bg
10.12.2019 - Trude Sørensen Berge

Thief

Vurdering
5/10
Spillinformasjon
Hjul5
Gevinstlinjer25
FreespinsJa
JackpotNei
RTP96.7%
Utgitt2013
Volatilitet
Lav
Høy

Grafikk

6/10

Bonuser

5/10

Spillopplevelse

5/10

Bli med på innbruddsraid og se den kvinnelige tyven bryte seg inn i den futuristiske bygningen i spilleautomaten Thief fra Net Entertainment! Vi håper at utbyttet ditt blir stort…

I spilleautomaten Thief blir vi med en aldri så liten tur ut på skråplanet når en listig (og litt vakker) tyv gjør det hun kan for å komme seg inn en bygning i en fremtidig verden. Med oss på veien får vi en utvidet wild og to forskjellige scattere som utløser free spins og Adrenaline free spins!

Vi får i Thief en spilleautomat som er bygd opp på tradisjonelt vis, og det betyr 5 hjul, 3 rader og 25 gevinstlinjer. Maksimal innsats er 10 mynter pr. linje og en verdi på myntene som er på maks 0.50. Det innebærer at den høyeste innsatsen pr. spinn blir på €125.

Vi starter som vanlig med å undersøke wildfunksjonen, og som nevnt får vi i Thief et utvidet wild. Symbolet er illustrert av den kvinnelige tyven som klatrer oppover en fasade på en bygning, og kan kun vises på hjul 2, 3 og 4 – både i basisspillet og i free spins spillet. At symbolet er utvidet betyr enkelt og greit at det kan utvide seg til å dekke hele hjulet hvis det kan bli en del av en vinnende kombinasjon.

Er wildsymbol er et symbol som fungerer som en joker, og som dermed forlenger/fullfører vinnende kombinasjoner.

I Thief spilleautomat får vi to forskjellige scattere som gir oss to forskjellige free spins spill – en vanlig scatter og en Adrenaline scatter. Begge disse symbolene er merket med ‘Scatter’. Får du tre eller flere scattere i en hvilken som helst posisjon på hjulene 3, 4 og 5 aktiveres 10 vanlige free spins. Også en blanding av disse to scatterne gir tilgang til vanlige free spins, så lenge det er tre eller flere.

Får man 3 Adrenaline scatters i en tilfeldig posisjon på hjul 3, 4 og 5 starter Adrenaline free spins, og man vinner tilsammen 10 av disse. I Adrenaline free spins dukker et nytt diamant-symbol opp på hjulene, og sammen med verktøy-symbolet og Adrenaline scatter-symbolet er dette de eneste symbolene som kan dukke opp på hjulene i disse gratisrundene. Det innebærer selvsagt store sjanser for gode utbetalinger!

Lansert
2013-01-23
Tilbakebetalingsprosent
96.7
Volatillitet
Medium
Maks gevinst
Gratisspinn
Ja
Hjul
5
Gevinstlinjer
25
Innsats
undefined kroner
Bonusfunksjoner

Sett inn 200 kr - Spill med 1000 kr

Fordeler
  • To forskjellige gratisrunder
Ulemper
  • Kjedelig og for få bonusspill

Oppsummering

Automaten er enkel på de fleste måter og tilbyr oss to free spins spill som bonus - og dét er dét. Adrenaline free spins kan imidlertid gi gode utbetalinger, så hvis man havner der kan man fort gjøre det bra. Også det utvidede wildsymbolet kan sørge for store utbetalinger - spesielt hvis man får to av dem samtidig på hjulene. Sjekk også ut Starburst som er en av de absolutt beste spilleautomaten fra den svenske suksessutvikleren!

Sett inn 200 kr - Spill med 1000 kr

Del på