header

The Twisted Circus

Vurdering
6/10
LeverandørMicrogaming
Spillinformasjon
  • Hjul5
  • Gevinstlinjer243
  • FreespinsJa
  • JackpotNei
  • RTP96.36%
  • Utgitt2012

Volatilitet

Lav
Høy

Grafikk

8/10

Bonuser

4/10

Spillopplevelse

6/10

I Microgamings spilleautomat The Twisted Circus får vi overvære et aldri så lite freak-show av et sirkus – men du verden så morsomt og absurd det er!

Sirkus er noe de aller fleste mennesker lar seg fascinere av, og spesielt når sirkuset blir som i spilleautomaten The Twisted Circus. Blandingen av underholdning og det litt absurde og merkelige er en uslåelig kombinasjon som mange spillere garantert vil komme til å elske. The Twisted Circus er i alle fall langt fra et ordinært sirkus med sine karakterer som damen med bart, de siamesiske tvillingene og den ildslukende mannen!

The Twisted Circus er altså en spilleautomat fra Microgaming som har et litt spesielt sirkus som sitt tema, noe som tittelen antyder nokså presist. Automaten består av 5 hjul og 3 rader, men benytter seg ikke av gevinstlinjer. I stedet for gevinstlinjer finner vi den etterhvert så kjente funksjonen 243 Ways som innebærer at det utbetales gevinster så lenge like symboler havner på tilstøtende hjul, og kombinasjonen starter på hjulet lengst til venstre. De vinnende kombinasjonene følger altså ikke gevinstlinjer, men utbetaler gevinst om de havner på hjulene ved siden av hverandre, og dette gir altså 243 måter å vinne på.

The Twisted Circus-logoen fungerer som wild og kan dermed erstatte alle ordinære symboler i spillet, noe som bare betyr at det kan inngå i kombinasjoner sammen med andre symboler – vi sier gjerne at wildsymbolet fungerer som en joker. Wildsymbolet erstatter imidlertid ikke scattersymbolet eller bonussymbolet. Når wildsymbolet blir en del av en vinnende kombinasjon sørger det for at utbetalingen blir multiplisert med 3 i forhold til vanlig utbetaling.

Scattersymbolet er symbolet som viser noen sirkusbilletter og som er merket ‘Scatter’. Dette er et symbol som ikke behøver å følge gevinstlinjene for å gi utbetaling, men som kan opptre spredt utover hjulene og fortsatt gi gevinst. Hvis man får 3 eller flere scattere i en tilfeldig posisjon på hjulene vinner men 13 freespins hvor alle gevinstene man vinner blir multiplisert med 3 i forhold til utbetalingstabellen! I gratisrundene har man muligheten til å vinne hele 550.000 mynter hvis alt klaffer, og man kan også vinne gratisrunder på nytt eller sette i gang bonusspillet der.

Symbolet av sirkusdirektøren er bonussymbolet i The Twisted Circus, og får man tre slike symboler spredt på hjulene 2, 3 og 4 samtidig får man tilgang til bonusspillet Circus Match Bonus. Man får da se et slags lodd med 16 blå stjerner, og her skal man klikke på stjernene for å avsløre hvilken sirkusartist fra The Twisted Circus som skjuler seg bak. Hvis du får 3 like artister vinner du en bonusgevinst. På brettet skjuler det seg også 4 wilds som kan erstatte alle de andre symbolene og som kan føre til at man får flere vinnende kombinasjoner samtidig! Får man 3 wilds får man utbetalt for alle symbolene! Maksgevinsten her er 42.000 mynter!

Prøv spilleautomaten på casino på mobilen!

20 freespins ved registrering! 100% opptil 6000kr + 300 cash freespins!
Fordeler
  • Småabsurd
  • Gratisrunder med triple utbetalinger
  • Bonusspill
Ulemper
  • Grafikk
20 freespins ved registrering! 100% opptil 6000kr
300 cash freespins!
The Twisted Circus er akkurat så forvridd, forvrengt og vanvittig som tittelen lover - godt hjulpet av musikken vi alle kjenner så godt til fra før! Vi møter alle slags rare skapninger illustrert på en måte som setter oss tilbake 150 år i tid da såkalte freak-shows ikke var uvanlig. The Twisted Circus er en spennende og underholdende automat med gode utbetalingsmuligheter, så er er det bare å fyre løs! Hvis du liker litt snål underholdning kan nok både Hells Grannies og automaten South Park være aktuelle kandidater for deg!

Trude Sørensen Berge

Les mer