon, gir dette en pengegevinst samt 15 free spins. I free spin-modus dobles alle gevinster, og det er faktisk mulig å vinne inntil 500.000 mynter!

Bonus Chamber

3 bonussymboler i en tilfeldig posisjon på hjulene 2, 3 og 4 samtidig setter i gang Bonus Chamber. Bonus Chamber er delt opp i 3 nivåer med 3 forskjellige bonusspill, og man må avansere fra det ene for å nå det neste. Rekkefølgen på bonusspillene er Scarab bonus, Eagle bonus og til slutt Princess bonus.

Scarab bonus: 12 skarabé-biller vises på skjermen og man skal velge blant disse helt til man finner den som skjuler en nøkkel. Nøkkelen er inngangsbilletten til neste bonusrunde i tillegg til at den utbetaler en gevinst.

Eagle bonus: 9 ørner vil vises i skjermbildet, og her skal man velge 3 av ørnene. Den samme nøkkelen må være blant disse for at man skal avansere til siste bonuskammer. Man vinner selvsagt gevinster i denne bonusrunden også.

Princess bonus: 3 prinsesser vises og man skal velge 1 av disse for å avsløre en gevinstmultiplikator. Alle gevinstene man har vunnet så langt i bonusspillet skal multipliseres med den verdien den valgte prinsessen skjuler.

Sjekk også ut Age of the Gods: God of Storms!

Sett inn 200 kr spill med 1000 kr +100 freespins
Fordeler
 • Gratisrunder
 • Wilds
 • Bonus Chamber
Ulemper
 • Grafikk
 • Oppbrukt tema
Sett inn 200 kr spill med 1000 kr
100 freespins
I Throne Of Egypt får vi en herlig spilleautomat - uten tvil! Alle basisfunksjoner er dekket, og når det hele er toppet med et bonusspill over flere nivåer, samt at automaten har en topputbetaling på 500.000 mynter, er det egentlig ikke så veldig mye å klage på! Fan av egyptiske spilleautomater? Prøv også Ramesses Riches og Pharaoh King!

Andre automater du kanskje liker

Del på